świeże jaja 0 Napisano 8 Lutego 2017 Ten znów straszy...!pamiętaj bo sie posr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 8 Lutego 2017 Ten znów straszy...!pamiętaj bo sie posr...tak, tak... Zacznij kury hodować, wtedy będziesz wiedział czy to "straszenie" czy ostrzeganie. Nie możesz strawić obecnego trendu ? Bo już nie wiem co Ci przeszkadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Lutego 2017 Panowie to nie są żarty ale żaden handlarzyna tego nie doświadczy co to oznacza dla hodowcy PS. TEMPA PAŁA TYLKO SIĘ MOZE NAŚMIEWAĆ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Lutego 2017 Panowie to nie są żarty ale żaden handlarzyna tego nie doświadczy co to oznacza dla hodowcy PS. TEMPA PAŁA TYLKO SIĘ MOZE NAŚMIEWAĆ . Ty jedź na narty to będzie dobra zmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 8 Lutego 2017 Panowie to nie są żarty ale żaden handlarzyna tego nie doświadczy co to oznacza dla hodowcy PS. TEMPA PAŁA TYLKO SIĘ MOZE NAŚMIEWAĆ .jak narazie to każdy sie z ciebie(naśmiewa)jak to można tak nazwać.jedz lepiej w wyżyny tam same kozy i barany pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 8 Lutego 2017 A co do tematu L-28 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 8 Lutego 2017 Bez spiny panowie, bez spiny...każdy zarobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 8 Lutego 2017 Bez spiny panowie, bez spiny...każdy zarobi Ta... Zwłaszcza Ci, którym właśnie wybijają stado.Wy chyba naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, pod jaką presją ryzyka działają hodowcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 9 Lutego 2017 Bez spiny panowie, bez spiny...każdy zarobi Ta... Zwłaszcza Ci, którym właśnie wybijają stado.Wy chyba naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, pod jaką presją ryzyka działają hodowcy. jak ci tak żle to na (słowo zostało usunięte) hodujesz ? tylko (słowo zostało usunięte) stękasz i płaczesz , czy jajko było 0,17 czy 0,32 to tobie i cenie wciąż żle i pod górkę płaczki (słowo zostało usunięte)L0,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Nie obrażaj wszystkich hodowców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Bez spiny panowie, bez spiny...każdy zarobi Ta... Zwłaszcza Ci, którym właśnie wybijają stado.Wy chyba naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, pod jaką presją ryzyka działają hodowcy. Ojej... Już lecę dać na mszę za hodowców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Koledzy nie ma co cena jest dobra do swiąt jeszcze podskoczy wiec spokojnie, będzie z czego potem opuszczać P.S. Myslę że cały rok będzie ok, a na pewno dużo lepiej niż w 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . A to ciekawe też bym tak chciał sprzedać 28 a nawet 12 palet po 32 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Ale widocznie za słaby jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 9 Lutego 2017 Koledzy nie ma co cena jest dobra do swiąt jeszcze podskoczy wiec spokojnie, będzie z czego potem opuszczać P.S. Myslę że cały rok będzie ok, a na pewno dużo lepiej niż w 2016 To prawda jest dobra cena, nawet bardzo dobra, w końcu rekompensuje ryzyko jakie się ponosi prowadząc ten typ działalności... co nie zmienia faktu że ryzyko ciągle jest, i nie jeden zaczął w tym roku siwieć z tego powodu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . A to ciekawe też bym tak chciał sprzedać 28 a nawet 12 palet po 32 gr. Jakbyś miał "dobrą" bazę klientów to po tyle byś sprzedawał. Niestety na to trzeba sobie zapracować. Ceny stabilne L- 32grM- 28gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 9 Lutego 2017 Mnie też tak straszą ze od poniedziałku 32gr za L trzeba zapłacić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . A to ciekawe też bym tak chciał sprzedać 28 a nawet 12 palet po 32 gr. Jakbyś miał "dobrą" bazę klientów to po tyle byś sprzedawał. Niestety na to trzeba sobie zapracować. Ceny stabilne L- 32grM- 28gr Chcesz mi powiedzieć, że masz odbiorców hurtowych 14-nasto i więcej paletowych którzy płacą Ci 32 gr za L-ke netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 PRZESTAŃCIE PISAĆ Z DUBLEM CYNOM TO HANDLARZ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 PRZESTAŃCIE PISAĆ Z DUBLEM CYNOM TO HANDLARZ !!! Ty masz jakąs obsesje wszędzie widzisz handlarzy, idź się może przebadaj nie takie rzeczy da się leczy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . A to ciekawe też bym tak chciał sprzedać 28 a nawet 12 palet po 32 gr. Jakbyś miał "dobrą" bazę klientów to po tyle byś sprzedawał. Niestety na to trzeba sobie zapracować. Ceny stabilne L- 32grM- 28gr Chcesz mi powiedzieć, że masz odbiorców hurtowych 14-nasto i więcej paletowych którzy płacą Ci 32 gr za L-ke netto a po co mi odbiorcy po 12 palet ??? mam takich po 2 i placa po 32gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Lutego 2017 Panowie niektóre fermy podnoszą cenę L-KI do 0,32 gr . A to ciekawe też bym tak chciał sprzedać 28 a nawet 12 palet po 32 gr. Jakbyś miał "dobrą" bazę klientów to po tyle byś sprzedawał. Niestety na to trzeba sobie zapracować. Ceny stabilne L- 32grM- 28gr Chcesz mi powiedzieć, że masz odbiorców hurtowych 14-nasto i więcej paletowych którzy płacą Ci 32 gr za L-ke netto a po co mi odbiorcy po 12 palet ??? mam takich po 2 i placa po 32gr. A no to 100 % racji takie ilosci tez sprzedaje i to nawet drożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 9 Lutego 2017 Ja dopiero będę płacił tak od poniedziałku L-32, M-27. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogutkowo 0 Napisano 11 Lutego 2017 Oj bajko pisarze.Ceny na pakowaniachL-0.27M-0.24-0.25 Wczoraj na Żurku 30 palet kupiłemL-0.27M-0.24 Przestańcie pisać głupoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach