Damian 18 0 Napisano 8 Maja 2007 Oraz zupełna nowość tylko w mojej hurtowniZbożo pak (na 5 ha) 2000zł co to ??????????i dlaczego tak drogo......... Jest to pakiet do ochron 5 ha zboża przed chorobami chwastami szkodnikami zawiera też regulator wzrostu i nawóz płynny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 22 Maja 2007 Piszcie te ceny ja już napisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONIEK 0 Napisano 25 Maja 2007 Z jakich konkretnie substancji składa się ten zbożo pak i w jakich ilościach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONIEK 0 Napisano 25 Maja 2007 Ale przynajmniej nie bolały cię plecki od dzwigania 50 kilogramowych worów. U mnie jak kupuje w sierpniu z dostawą z lutym i kwietniu nie chce gościu mi załatwić w worach chyba że wezmę cały transport. LUK od jakiego dostawcy bierzesz nawozy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 26 Maja 2007 Z jakich konkretnie substancji składa się ten zbożo pak i w jakich ilościach??? Resta 250 SL(Fungicyd) 5lEstaza 155 EC (Herbicyd) 2,5lEklipi 300 WG (Herbicyd) 385gFosforol NPK+mikro (nawóz dolistny) 1kgRegular 980 RC (regulator wzrostu) 10l Oto środki z nowego Zbożo pak SzwajcarskiSą to najwyższej jakości środki ze SzwajcariCena Zbożo paka Szwajcarskiego wynosi 2500zł/pak na 5 haStarego już niestety nie mam ale znajdowały się w nim środki oferowane w Polscenp. Amistar, Huzar itd. Piszcie ceny środków jakie macie w swoich regionach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONIEK 0 Napisano 27 Maja 2007 Chłopie co ty sprzedajesz??? Takie środki nie istnieją a na 100% nie są zarejstrowane w Polsce co za tym idzie obrót jest nielegalny bo nie wiadomo czy u nas się sprawdzają . Ciekawe kto się nabierze. ODRADZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 27 Maja 2007 Chłopie co ty sprzedajesz??? Takie środki nie istnieją (INTNIEJĄ) a na 100% nie są zarejstrowane w Polsce co za tym idzie obrót jest nielegalny(na razie nie są jeszcze sprzedawane czekam na rejestracje) bo nie wiadomo czy u nas się sprawdzają(SPRAWDZAJĄ) . Ciekawe kto się nabierze (Nie wiesz jak działa to się nie udzielaj). (odradzać to se możesz sobie) Po pierwsze te środki są najlepsze w Szwajcarii u nas też dobrze działają wiem to z własnego doświadczenia. jeszcze sprzedaż nie została uruchomiona, ponieważ czekam na rejestracje lecz mam już w hurtowni na próbę 30 paków. Te środki zostały już sprawdzone przeze mnie moich znajomych i niezależnych rolników z całej Polski po 1 na całe województwo.Wkrótce środki wejdą do Polski ponieważ rejestracja jest w toku. Jak na razie to polecam z mojej hurtowni Zbożo pak 2:Huzar+Esteron+Prosaro+Artea+Moddus+Basfoliar 36E+Wspomagacz Ty BONIEK i nie zaśmiecaj mi tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONIEK 0 Napisano 27 Maja 2007 Chłopie co ty sprzedajesz??? Takie środki nie istnieją a na 100% nie są zarejstrowane w Polsce co za tym idzie obrót jest nielegalny bo nie wiadomo czy u nas się sprawdzają . Ciekawe kto się nabierze . Po pierwsze te środki są najlepsze w Szwajcarii u nas też dobrze działają wiem to z własnego doświadczenia. jeszcze sprzedaż nie została uruchomiona, ponieważ czekam na rejestracje lecz mam już w hurtowni na próbę 30 paków. Te środki zostały już sprawdzone przeze mnie moich znajomych i niezależnych rolników z całej Polski po 1 na całe województwo.Wkrótce środki wejdą do Polski ponieważ rejestracja jest w toku. Jak na razie to polecam z mojej hurtowni Zbożo pak 2:Huzar+Esteron+Prosaro+Artea+Moddus+Basfoliar 36E+Wspomagacz Ty BONIEK i nie zaśmiecaj mi tematu. TO ZWYKŁY OSZUST OSTRZEGAMNAPISAŁ NA MOIM TEMACIE O NAWOZACH POdSZYWAJĄC SIĘ POD MOJĄ OSOBĘ ŻE NIBY NAPISAŁEM ŻE MOJE NAWOZY SĄ KRADZIONE I PODRABIANE. OBRÓT ŚRODKAMI KTORE NIE SA ZAREJSTROWANE W POLSCE JEST NIELEGALNY !!!!!!!!!!!!!!!USWIADOM TO SOBIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONIEK 0 Napisano 27 Maja 2007 NIE RÓB Z ROLNIKÓW DEBILI BO FIRMY CHEMICZNE Z EUROPY SA W POLSCE I NIE WYPUSZCZAJĄ SRODKÓW PRZED REJSTRACJA. SPRZEDAJESZ KOTA W WORKU W DODATKU JAKA CENAINSPEKCJA DOBIERZE SIE CI DO DUPY ZAŁATWIĘ TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 27 Maja 2007 Jakby nie było damian 18 podaje gdzie mieszka i dokładne dane oferty... a mr boniek to niebardzo nawet na pytania odpowiada..po co mam dzwonic do gościa jak nawet ogólnej oferty nie poda...pozatym jest zawistny i obraża ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 28 Maja 2007 NIE RÓB Z ROLNIKÓW DEBILI BO FIRMY CHEMICZNE Z EUROPY SA W POLSCE I NIE WYPUSZCZAJĄ SRODKÓW PRZED REJSTRACJA. SPRZEDAJESZ KOTA W WORKU W DODATKU JAKA CENAINSPEKCJA DOBIERZE SIE CI DO DUPY ZAŁATWIĘ TO Po 1 Debil to możesz mówić o sobie lub o swoich znajomychPo 2 Nie wszystkie firmy chemiczne z Europy są w PolscePo 3 Inspekcja mi nic nie zrobi, ponieważ opakowania próbne są dostępne lecz nie można ich sprzedawać, a jak wiadomo ja jeszcze nic nie sprzedaje.Po 4 Jak chcesz to ci to mogę jeszcze łopatologicznie przetłumaczyć. Może założymy posta Kłótnie z BONIEKHehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 4 Czerwca 2007 Czemu nikt się nie odzywa?Żyjecie, piszcie te ceny U mnie nawóz nie znam nazwy 12-52-4 + mikro po 100zł/ 15kgI drugi 10-20-35 po 120zł/15kg Znacie może ceny środków z Dalgety szczególnie Route i Yeald Plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 18 0 Napisano 5 Czerwca 2007 Potrzebuje ceny:Route z dalgetyYeald Plus SoluborNasion rzepaku (do siewu) ODPOWIEDZCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaZoR 0 Napisano 13 Czerwca 2007 A ja potrzebuje ceny nawozów dolistnych.I przy okazji zapytam: jakie herbicydy stossujecie w pszenicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibisdz 0 Napisano 13 Czerwca 2007 ja na wszystkie zboza stosowalem chwastox turbo 340 SL 2,5l/Ha a jesienia na miotle pryskalem Durican'em jak proporcja zapomnialem ale chyba 1l/Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomfarm 0 Napisano 10 Września 2007 WitamJAkie środki proponujecie na oprysk jesienny pszenicy ozimej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 5 Marca 2008 mozliwe zeby axial kosztował 70 zł 1 litr ???????bo przy dawce 0,3l/ha to tanio....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 12 Marca 2008 srutu-tutu axial kosztuje ponad 260 zł/ldurne babsko wprowadziło mnie w bład......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 14 Marca 2008 huzar+esteron za opakowanie nia 3h 347zł czyli na 1ha wychodzi 115,6złzaprawa kinto duo 70zł litr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krecio123 0 Napisano 14 Marca 2008 nie wiecie ile może kosztować na ha apyros??? mam problem na polu z włośnicą i nie wiem jakie środki mogą mi to zniszczyć na wiosne może pomożecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pielowiej 0 Napisano 16 Marca 2008 Galera 5l 1810zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pielowiej 0 Napisano 16 Marca 2008 a ktos moze wie ile kosztuje cycocel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 16 Marca 2008 apyros 75 wg 0,133 453zł netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stara 0 Napisano 1 Kwietnia 2008 a ktos moze wie ile kosztuje cycocel Cycocel 750 SL ok.10zł/1l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 1 Kwietnia 2008 Atlantis 200g + 1l actriob -84złLintur 1kg -290złMospilan 125g -52,50złGrodyl 20g -50złWuxal Top N 20l -95złFoliarel 21%Bor 20kg - 210złKinto Duo 1l -75złPrimus 1l -20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach