Mecenas1 0 Napisano 8 Listopada 2016 Ja pierwsze słysze, ajest coś na rzeczy ?pzdrW radio cos trabili, ze w zachodniopomorskim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 8 Listopada 2016 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019387,title,Ptasia-grypa-wykryta-w-okolicach-Szczecina,wid,18576028,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 8 Listopada 2016 Witam ! Kupie kury po cyklu produkcyjnym tel 797 570 250 ilość ok 1000 sztuk .mogą być ze stada rodzicielskiego rosa .cena 100% więcej niż oferuje ubojnia czyli 1.4zł za kg cena oczywiście do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 8 Listopada 2016 http://www.wetgiw.gov.pl/694---kategoria_komunikaty-prasowe-i-aktualnosci---komunikat-glownego-lekarza-weterynarii-w-sprawie-wystapienia-wysoce-zjadliwej-grypy-ptakow-hpai-podtypu-h5n8-u Przyznać się... który to wykrakał i coś o ptasiej grypie bredził 2 miechy temu ? Na razie spokojnie, GIW i PIWy nie wiedzą co z tym zrobić... za tydzień pewnie wymyślą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2016 Ceny nadal idą w górę bez problemu można tyle dostać. L 28 / 30M 26 / 28 Netto, dostawy 28 / 30 palet - DUŻE DUŻE BRAKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 8 Listopada 2016 https://m.youtube.com/watch?v=maEJmqSH80w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 8 Listopada 2016 Co do Ptasiej Grypy Znajomy, znajomego mówił że to obok Drobimexu... około 1 km.Tam podobno "mały" Żuromin mięsny powstał... będzie się działo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 8 Listopada 2016 Kupię jajka M w ilości 28 palet lub więcej Kontakt na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrólJaj 0 Napisano 10 Listopada 2016 Cena staneła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Listopada 2016 ..... na dwa tygodnie i ruszy znowu do góry .Ceny na dziś :L-0,30M-0,25-26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2016 Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Listopada 2016 Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado. PozdrawiamJajczrek przeważnie wypisuje tu głupoty, ale tym razem trudno się z nim nie zgodzić ..... Ceny na dziś:M 0.26L 0.30 Magazyny puste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 10 Listopada 2016 Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado. PozdrawiamJajczrek przeważnie wypisuje tu głupoty, ale tym razem trudno się z nim nie zgodzić ..... Ceny na dziś:M 0.26L 0.30 Magazyny puste.[/quotU mnie tak samo. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 10 Listopada 2016 Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado. PozdrawiamJajczrek przeważnie wypisuje tu głupoty, ale tym razem trudno się z nim nie zgodzić ..... Ceny na dziś:M 0.26L 0.30 Magazyny puste.[/quotU mnie tak samo. Pzdr Puste na zaś.... 3 tyg. do przodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Listopada 2016 Aż strach pomyśleć, co będzie przed świętami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 10 Listopada 2016 No strach się bać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogutkowo 0 Napisano 10 Listopada 2016 i co ? ceny się skichały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Listopada 2016 i co ? ceny się skichały ? Ile dziś wypiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Listopada 2016 i co ? ceny się skichały ?????Jeśli miałeś nadzieję, że będziesz M-kę cały czas kupował po 16 gr. to masz rację. Ceny się skichały ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogutkowo 0 Napisano 10 Listopada 2016 po długim weekendzie będziecie pisali dalej bzdury, a pod stołem i za gotówke bedzie calkiem inna cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 10 Listopada 2016 po długim weekendzie będziecie pisali dalej bzdury, a pod stołem i za gotówke bedzie calkiem inna cena.Jutro (wiem wiem, święto) miał wyjechać ode mnie transport jaj. Nie wyjedzie- bo brak towaru. Samochód będzie ładowany dopiero w niedzielę. Nie sądzę więc, żebym w poniedziałek sprzedał komuś L-kę taniej niż po 30 gr. Nie będę miał co sprzedawać. A tak przy okazji. Kogutkowo to kto Ty ? Wkurzony handlarz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Listopada 2016 kogutkowo to handlarzyna skoczyna i teraz płaci za L-0,32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 11 Listopada 2016 braki towaru wszędzie !schodzi wszystko na bierząco.na przyszły tydzień L 0,32 gr tak prognozują , ale zobaczymy czy tak się stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 0 Napisano 11 Listopada 2016 na poniedziałek pod stołem m 0,22 l 0.26 duże pakownie już są zatwarowate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 11 Listopada 2016 Dam ci 3 grosze i dawaj na priw. Tir 324000 x0.03= 9720 złotych. Gwarantuje odbiór 100%. Pieniądze przy rozładunku do ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach