arkadek112 0 Napisano 28 Lutego 2011 witam jestem nowy na forum, mam problem tego typu kupilem cielaka (ma okolo 3tygodnie HF) nie chce pic mleka kupilem go w sobote wypil wieczorem 1.5 litra mlekopanu w niedziele przez caly dzie moze okolo litra dzis rano znowu 1.5 litra i do wieczora nie chcial pic moze mi ktos podpowiedziec co mu zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 1 Marca 2011 Może źle go karmisz , z wiadra a nauczony smoczkiem lub odwrotnie. Pilnuj czy nie ma biegunki i nie przekarm go , bo przestanie pic i sie okupka. Moim zdaniem podaj mu jakiś preparat elektrolitowy bo się odwodni i padnie, u weterynarza na pewno dostaniesz. Spiesz się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadek112 0 Napisano 1 Marca 2011 problem sie rozwiazal rano padl, mialem juz kilka malych cielakow i z zadnym nie bylo problemu a to kupilem u handlarzy a nie u gospodarza i widac niedopatrzony byl a mial juz przeciez 4 tygodnie. trudno dziekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach