Skocz do zawartości
ekofarmer

Ceny jaj spożywczych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Kupie kury po cyklu produkcyjnym tel 797 570 250

ilość ok 1000 sztuk .

mogą być ze stada rodzicielskiego rosa .

cena 100% więcej niż oferuje ubojnia czyli 1.4zł za kg cena oczywiście do negocjacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.wetgiw.gov.pl/694---kategoria_komunikaty-prasowe-i-aktualnosci---komunikat-glownego-lekarza-weterynarii-w-sprawie-wystapienia-wysoce-zjadliwej-grypy-ptakow-hpai-podtypu-h5n8-u

Przyznać się... który to wykrakał i coś o ptasiej grypie bredził 2 miechy temu ?

Na razie spokojnie, GIW i PIWy nie wiedzą co z tym zrobić... za tydzień pewnie wymyślą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny nadal idą w górę bez problemu można tyle dostać.

L 28 / 30

M 26 / 28

Netto, dostawy 28 / 30 palet

- DUŻE DUŻE BRAKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Ptasiej Grypy

Znajomy, znajomego mówił że to obok Drobimexu... około 1 km.

Tam podobno "mały" Żuromin mięsny powstał... będzie się działo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wedlug mnie... jak by na takim poziomie ceny pozostały ( L-28 i M-24 przemysł 3,5/4zl kg netto ) to dla wszyskich byłoby eldorado.

Pozdrawiam

Jajczrek przeważnie wypisuje tu głupoty, ale tym razem trudno się z nim nie zgodzić .....

Ceny na dziś:

M 0.26

L 0.30

Magazyny puste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

Jajczrek przeważnie wypisuje tu głupoty, ale tym razem trudno się z nim nie zgodzić .....

Ceny na dziś:

M 0.26

L 0.30

Magazyny puste.[/quot

U mnie tak samo.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

Ceny na dziś:

M 0.26

L 0.30

Magazyny puste.[/quot

U mnie tak samo.

Pzdr

Puste na zaś.... 3 tyg. do przodu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i co ? ceny się skichały ?

????

Jeśli miałeś nadzieję, że będziesz M-kę cały czas kupował po 16 gr. to masz rację. Ceny się skichały !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
po długim weekendzie będziecie pisali dalej bzdury, a pod stołem i za gotówke bedzie calkiem inna cena.

Jutro (wiem wiem, święto) miał wyjechać ode mnie transport jaj. Nie wyjedzie- bo brak towaru. Samochód będzie ładowany dopiero w niedzielę. Nie sądzę więc, żebym w poniedziałek sprzedał komuś L-kę taniej niż po 30 gr. Nie będę miał co sprzedawać.

A tak przy okazji. Kogutkowo to kto Ty ? Wkurzony handlarz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam ci 3 grosze i dawaj na priw. Tir 324000 x0.03= 9720 złotych. Gwarantuje odbiór 100%. Pieniądze przy rozładunku do ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi