Jajczorek 0 Napisano 16 Marca 2017 Do moderatorów APEL !!! Skończcie z tym insektem ( JajcarekBiedronkaToBuraki) nic nie wnosi na forum tylko same wyzwiska i zaczepki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 16 Marca 2017 Do moderatorów APEL !!! Skończcie z tym insektem ( JajcarekBiedronkaToBuraki) nic nie wnosi na forum tylko same wyzwiska i zaczepki ! Przecież on chce ci pomóc, podaje numer gdzie możesz kupić taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 18 Marca 2017 http://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/potezny-skandal-w-brazylii-wysylali-do-europy-zatrute-mieso,724658.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Marca 2017 Początek przyszłego tygodnia u mnie cena bez zmianL 29M 27Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 19 Marca 2017 przecież to na tysiąc procent pewne że pod JajcarekBiedronkaToBurak kryje się (słowo zostało usunięte) jestcenaniemaceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chce_po_świętach 0 Napisano 19 Marca 2017 Witam wszystkich. Potrzebuję nawiązać stałą współpracę z PRODUCENTEM 2-pl , posiadającym pakownię.Województwa: Dolnośląskie , Opolskie , Śląskie. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 577-578-926. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 19 Marca 2017 ale od środy L 31M 29pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Marca 2017 przecież to na tysiąc procent pewne że pod JajcarekBiedronkaToBurak kryje się (słowo zostało usunięte) jestcenaniemaceny na tysiąc % to ja bym raczej dał ze to ten pudelek, który tak ładnie daje głos jest to cynanimacyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Marca 2017 przecież to na tysiąc procent pewne że pod JajcarekBiedronkaToBurak kryje się (słowo zostało usunięte) jestcenaniemaceny na tysiąc % to ja bym raczej dał ze to ten pudelek, który tak ładnie daje głos jest to cynanimacyny To pewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Marca 2017 Pewne to jest to że jajczarek ma tu 3 konta Co do cen to L-kę dokupuje po 0,28 gr netto Cmok ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Marca 2017 ciebie cyna, głupotą i kontami nikt nie przebije.L 29M 28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Marca 2017 Pewne to jest to że jajczarek ma tu 3 konta Co do cen to L-kę dokupuje po 0,28 gr netto Cmok ..... Kolego pisłes że L-ka chodzi po 31 gr. To jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 20 Marca 2017 http://www.farmer.pl/agroskop/analizy-i-komentarze/niemcy-w-2016-r-wzrosla-produkcja-jaj,70366.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 21 Marca 2017 dostawa z rana na rampe 30 paletL 31M 29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 21 Marca 2017 ciebie nienaceny kontami i głupotą nikt nie przebije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 21 Marca 2017 Panowie ceny do góry , od poniedziałku tak sprzedaje .L-0,31M-0,28NETTO 12-28 Palet Witam , tylko wy we dwóch macie takie same i wysokie ceny To ciekawe dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2017 cena bez zmianL 29M 27PsJak płaci przemysł ?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Marca 2017 jajczorek daj adres na priv 30 palet po 0.3 przywiozę tobie grosz na jaju do przodu będziesz .oczywiście przetplate zrobisz a reszta gotówka zebym mial pewnosc ze nie zrobisz mnie w konia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Marca 2017 netto przeszło 3 tyś bedziesz do przodu jajczorek. jak ktos chetny w takiej cenie kupic to na priv zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 21 Marca 2017 mam już 3-4 dostawców i na święta mam zawsze towar a te 5gr z jaja zawsze zarobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 21 Marca 2017 cena bez zmianL 29M 27Pozdrawiam Potwierdzam:Netto, loco ferma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2017 netto przeszło 3 tyś bedziesz do przodu jajczorek. jak ktos chetny w takiej cenie kupic to na priv zapraszam On jak mały kundelek lubi tylko szczekać , popisuje się swym bęcwalstwem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajcarekBiedronkaToBuraki 0 Napisano 21 Marca 2017 mam już 3-4 dostawców i na święta mam zawsze towar a te 5gr z jaja zawsze zarobie Tylko cieniasy się chwalą ile to mają na jaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 21 Marca 2017 netto przeszło 3 tyś bedziesz do przodu jajczorek. jak ktos chetny w takiej cenie kupic to na priv zapraszam On jak mały kundelek lubi tylko szczekać , popisuje się swym bęcwalstwem przygadał kocił garnkowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2017 Jajczarek masz 3 KONTA i ty najwięcej szczekasz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach