ptaszyna23 0 Napisano 6 Lipca 2011 Panowie mam taki problem ze swoim MF-em : po odpaleniu włłacza mi sie automatycznie przedni naped i nie moge go od razy wyłączyć tylko dopiero po jakims czasie jak sie wszysko zagrzeje, wtedy tez przestaje tak "szarpac" przy skrecaniu kierownica, bo jak zimny to cieżej sie kreci i szarpie ? :/ czy to wina oleju w skrzyni?? jeszcze ostatnio zaczął wariowac mi półbieg raz sie da załączyć a raz nie jaka moze byc tego przyczyna? Pomóżcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek janczak 0 Napisano 6 Lipca 2011 Zmień filtr hydrauliczny oleju i odpowietrz grzybek znajduje śię koło filtra na zapalonym śilniku wciśnij niektóre wersie majom napęd zawsze włonczony trzeba wcicnoć hamulec i przycisk od wyłanczania napędu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek janczak 0 Napisano 6 Lipca 2011 Zobacz iloś oleju w skrzyni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlo36 0 Napisano 6 Lipca 2011 mogą sie też przycinać elektrozawory a od płółbiegu często psuje sie sam włącznik i zaś nie załącza przy filtrze nic nie trzeba odpowietrzać, to służy do pomiaru ciśnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach