stiw 0 Napisano 10 Marca 2011 Witam.Mrozy puściły więc chcę przykryć około 15 arów truskawek folią perforowaną, ale nie wiem czy mogę teraz przed założeniem folii spryskać truskawki BURACYLEM przeciw chwastom ,czy nie jest to za wcześnie,bo jednak mróz może jeszcze nadejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ania K 0 Napisano 1 Maja 2011 Witam.Poszukuję producenta łubianek na truskawki . Najlepiej w okręgu woj. Lubuskiego, albo informacji gdzie można kupić (tanio) bo w sklepach są po kosmicznych cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruszka-rdza 0 Napisano 31 Grudnia 2012 Czy takie bajery o masie korzeniowej mogą mieć wpły na ostateczne plony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bed 0 Napisano 2 Stycznia 2013 Tak,tylko pod warunkiem że te bajery tak działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anty_kk 0 Napisano 27 Marca 2013 Czy takie bajery o masie korzeniowej mogą mieć wpły na ostateczne plony ? trochę w tym prawdy jest bo na początku wegetacji w polu najważniejszy jest kondycja korzenia, im większy tym więcej składników może pobrać, drugi aspekt to dobre przezimowanie. tylko cena środka powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek22 0 Napisano 30 Marca 2013 Myślę, że nie to nie od tego zależy. mieszkania lublininwestycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegorz7000 0 Napisano 31 Lipca 2013 I co spryskałeś? Jaki był efekt? Z tego co wiem nic nie stoi na przeszkodzie, aby tak zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Case 0 Napisano 27 Września 2013 potrzebuje skuteczany srodek na chwasty w truskawkach tak zeby popryskac na calosci nie tylko puste rzedy/ sciezki bo to moge zalozyc oslone herbicydowa i poprysklac glifosatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach