Mariusz123 0 Napisano 18 Marca 2011 Wiyam mam takie pytanie kupiłem rozrzutnik obornika i mam problem z wymianą łożysk w adapterze w pionowych wałkach na górze czy jest jakiś sposób nagrzać ośki od wałków rozdrabniających czy jakimiś ściągaczami pomóżcie proszę i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz123 0 Napisano 18 Marca 2011 Wiyam mam takie pytanie kupiłem rozrzutnik obornika i mam problem z wymianą łożysk w adapterze w pionowych wałkach na górze czy jest jakiś sposób nagrzać ośki od wałków rozdrabniających czy jakimiś ściągaczami pomóżcie proszę i pozdrawiam Czy jeszcze jakimś młotem kuć w to nie mam pojęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 18 Marca 2011 Jesli uda się sciągnąc obudowe łożyska to samo łożysko można przeciąc szlifierką kątową i wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 18 Marca 2011 palnik na gaz propan-butan i powinno spokojnie zejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach