Starbuck 0 Napisano 5 Czerwca 2011 Witam.Chciałbym prosić Was o opinię na temat firmy SANO.Opiekuję się stadem krów mlecznych i od jakiegoś czasu atakują mnie przedstawiciele tej firmy.Ale ja mam mieszane odczucia,bo wiem,że SANO zakupiło najlepsze stado krów mlecznych w Polsce ( RSP Lubiń) i w ciągu roku je zmarnowało!Nie prowadzą już nawet kontroli użytkowości mlecznej. Dla mnie to jakaś porażka!!!! Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 5 Czerwca 2011 DAJ SE CHŁOPIE SIANA Z SANO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starbuck 0 Napisano 5 Czerwca 2011 Aż tak zle??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marb80 0 Napisano 7 Czerwca 2011 Co do krów to nie wiem ale do bydła opasowego cielaków i trzody mają dobre produkty sam stosuje, ale większość bardzo drogich. A co niektórych wypowiedzi np w dziale pasze temat"sano" uważam za nietrafione w wręcz oszczercze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 8 Czerwca 2011 Nie wiem czy oszczercze. Produkty mają dobrej jakości -tak na tym forum pisano wielokrotnie.TYLKONo właśnie, sposób w jaki je promują ( negując wszystkie inne i chwaląc swoje jako NAJLEPSZE), cena czyni tą firmę słabo konkurencyjną[/b]. Jak masz tyle kasy by kupować produkty o 10-15% droższe to Twój wybór, WOLNY KRAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszko-81 0 Napisano 13 Lipca 2011 Co do sano zależy na kogo traficie u mnie akurat w porządku gość pracuje nic nachalnie. A co do ich cen to różnie w pobliżu mam 3 dilerów ich produktów jeden potrafi o 20 gr się kłócić, zależy jaką sobie marżę narzucą. Ja akurat z sąsiadem biorę bezpośrednio z firmy Protamino Premium może nieduże ilości ale zawsze coś się uciuła, może ciut taniej niż u okolicznych sprzedawców ale o termin płatności chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach