"Bartosz" 0 Napisano 10 Października 2006 besrman101 jesli masz dostep do takich informacji to podeslij link chetnie sprawdze temat Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 10 Listopada 2006 To ciekawe bo wszyscy informują, że będą dostępne jeszcze tylko w I kwartale przyszłego roku - o ile posłowie raczą zapisać odpowiednie kwoty na dofinansowanie dla ARiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 15 Listopada 2006 z tego co wiem to agrotrona k100 za ok 170 tys kupisz w ful wypasiea janek takiego nie bedzie miał a fendt bedzie kosztował ponad 200 LUK gdzie mozna kupic tego Agrotrona za taka cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
"Bartosz" 0 Napisano 15 Listopada 2006 http://kupsprzedaj.pl/maszyny/rolnicze/traktory_ciagniki/showAdvert,21088,220,1.html Cena netto oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomekk 0 Napisano 22 Kwietnia 2014 Takim słabo znanym firmom to ja bym nie ufał. Aktualnie szukam też kredytu na maszyny a dokładnie ciągnik i pług. Słyszałem że Idea Expert pomaga w znalezieniu kredytu na taki cel. Chyba się zdecyduje i zlecę to osobie która zna się na tym najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach