Marcin42 0 Napisano 1 Lipca 2011 Poważnie!Przyjmę i będe się nim zajmował.Wszystkie opcje co do w jaki sposób możliwe.Proszę o poważne oferty oraz kontakt na numer tel:785574911 lub na mail:marcin_42@interia.euPozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Lipca 2011 Marcin ty myslisz że ktoś da Tobie gospodarstwo na własność??? takie zeczy to chyba tylko w erze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 1 Lipca 2011 Próbować można.Pamiętam porzucone gospodarstwa.Miałem taką sytuację w swojej okolicy.Jedna sprawa to ostatnio była głośna na całą Polskę http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7169120,Sad_oddal_gospodarstwo_niemieckim_przesiedlencom.html tylko że tu nastąpił zwrot gospodarstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin42 0 Napisano 1 Lipca 2011 Wierze nie wierze ale wiem że jest mnóstwo samotnych starszych osób które nie chcą sprzedać a dać nie mają komu.Inna sprawa że są też osoby które chcą uciec ze wsi no i próbowali sprzedać a jakoś im też nie wyszło.Napisałem że wezmę pod uwagę różne rozwiązania i różne możliwości.Jeżeli ktoś ma lub zna osobę właśnie taką to fajnie by było aby mnie jakoś z taką osobą skontaktowała.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 2 Lipca 2011 tekmie to gospodarstwo jeśli można to tak nazwać jest 9km odemnie a tak się dzieje jak ludzie kładą lachę na sprawy formalne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin42 0 Napisano 2 Lipca 2011 tekmie to gospodarstwo jeśli można to tak nazwać jest 9km odemnie a tak się dzieje jak ludzie kładą lachę na sprawy formalne . No nie bardzo wiem co to ma być za info bo nie piszesz nic konkretnego czy ty masz czy ty wiesz czy tylko ot tak sobie napisałeś.Ja jak już pisałem myśle i pisze całkiem na serio i poważnie.Wszelkie formalności jak coś biorę na siebie.Sprawy w urzędach i gdzie tylko potrzeba to będzie moja sprawa a i co do formalnych spraw to też można załatwić bez zbędnego jeżdżenia czy chodzenia.Po za tym pisałem o wszelkich możliwych rozwiązaniach itp. czyli może to być np.umowa dożywocia czy też z opieką nad osobą starszą albo każde inne racjonalne rozwiązanie.Oczywiście nie do tego stopnia że wszystko i tylko ja a to gospodarstwo okaże się chałupą do rozbiórki bez zabudowań i żadnego terenu tylko podwórko.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 2 Lipca 2011 No nie bardzo wiem co to ma być za info bo nie piszesz nic konkretnego .....Ta wiadomość dotyczyła tego linku co zapodałem.Tak sądzę?I słusznie Koseś zauważył że niedopilnowanie spraw formalnych stwarza w następstwie poważne problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 2 Lipca 2011 Marcin42 jak Ci tak pilno na gospodarstwo to po kredyt do banku i heja ,jak chciałem powiększyć gospodarstwo to wykupiłem sąsida dwa miesiące temu ,ale są jeszcze całe zabudowania i ładna piętrówka na przejęcie za 300tys.zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Lipca 2011 Ila mu dałes za ha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach