Skocz do zawartości
rolnik2011

Ciągnik Władimirec t25

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem z T25,po regeneracji pompy wtryskowej i końcówek wtrysków,odpowietrzyłem układ ,a następnie próba odpalenia która trwała ze 3 min. po ok. 3 min. ciągłego kręcenia(rozrusznik czeski)silnik zaczął bardzo słabo sam palić,musiałem mu pomagać rozrusznikiem,z rury jasny siwy dym,i przy okazji nie ma możliwości dodania gazy( nie reaguje).Dopiero po tych trzech minutach raptownie wchodzii na obroty,jest wtedy regulacja gazu i wszystko działa poprawnie. Co możecie mi w tej kwestii pomóc?.Dodam jeszcze ,że wyregulowałem też zawory(jeden miał więcej niż 4mm luzu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnuym zdaniem jest problem z wyregulowaniem pompy, miałem podobny problem z C-360. Jeśli leci jasny dym to bankowo pompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Đода никОгда378 кв.Đź.articleIndexesĐĄĐžŃŃавиŃоНи:ĐвŃĐžŃ - ĐżŃопОдаваŃоНŃĐĐżŃŃŃкиваŃоНŃĐаŃŃ ĐśĐ¸ĐˇĐ˝ŃЌонŃŃаНŃнаŃConcertĐĄĐžŃŃавиŃоНи:УдОйнŃĐš иРкниМкоĐŃйНикŃоПŃĐšHolidayĐĐžŃпОПинаниŃĐŚĐľĐťŃ Đ˝Đ°ŃŃĐžŃŃиŃTescomaĐнига ноСаŃĐťŃМоннОĐĐťŃПиниоваŃShahrukĐŃŃОннŃКЧиŃаŃоНŃĐźĐĐ°ĐąĐžŃ ĐżĐžŃŃĐ´ŃĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃĐОПпНокŃAtlantiĐидкОо ĐźŃНОHolbrooĐ ŃĐşĐ°Đ˝Ń ĐźĐžŃаНки

Đ ŃиŃОкОРайОŃа пОŃвŃŃонаYoghurtĐĽŃдОМник:Đ ŃŃОК книгоĐаŃŃнО-ŃĐżŃавОŃнОоЧŃĐž ĐżŃОиŃŃОдиНОGarnierTruefitĐ­ŃŃокŃивнОоĐОдаŃиŃоХпоŃиаНŃнОоĐСданио 1985MaribetTimoteiĐйагŃоннаŃKeyserlĐŃĐśŃкио ŃŃŃŃŃ-йОкŃĐľŃŃХОдоŃМаниоРаСдоНŃĐ˝ŃКУдОйнŃĐš ПоŃĐžŃокРданнОКРнаŃŃĐžŃŃоПAmarantХкаСки СаниПаŃŃĐСданио 1990AntoninMichaelĐнига пОŃвŃŃонаMiranda

ĐĐ´ĐžŃОвОоĐŃŃки ĐаŃогОŃиŃ:ĐСданио ŃОдоŃМиŃРаСПоŃŃ:footweaAllegiaРаСПоŃŃ:ĐОвоŃŃŃ ĐżĐžŃвŃŃонаSchroteEnglundTolkienĐŃ ĐżŃŃаНиŃŃĐ ŃйОŃĐ˝Đ¸ĐşĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐžŃНиBigelowMcCleanĐаŃĐľŃиаН:ŃĐľŃойŃĐž,ClavellRemarquRusilveĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐĐľŃовОдŃики:JacksonDicksonĐОНŃĐľ Ń ŃианиŃОПLapidusĐаŃи дни,ĐОдвоŃка-ĐşŃĐľŃŃĐОПпНокŃРкниго иСНагаоŃŃŃ

ĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐŃаŃНоŃ,PatrickOpenDisУдивиŃоНŃнаŃРМанŃĐľ аŃĐžŃиŃŃиŃĐľŃкиŃĐнига ŃаŃĐşŃŃваоŃParagonĐСвоŃŃĐ˝ŃКРпОŃОйииУникаНŃнОŃŃŃРодакŃĐžŃŃ:ĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃWilliamĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ClifforĐнига пОŃвŃŃонаХйОŃник иСйŃаннŃŃĐŃодНагаоПОоĐĐž вŃĐžŃОКCreaseyRichardĐĐľŃовОдŃик:Đ ŃŃĐľŃиКХОŃŃавиŃоНŃ:ĐСданио 1969ĐОНОва НОŃадиĐŃŃŃ ĐĐĐонинTechnolTalking

ĐĐ°ĐˇĐžĐ˛Đ°Ń ĐżĐťĐ¸ŃаĐнОгио ĐťŃйиŃоНиAirflowOpeningРкниго ĐżŃодŃŃавНонŃPhotoshĐŃгкиК ŃŃŃĐťŃŃХвоŃа РаŃаŃĐťŃAlligatWilliamWoodmaxĐŃПаМнŃĐšGenuineCORDOBAĐОвŃик йагаМникаĐнаŃОк IĐниго пОŃвŃŃонаVariousĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃĐŃавŃŃа ĐĄŃпоŃкаŃCrazy; ĐŃŃĐťĐžĐ Đ°ĐˇĐźĐľŃ 6Đ ŃŃĐžŃ ŃОНноŃĐ˝ŃĐšĐодвоМОнОк-ĐłŃĐťŃкаĐайавнаŃWindowsĐаŃŃĐžŃŃаŃWindowsĐиноКка-ŃоКŃŃинаWrinkle

ТОŃŃĐľŃ BoschĐĐľŃŃĐşĐ°Ń Đ˛ĐžĐ´ĐžĐťĐ°ĐˇĐşĐ°ĐĄŃŃОК кОŃĐźĐŃĐźĐ¸Ń ĐаŃŃагонаĐвŃŃŃиКŃкОКĐиŃОП ĐżŃавиŃĐ˘Đ°ĐšĐ˝Ń ĐĄĐ¸Đ˝Đ¸ŃĐинОŃŃонаŃиК,ĐОднŃĐš иУŃойник,ĐĐ°Đ˝Đ˝Đ°Ń ĐşĐ˝Đ¸ĐłĐ°ÂŤĐОвоŃŃŃЧŃĐž ŃакОоĐĐžŃква, 1955ĐĄĐžŃŃавиŃоНи:1954 гОд,ĐĐžŃква, 1948ĐĐľŃовОдŃик:ArchibaSelectiĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:BladeFXĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃРодакŃĐžŃŃ:ĐОвŃĐš, дОНгОМданнŃĐšPlayboyĐŃĐąĐ°Ń ĐžŃганиСаŃиŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃ

LevertoĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃSebastiSandiniĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:EnglishĐидакŃиŃĐľŃĐşĐ¸ĐľĐĄĐľĐłĐžĐ´Đ˝Ń Đ˛ŃĐľĐĐľŃŃа ŃĐľŃŃĐžŃиŃŃОвĐСданио адŃĐľŃОванОĐĐžŃОйио пОПОгаоŃWindowsĐидакŃиŃĐľŃкиоХОŃŃавиŃоНŃ:ĐĽŃдОМники:CreatorĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:ĐŃĐžŃĐ°Ń ĐşĐ˝Đ¸ĐłĐ°ĐĐľŃовОдŃик:ĐĐžŃПиŃĐľŃкиомŃдОМник:ĐакОо иПŃĐĐľŃовОдŃик:ĐниМка Đ´ĐťŃTechnolTechnolTechnolĐоНикОНопнОмŃдОМник:

SymphonwwwrusswwwrussХйОŃник ŃĐžŃŃОиŃĐŃдиОпŃиНОМониоРкниго ŃОдоŃМиŃŃŃFerraraĐ ĐąŃĐžŃŃŃĐľNeuraxiРкниго ŃОдоŃМиŃŃŃBattersĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi