Skocz do zawartości
johnymnemonik

fermyprasol

Rekomendowane odpowiedzi

kolego fermyprasol.z tego co napisałeś jasno wynika ze bardzo nie lubisz hurtowników.a gdyby nie my to byś z głodu zdechł.myślisz że my mozemy sobie zawsze do jajka dodac swoje? słyszałeś o czymś takim jak konkurencja?!.to nie wina hurtownika że jajko ceny nie miało!to rynek dyktuje cene!przyglądam sie tym pogaduszkom od dawna ale zdecydowałem sie napisac dopiero po zobaczeniu twojego gniota.nie wiem dlaczego nie napisales ze cena jajka na dziś dzien to 40 gr!i

" hurtownik zawsze zarabie nigdy nie pozwala sobie na stratę kwestia tylko czy jego "widełki cenowe" sa większe czy mniejsze.Jest to nieuczciwe poniewaz to my PRODUCENCI wykładamy olbrzymie pieniądze na produkcję i do końca to my ponosimy ryzyko tej ciezkiej branży."

Takich bredni to ja jeszcze na tym forum nie widziałem!!!!gratulacje dla twoich stałych odbiorców.zawsze dają tyle ile ty sobie wymyślisz?

Myślisz że my kosztów nie mamy?!3 gr do jajka to dużo wg ciebie?dolicz do tego fakturę i koszt transportu i masz nasz zarobek!jak chcesz nas ominąc to prosze bardzo.szukaj klientów na własną rękę, pukaj do kazdego sklepu osobiście!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi