Dawid.R 0 Napisano 9 Marca 2011 Witam mam Mf3050 i ukręcił mi sie walek w przednim napedzie a niewiem jak go rozebrac pomożecie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek janczak 0 Napisano 13 Marca 2011 Siemano czeka cie durzo pracy musisz wyjonc przedni most najpierw odkrec wszystki koła powyjmuj piasty koła wyjmij pułoski wykrenc przedni most i masz wałek na zewnotrz som jakies firmy które regenerujom nawiercajom dziury wciskajom sworzen i spawajom i frezujom koszt 1,000 jak bendziesz miał luzy nie do skasowania wymien łorzyska na wałku iest 2szk troche kosztujom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustlik 0 Napisano 13 Marca 2011 Mi to za 200zł zrobili w warsztacie niedaleko 4h to robili i działa;) A robot jakoś dożo nie ma;) Ty maż schemat ... http://mf.gustlik.2ap.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustlik 0 Napisano 13 Marca 2011 Zrób sobie jeszcze luz na osi bo ci znowu ukręci;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach