EdiPower 0 Napisano 29 Lipca 2011 Mam pytanie odnośnie wspomagania w proximie 8441 chociaż pewnie każdej z przełomu produkcji modelu. Konkretnie chodzi o to że mam pewien problem po zamontowaniu Tur-a, mianowicie wspomaganie nie radzi sobie na podłożu dobrze przyczepnym takim jak beton czy zbita ziemia tzn nawet bez podpiętego osprzętu do tura po prostu orbitrol odcina możliwość skrętu kół na postoju na wolnych czy szybkich obrotach. Czasami skrętu kół można dokonać tylko w trakcie jazdy. Czy to normalne zjawisko po założeniu tura? dodam tylko że opony mam faktycznie założone najszersze dostępne w tym modelu co też na pewno nie jest bez znaczenia. Może ktoś się orientuje czy można jakoś ,,podkręcić orbitrol"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirro 0 Napisano 31 Lipca 2011 A wspomaganie i tur zasila jedna pompa? Jak to wpieliście? Jeżeli wspomaganie jest na innej to trzeba zająć się orbitrolem i pompą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach