ffermiarz 0 Napisano 10 Września 2016 Jak byłyby takie ceny nie wiedziałbym co z kasą robić Wystarczy dla mnie L 22M 20Pozdrawiam Mniej wodki, wiecej marchewki ! Pozdrawiam Teraz poleje whiskey (BUSHMILLS) i pije za twoje zdrowie Krowa która ryczy mało mleka daje Kłamczuszku.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Września 2016 Przy 20gr swobodnie sie zamykam, 1 gr na jaju przy mojej produkcji to Jajczarek, a ile Ty przy swojej produkcji zarobiłeś, wtedy, gdy L-ka sprzedawałeś po 15 gr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 10 Września 2016 sledze posty . mimo soboty i relaksu nie chailem nic pisac ale DEBIL jajczare.. pisze takie cos co ..... to mnie krew zalewa jak mozna byc takim idiot... i pisac takie pierdy juz jakieś 2 lata temu ciebie opisałem i próbuje byc grzecznym podam realne ceny jak ktos mnie zapyta zawsze place wiecej jak dobrze kojarzę chyba greg z ....... ma do mnie namiary ale trzeba bylo by sprawdzic wyprawe dorszowa do ktorej nie doszlo czasem sie przytrafia .chyba ze sie pomylilem:) czekam na nastepne ataki jak zwykle gdy sie odezwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Września 2016 Panowie ceny do góry bo jaja brak , magazyny świecą pustkami nawet w poniedziałek rano .PS. jajczarek skupuje jaja na biedronki to musi takie ceny pisać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Września 2016 U mnie jaj pod dostatkiem ...... ceny stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecenas1 0 Napisano 12 Września 2016 W Lidlu tez pod dostatkiem i ceny stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Września 2016 .................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Września 2016 Hej, jak tam ceny z początkiem tygodnia ? U mnie na fermie duży hurt m-ka 0.20, l-ka 0.24. Mniejsze ilości wiadomo drożej. Cena l-ki w mniejszym hurcie dochodzi do 30 gr. Jaj brak i magazyn na zero. Wiem, wiem- biedronek zaraz krzyknie, że jaj pod dostatkiem. Ciesze się, że mu nie brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Września 2016 Ceny bez zmian L - 0,27M - 0,19ceny netto , choć mówią że mają po 0,25-26 to jaja zabierają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 12 Września 2016 Ceny bez zmian L - 0,27M - 0,19ceny netto , choć mówią że mają po 0,25-26 to jaja zabierają . U mnie 0,20 M i 0,26 L netto w dużym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 13 Września 2016 IIa 0,2Ib 0,22Ia 0,25-026pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Września 2016 Ceny ostro poszły w góręL - 0,32M - 0,25Przemysł 4zl PsTo dopiero początek podwyżek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 13 Września 2016 Nie przesadzaj .Pisz prawde Jajczarku.Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermajaj m 0 Napisano 13 Września 2016 To wcale nie przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Września 2016 To dlatego tyle telefonow za jajem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Września 2016 KOLEDZY NIE CZEKAĆ 4 GR. DO GÓRY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 13 Września 2016 Tak, tak, dubel ma racje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Września 2016 duble czczą mnie jak boga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Września 2016 Cisza na forum, znaczy cena się ustabilizowała L-ka 0.26/0.27M-ka 0.20/0.21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Września 2016 Ceny ostro poszły w góręL - 0,32M - 0,25Przemysł 4zl PsTo dopiero początek podwyżek Nie przesadzaj . Pisz prawde Jajczarku. Pzdr L 24 / 25M 18 / 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Września 2016 ceny stoją może będzie odwrót po 25 września.....ale gorąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 16 Września 2016 ceny stoją może będzie odwrót po 25 września.....ale gorąco Ceny się ustabilizowały, ale jaj coraz miniej, a telefonów coraz więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Września 2016 Jajczarek tyle płacisz na swojej pakowni skupując na biedronki ?Ps. myślisz że nie wiem kim jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Września 2016 Jajczarek tyle płacisz na swojej pakowni skupując na biedronki ?Ps. myślisz że nie wiem kim jesteś Przecież mi sam po tyle przywiozłeś, nie pamiętasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Września 2016 nic tylko wspolczuc tym którzy muszą mieszkac pod jednym dachem z takim jak ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach