Jajczarek 0 Napisano 17 Września 2016 UWAGA!!!! Od poniedziałku ręka na pulsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 17 Września 2016 UWAGA!!!! Od poniedziałku ręka na pulsie Poważnie ?To jak prorokujesz ?pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Września 2016 przemysł zaczyna myslec o podwyżkach, zachód tez powoli drga do góry, reszta tzn. u nas bez zmian L 24 / 25 ; M 18 / 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 19 Września 2016 ale cisza ...chyba każdy na siłę szuka ceny ale niestety panowie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Września 2016 ........ cena dopiero idzie do góry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Września 2016 Widzicie kilka miesięcy biedrony nie było na forum bo była niska cena i biedrona miała 0,10gr na jaju , a teraz się urwało i siedzi tu i peple .Ps. do końca roku nie zarobisz , a hodowcy sami potrafią zawieść na sklepy czy pakownie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Września 2016 tak tak potrafią po 0,20 m na cukiernie i 0,24 L na hurtownie..... pseudo handlowcy oczywiście nie wszyscy ale..... ci co dużo krzyczą i piszą bzdurne posty na forum są tego przykładem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 20 Września 2016 Wolą na cukiernie dostarczyć sami niż Tobie sprzedać za dwa grosze mniej, żebyś Ty zawiózł za dwa grosze więcej pseudo handlarzu. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 20 Września 2016 ...Ps. do końca roku nie zarobisz , a hodowcy sami potrafią zawieść na sklepy czy pakownie . Też mi handlowiec. Sprzedać tanio, to faktycznie tylko gupi rolas potrafi a potem chce żeby go handlowcem nazywać. Do tego żadne umiejętności nie potrzebne. Wystarczy mały móżdżek. Takiego kogoś to nawet trudno poważnym hodowcą nazwać skoro jeszcze ma czas rozwozić do detalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 20 Września 2016 Hodowca ma czasu w bród.Sprawy wet.- Przychodnie wetKierownik+pracownicy na kurnikachSprzedaż - Ze dwie dziewczynki znające języki + paru chłopaków do latania busami i ciężarówkami.pzr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Września 2016 Wszystkie magazy mam puste, jaj brak (ceny tez), dziś musiałem tira od sąsiada odkupić, takie ma on zaj.....te zejście. - a jak tam u was trzej panowie, trzymacie rękę na pulsie czy na jajach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 22 Września 2016 Wszystkie magazy mam puste, jaj brak (ceny tez), dziś musiałem tira od sąsiada odkupić, takie ma on zaj.....te zejście. - a jak tam u was trzej panowie, trzymacie rękę na pulsie czy na jajach Zejście jest, jaja do poniedziałku włącznie sprzedane.... a cena stoi jak koza w kapuście... Słyszałem że tak właśnie jest jedni są na 0 a inni wręcz odwrotnie. Jakbym miał to bym sprzedał więcej...Wie ktoś po ile chodzi aktualnie Sska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Września 2016 Zejście bardzo dobre, ale ceny nie ma Magazyn pusty, wszystko schodzi na bierząco. W zasadzie to mam nawet braki. P.S.Jajczarek, czy ja dobrze przeczytałem, że Ty kupiłeś towar od SĄSIADA ??? Pomogłeś sąsiadowi, czy sąsiad Tobie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Września 2016 Jajczarek a kupiłeś na pakownie czy na wybijalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2016 Jajczarek a kupiłeś na pakownie czy na wybijalnie ? Kupiłem na swoje potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2016 Magazyn pusty, wszystko schodzi na bierząco. W zasadzie to mam nawet braki Magazyn 25m2 PsTo ze masz braki to my wszyscy o tym wiemy, tylko czego L 24M 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 23 Września 2016 No i proszę... Cena do góry, a na poniedziałek L-0,23 M-0,18. Czyli okazuje się, że te puste magazyny mają powierzchnię 25 m2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 23 Września 2016 Zejście bardzo dobre, ale ceny nie ma Magazyn pusty, wszystko schodzi na bierząco. W zasadzie to mam nawet braki. P.S.Jajczarek, czy ja dobrze przeczytałem, że Ty kupiłeś towar od SĄSIADA ??? Pomogłeś sąsiadowi, czy sąsiad Tobie ? Pan Jajczarek nie ma sąsiadów w branży bo już dawno wyeliminował konkurencje jego sąsiedzi teraz klatki czyszczą masz szczęście że z Nim nie sąsiadujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Września 2016 Pan Jajczarek nie ma sąsiadów w branży bo już dawno wyeliminował konkurencje jego sąsiedzi teraz klatki czyszczą masz szczęście że z Nim nie sąsiadujesz A ja trochę żałuję. Byłoby od kogo jajko po 14 gr. kupować. Po co w złych czasach dokładać do swojego, jak można zarabiać na cudzym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2016 Pan Jajczarek nie ma sąsiadów w branży bo już dawno wyeliminował konkurencje jego sąsiedzi teraz klatki czyszczą masz szczęście że z Nim nie sąsiadujesz A ja trochę żałuję. Byłoby od kogo jajko po 14 gr. kupować. Po co w złych czasach dokładać do swojego, jak można zarabiać na cudzym. I to są słowa hodowcy - braki kasy jeb..e w głowie.Ps.Na sąsiedzie ani centa nie zarobiłem, poprostu pomoglem mu sprzedać, ty byś swojemu sąsiadowi krew wypił i dziurki nie zostawił cwaniaczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2016 Cos sie dzieje z jajem kiedy forum zamiera, jak myślicie - hej specjaliści gdzie sie podziewacie, z busów nie wysiadacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Września 2016 jajczarek cwaniaczku skupujesz na Biedronki jaja bez stępla i cwaniakujesz jeszcze trochę i się skończy !!!PS. BUSY L-KĘ ROZWOŻĄ PO 0,34 GR . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Września 2016 Jak mnie (słowo zostało usunięte) napisze pełne dane twojej pakowni i wybijalni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2016 BUSY L-KĘ ROZWOŻĄ PO 0,34 GR . Gotowane na twardo czy sadzone PsPtaszyniec móżdżek już ci zżarł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Września 2016 Jak mnie (słowo zostało usunięte) napisze pełne dane twojej pakowni i wybijalni . - CMOK - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach