Skocz do zawartości
c-360

ursus c360 kiper działa a podnosnik nie

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam taki problem z moim ursusem kiper działo podnosi przyczepe na obrotach bez problemu .rozdzielacz dałem do regeneracji nic nie dało znowu to samo .pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Jeżeli rozdzielacz dobrze naprawiony,to pozostaje do sprawdzenia zespół cylinder-tłok,zawór bezpieczeństwa przy cylindrze oraz połączenie rozdzielacz cylinder.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w cylindrze wszystko ok powymieniane uszczelniacze i pierscien.jak bije powietrze sprezarka tam gdzie idzie ojej to gdzies bokiem ucieka rozdzielaczu ale tłoka wypcha.zawozłem tagrze dzisiaj cały plecak z rozdzielaczem oczywicie tam gdzie mi go regenerowali i powiedzieli ze ma podnosic wiec teraz nie wiem co jest grane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba ze cos z tym zaworem bezpieczenstwa jest po oleju na tłoka prawie wcale nie daje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może jednak cos z rozdzielaczem zle zregenerowali.wie ktos cos na ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA zakładałem niedawno gościowi rozdzielacz po regeneracji i po uruchomieniu podnośił a nie wywracał .Niema co żałować śię ludzi miałem płukać korpus olej ustoj jemu śię spieszyło poszedł paproch na rozdzielacz rozbierałem rozdzielacz i kładłem drugi raz za AFRIKO GOŚciu A NIE WKRENĆIŁEŚ INNY ŚRUB TRZYMAJONCYCH ROZDZIELACZ DŁUSZYCH POWODUJE PRZERWANIE SĆIANEK I OLEJ IDZIE ALBO NA ZEWNOTRZ TYLKO NA WYWROT ALBO TYLKO PODNOŚNIK.KIEDUŚ DO ROŻDZIELACZY DO MONTARZU SAMEMU DOŁANCZALI TAKOM KARTECZKE ŻEBY NIE POMYLIĆ INNYCH SRUB[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi