JOCELYNE88 0 Napisano 3 Marca 2011 witam korzystam z działania Młody rolnik i muszę założyć konto bankowe . jakie banki polecacie? czytałam o bgż - agro konto czy wbk, ale chciałabym uzyskać jakieś informacje może od osób, które mają założone takie konta rolnicze. gdzie najkozystniej? co myślicie o BS? z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 4 Marca 2011 BS jest the best. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOCELYNE88 0 Napisano 4 Marca 2011 A JAKIE SĄ OPŁATY W BS? ZA SAMO PROWADZENIE KONTA CZY PRZELEWY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 4 Marca 2011 Każdy Bank rządzi się własnymi prawami. Wystarczy pójść i zapytać. To że ja Ci napiszę ile płacę prowizji nic Ci nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 4 Marca 2011 Witam.Faktycznie najlepiej dowiedzieć się u żródła.Tu jest porównywarka kont bankowych http://bankowe-konta.info/porownanie-kont/ gdzie można wstępnie sobie porównać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOCELYNE88 0 Napisano 4 Marca 2011 dziękuje serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 18 Lipca 2013 Odradzam banki spółdzielcze ponieważ są przypadki ze wszyscy sąsiedzi mogą wiedzieć ile masz pieniędzy na koncie. Polecam mbank, gdzie wszystko załatwisz przez Internet do tego stopnia że możesz nawet założyć konto w polsce z zagranicy będąc na urlopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gogulam 0 Napisano 21 Sierpnia 2013 jest wiele fobrych ofert banków i wiele porównywarek, jeśli planujecie jakiś grubszy kredyt to udajcie się do solidnego doradcy finansowego a napewno nie pożałujecie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janetszanel19 0 Napisano 26 Sierpnia 2013 Mój chłopak jeśli szuka jakiś ofert od banków to wpisuje albo ranking konta albo ranking lokat, czy porównanie kredytów. Na pierwszych stronach zawsze coś można znaleźć. Ale na tym tak dokładnie się nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korosmo 0 Napisano 17 Września 2013 Najlepsze konto dla rolników to w bankach spółdzielczych. Takie jest moje zdanie na podstawie wielu rankingów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzisławaaa 0 Napisano 14 Października 2013 Wg mnie wato poczytać opinie o kontach osobistych.Jeśli chodzi o opłąty najtańsze konto ma Alior Sync. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 17 Października 2013 A istnieja jakies konta dla rolnikow? Takie dobrane osobiscie? Najlepiej konto w banku, w ktorym mozliwa jest opcja pożyczki bez biku i krd? Sa takie cuda?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach