Jajczarek 0 Napisano 19 Października 2016 Oj przeor przeor, musiałeś mnie wywołać : Cena jakby stanęła,L 22M 17Ps.moim ulubionym napojem jest sok pomidorowy, nie mam czasu na jakieś tam używki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 19 Października 2016 A niech baluje... Widać Jajczarka było Obserwacja nr 1 - Dzieje się to na co miałem nadzieję, tj. normowanie cen w rożnych regionach PL (ale idzie to bardzo powoli )Obserwacja nr 2 - Coś się ruszyło na krajowym i eksporcie - eksport idzie o 50% więcej niż dwa tyg. temu... pytanie czy tylko w moim okręgu czy to znowu tendencja ogólna ?Obserwacja nr 3 Styczeń będzie coś czuję do ... i to bardziej niż zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Października 2016 Większe zapytania są o M-kę,czyli nadzieja nasza ruszyła.... zachód Ps.podejrzewam ze w najbliższym okresie nie będzie żadnego eldorada - trzymajmy rękę na pulsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Października 2016 O to nasz Demiurg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 19 Października 2016 O to nasz Demiurg hahaha Dobre sobie Trzeba Ci przyznać koncept na szpilę masz Ceny po okolicach delikatnie w górę średnio +0,5, magazyny powoli pustoszeją.Jeszcze 3 grosze i będzie szło to przecierpieć U mnie niezmiennie M 0,18, L 0,23 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 19 Października 2016 .....ręka na pulsie!!! I przydałby się jeszcze respirator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Października 2016 Co to się porobiło M-ka 0,19 gr netto duży hurt . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 20 Października 2016 A no się porobiło niestety. M-0,16gr netto średni hurt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2016 Jajeczny, jeśli M po 16gr kupiłeś to miałeś szczęście, po 17gr juz jest ciężko kupić - w poniedziałek prawdopodobnie za M -18 L 23 trza zapłać.RĘKA na PULSIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 20 Października 2016 Jajeczny, jeśli M po 16gr kupiłeś to miałeś szczęście, po 17gr juz jest ciężko kupić - w poniedziałek prawdopodobnie za M -18 L 23 trza zapłać.RĘKA na PULSIE Spokojna twoja rozczochrana. Na poniedziałek to już mam towar po tyle kupiony. I poza tym forum to jakoś nikt cenami nie straszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Października 2016 Spokojna twoja rozczochrana. Na poniedziałek to już mam towar po tyle kupiony. I poza tym forum to jakoś nikt cenami nie straszy.Uważasz, że 19 gr za M-ke to straszenie cenami ??? Taka cena to dla hodowcy absolutne minimum, żeby nie pójść z torbami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Października 2016 puls mi zwalnia.......co to oznacza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2016 puls mi zwalnia.......co to oznacza... Słabo Ci sie robi bo jaja drożeją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Października 2016 Panowie i panie cos się dzieje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2016 Panowie i panie cos się dzieje .... Co, kogut ci nie piał a pieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Października 2016 słabo mi...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Października 2016 Od poniedziałku 2 GR. Do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2016 słabo mi...... Jak bym Ci przywiózł M po 15gr to zaraz byś od żyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Października 2016 Tak na poważnie to od poniedziałku taniej nie sprzedam jak...L 24M 18Netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Października 2016 Dokładnie tak na odchowie zaczęły piać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Października 2016 Za M-ke proponują 0,18 gr a płacą 0,19 już dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 21 Października 2016 Ja już dawno niżej nie sprzedaje i magazyn na zero.Za M 0,16 to są wirtualne ceny, nie dajcie się zwieść koledzy hodowcy.Jajeczny jak kupujesz po tych cenach to napisze Ci tak: Dój f.rajera póki go masz jak inaczej nie umie sprzedać.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 21 Października 2016 Przyznać się, który narozrabiał ? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/holandia-alarmuje-salmonella-w-jajkach-z-polski/4ze4x4 Może to te tanie jajka od jajecznego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Października 2016 jajeczny jest za malusi, tu chodzi o kogoś większego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Października 2016 na pasku TVN i Polsatu bez przerwy jest pokazywane, do czego zmierzają. - Boże, afera na wielką skale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach