osa21 0 Napisano 6 Marca 2011 Odbiera ktoś już ta telewizje, jaki sprzet polecacie do odbioru, jaka jest jakosc. Jak ma z tym ktoś do czynienia to niech napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 6 Marca 2011 odbiera bardzo dobrze. obraz czysty i bardzo wyrazny. polecam wszystkim ktorzy maja dostep do tej technologii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 6 Marca 2011 A w jakiej odległosci masz nadajnik od siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 6 Marca 2011 w jakiej odleglosci to nie wiem dokladnie ale jest blisko. widzialem to kilka razy u mojego wujka ktory mieszka w wawie. w lipcu uruchamiaja to w moim rodzinnym miasteczku wiec wtedy zdam dokladniejsza relacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 20 Kwietnia 2011 TV cyfrowa - super jakość na pierwszy rzut oka, ale nadajnik mam dość daleko, i jak jest pochmurno to sygnał zanika, odbieram go zwykłą anteną, ale planuje zakup jakiejś konkretniejszej, z lepszym dipolem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sansa 0 Napisano 8 Czerwca 2011 cyfrówka do analogówki ma sie jak niebo a ziemia---Ogłoszenia Łódź - najnowsze ogłoszenia Łódź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach