Skocz do zawartości
TUBU.pl

Zapraszam do mnie na strone

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że większość programów antywirusowych ma Wasze strony wpisane jako niebezpieczne i są one blokowane.

Więc ostrzegam tych, którzy nie maja zabezpieczeń przed korzystaniem z legalne.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten program nie ma zadnego wirusa jest umieszony na ich stronie po prostu, a moja strona tym bardziej nie ma wirusow!!! wiec prosze nie straszyc ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie straszę, stwierdzam tylko fakty, że strona legalne.pl, jest w większości programów antywirusowych na liście stron niebezpiecznych, oto przykład:

"Dostęp do strony został zablokowany przez ... Strona znajduje się na liście stron zawierających wirusy i inne niebezpieczne aplikacje. Lista jest definiowana przez producenta."

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem to nie jest moja strona tam jest tylko plik... mi nie wyswietla mam antywirusa avg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Norton sygnalizuje zagrożenie https://picasaweb.google.com/lh/photo/58N0--ErNhJE7PswXL7v6g?feat=directlink ale to nie znaczy że akurat Twoje pliki są zainfekowane.Tylko że na tej stronie znajdują się takie pliki.Ja z takich stron nie pobieram żadnych materiałów.Jeżeli antywirus wykrył zagrożenie to teoretycznie nie powinien zezwolić na infekcję komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi