Demiurg 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Nie ogarniam sposobu myślenia niektórych naszych kolegów z branży... na zachodzie spadło raptem o 0,9 gr/szt w przeliczeniu, a u nas popłoch... jakby jakaś apokalipsa nastąpiła...Powoli jajko z PL wyjeżdża na zachód, to nie jest tak że nic nie idzie. Ceną się u nas nic już nie ugra... po kiego grzyba jeszcze obniżać... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Jajczarek to hodowca to co ma pisać , coś tam może dokupuje ale większość produkuje . Dodam ze sam sprzedaje tirami a nie busami jak ty [/quoteTo co to miało znaczyć biznesmenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synuśproducenta 0 Napisano 15 Stycznia 2017 To kurna nie obniżaj, tylko podnieś ze dwa grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Jajczarek odziedziczyłeś po ojcu ze 30tysi kur i wielki biznesmen , co do handlu na tiry to tir co jakiś czas się u ciebie doładowuje a ty myślisz że handlujesz na tiry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Panowie na większości ferm ceny L-0,30 , M-27 i nikt nie ma zapasu na magazynach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Ta i 2 gr do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Odezwał się DUBEL co niku nie potrafi wymyśleć , i znowu 2 gr do góry podnosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Dubel daj głos ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Jajczarek odziedziczyłeś po ojcu ze 300 tys kur (moze jeszcze wiecej) i wielki biznesmen , co do handlu na tiry to tir co jakiś czas u takich jak ja się doładowuje bo nie mamy takiego zbytu jak on Od jutra trzymać rękę na pulsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Widać jaki jesteś malućki i bezradny że sobie zera dopisujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Weź cos skopiuj wklej bo tych twoich wypocin czytać się nie da, a i nie zapomnij ominąć pośrednika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Weźcie się do jasnej ciasnej ogarnijcie. To jest normalne pieniactwo, a nie zdroworozsądkowa dyskusja. Nie ma znaczenia kto zaczął, z czym zaczął, co dostał w schedzie itd... Cena spada na łeb na szyję, bo kilku malkontentów uznało że 5-6 dniowa produkcja na magazynie to klęska urodzaju. Dzwonią po klientach próbują owy "nadmiar" opchnąć żeby jechać na przysłowiowe 0 i zaniżają cenę do poziomów absurdalnych. Zejścia aż takiego jednak nie ma żeby owy "nadmiar" przyjąć od razu i stąd tak to wygląda. Polecam Stoperan co poniektórym, bo nadmiar się rozejdzie powoli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Widać jaki jesteś malućki i bezradny że sobie zera dopisujesz Nie będę dłużej z tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne. Dobranoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Przynajmniej mi normalnie płacą 12-16 palet to nie ilości tirowe ale L-0,30 a M-0,27 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Przynajmniej mi normalnie płacą 12-16 palet to nie ilości tirowe ale L-0,30 a M-0,27 . Nie spadłeś z konia za młodu, a moze cie kopnął w ten ...... łeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Panie Jajczrek przestańcie się już kłócić z jest cenanienaceny bo zaśmiecacie forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Wreszcie zrozumiałeś ze nie ma najmniejszego sensu dalej głupot pisać.Ps.Nie czytam waszych ników żeby was rozpoznać, tylko rozpoznaje was po ilości komentarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Wreszcie zrozumiałem że Jajczarek jesteś handlarzem i próbujesz udawać hodowcę by zanizać ceny , tyle wiesz o hodowli co dowiesz się na fermie od prawdziwego hodowcy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Stycznia 2017 Wreszcie zrozumiałem że Jajczarek jesteś handlarzem i próbujesz udawać hodowcę by zanizać ceny , tyle wiesz o hodowli co dowiesz się na fermie od prawdziwego hodowcy . Tym wpisem udowodniłeś ze jest cos z twoją głową, że jednak musiałeś miec styczność z końskim kopytem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 16 Stycznia 2017 a ja szanuje każdego klienta i tego co tirem, busem, skrzynką czy koszykiem handlujecena niestety jak piszecie spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 16 Stycznia 2017 Wreszcie zrozumiałem że Jajczarek jesteś handlarzem i próbujesz udawać hodowcę by zanizać ceny , tyle wiesz o hodowli co dowiesz się na fermie od prawdziwego hodowcy . Tym wpisem udowodniłeś ze jest cos z twoją głową, że jednak musiałeś miec styczność z końskim kopytem on każdym wpisem udowadnia że jest idiotą L 0,27M 0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 16 Stycznia 2017 Ceny na przyszły tydzień L- 0.26-0.27M- 0.24-0.25 Ilości tirowe ! POTWIERDZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 16 Stycznia 2017 Polecam Stoperan co poniektórym, bo nadmiar się rozejdzie powoli... Nie działa... Sprawdzałem. Stary poczciwy węgiel skuteczniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 16 Stycznia 2017 Ceny po małej korekcie L - 31grM - 28gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Stycznia 2017 Ceny po trochę większej korekcie L - 27 / 28grM - 24 / 25gr Ps. Są tacy co jeszcze niżej sprzedają, ale to ich a nie nasza sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach