kuba 255 0 Napisano 1 Czerwca 2011 Panowie mam problem z podnośnikiem chodzi o to że podczas podnoszenia podnośnik szarpie podnoszenie nie jest płynne oleju jest tyle ile powinno być czy może to być jakies zapowietrzenie układu a z tad to szarpanie?przed rozbierałem chciałem zapytać kogoś kto może miał podobną sytuację gdzie szukać przyczyny z góry dzieki za kazda podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek janczak 0 Napisano 2 Czerwca 2011 Zobacz filtr siatkowy na dole od pompy a jak wywraca przyczepe może pompa siadła jak bendzie pulsował woż to zobacz jeszcze rozdzielacz pod siedzeniem potrafi puszczać olej na powrót jest tam zawór który się wyklepuje jak to nie pomorze to zmierzyć ciśnienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba 255 0 Napisano 5 Czerwca 2011 właśnie wydaje mi sie że może być problem z popmą ponieważ szybko opada ale kilka osób tez mi mówiło o tym filtrze przyczep jeszcze nie wywracałem więc nie wiem jak wtedy sie zachowuje wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach