Skocz do zawartości
radekmax1983

CLAAS DOMINATOR 86

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego źle trafiłeś na tym forum niczego się nie dowiesz ani z nikim nie wymienisz poglądów i swoich doświadczeń ....już kilkakrotnie próbowałem się czegoś dowiedzieć ale zapomnij.... tutaj panuje i niepodzielnie rządzi grupka pseudo-inteligentów która pokaże Ci gdzie jest Twoje miejsce w szeregu albo wogóle będzie Cię ignorować... Tak że pozdrawiam i życzę abyś otrzymał odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie... bo znając życie niepełnosprawny intelektualnie moder usunie Twój temat i każe go zadać w temacie o kombajnach gdzie już nic ale to naprawdę nic się nie dowiesz (powód prozaiczny w temacie o kombajnach mówi się nie o kombajnach tylko o dupie Maryni)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.A Ty czegoś się nawąchał?A może już przestań pić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczego nie wąchałem , pić też nie piję ....nie ten adres... po prostu mówię jak tu jest ...chociażby w temacie o Valtrze ..zadałem proste pytanie tak żeby nawet ćwierć-inteligent mógł zrozumieć a tu 2 odp i to jeszcze nie na temat zadanego pytania.... sprawdź proszę od kogo była jedna z tych wypowiedzi

Następne pytanie zadałem w temacie rzepak też nic..... zero odp.... Może gdybym zadał pytanie w tematach "Radzieckiej myśli technicznej" odpowiedzi posypały by się jak z rękawa szaty czarodzieja

Soory muszę odreagować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.... sprawdź proszę od kogo była jedna z tych wypowiedzi ..

Do mnie pijesz?Jak byś kliknął w link który podałem to być może byś zrozumiał że tam są materiały dotyczące Valtry.A odnośnie odpowiedzi na zadane pytania.Ile razy komuś pomogłeś?Bo jak na razie to widzę że próbujesz tylko obrażać.Pomyślności( a może życzliwości).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak przyjacielu ja nikogo nie zamierzam obrażać a już tym bardziej bez powodu.... Moje posty są tylko odpowiedzią na zaczepki pod moim adresem... bo nie należę do ludzi któremu jak ktoś na beret pluje to udaje że deszcz pada. W tym temacie to Ty sprowokowałeś mnie stwierdzeniem .."A Ty czegoś się nawąchał?A może już przestań pić." Moja odpowiedz posunęła się do tego że wytknąłem Tobie to że temacie o Valtrze podałeś co prawda odpowiedź ale była to odpowiedź bezużyteczna .... Powód- była nie na temat zadanego przeze mnie pytania... Tak że soory jeśli poczułeś się urażony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi