jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Kwietnia 2017 Oczywiscie że nie daje, ale zapewne znajdą się tacy co oddadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 20 Kwietnia 2017 na Wielkopolsce u panów P i M jaja L-0,23 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Kwietnia 2017 na Wielkopolsce u panów P i M jaja L-0,23 gr Super. To już wiesz, gdzie kupować. L-ka 0.26 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 21 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 21 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte)ow. Będzie, będzie - ale nie w kwietniu na pewno. Po za tym, nie jest powiedziane jak bardzo źle będzie. Moim zdaniem będzie rozsądnie się sytuacja rozwijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 21 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte)ow.Myślałby kto, że handlarz przejmuje się tym, że cena spadła. Biedactwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Kwietnia 2017 na Wielkopolsce u panów P i M jaja L-0,23 gr Super. To już wiesz, gdzie kupować. L-ka 0.26 netto no proszę Pan Yoyo w święta ustalał cene na wtorek 0,28 , a czwartek już 0,26 L-0,25 i początek następnego tygodnia raczej nic nie zmieni , a koniec i majowe na pewno da znać o sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Przyszły tydzień - ustalone;L 25M 22PsPretensje miejmy do samych siebie (hodowców) opuszczajcie dalej, hm.... nie wyobrażam sobie co będzie po majowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Ja narazie L-ke pcham jeszcze 26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte)ow.Myślałby kto, że handlarz przejmuje się tym, że cena spadła. Biedactwo. Zaworki Ci puszczają nie denerwuj się tak, dasz sobie radę zaradny jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 IIa 0,22Ib 0,23Ia 0,25pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajakurze 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Panowie dzieje sie,NA RYNKU jakie ceny daje przemysł za 1 kg ,handel wychamowal,eksport mały tylko stare kontrakty na nowe czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte)ow.Myślałby kto, że handlarz przejmuje się tym, że cena spadła. Biedactwo. Zaworki Ci puszczają nie denerwuj się tak, dasz sobie radę zaradny jesteś O mnie się nie martw. Ja sobie radę dam. Rób zapasy handlarzyku, bo wkrótce może być drożej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Tutaj to większość handlarzy podszywających się pod hodowców lub DUBLI .Ps. DUBLEL daj głos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 Yoyo pisałes że po swiętach może nie będzie źle, myslę że będzie (słowo zostało usunięte)ow.Myślałby kto, że handlarz przejmuje się tym, że cena spadła. Biedactwo. Zaworki Ci puszczają nie denerwuj się tak, dasz sobie radę zaradny jesteś O mnie się nie martw. Ja sobie radę dam. Rób zapasy handlarzyku, bo wkrótce może być drożej ! Kolego czytaj ze zrozumieniem ja właśnie napisałem ze jesteś zaradny i dasz sobie radę , wiec nikt się nie martwi o Ciebie PS Dlaczego tak nie ładnie straszysz i wyzywasz od handlarzykow czy ja Ci pisze ze jesteś nic nie znaczącym producencikiemPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 Tutaj to większość handlarzy podszywających się pod hodowców lub DUBLI .Ps. DUBLEL daj głos Od poniedziałku 2 GR do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 Tutaj to większość handlarzy podszywających się pod hodowców lub DUBLI .Ps. DUBLEL daj głos Od poniedziałku 2 GR do góry to mój producent zarobi.własnie wstawił dwa kurniki co prawda małe ale zawsze coś na helikopter zarobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 A tak na poważnie to po ile jutro będą krzyczec.i żeby nie bylo każdemu życzę dobrze.szanujmy sie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 L 25M 22 Szanujmy sie i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 L 25M 22 Szanujmy sie i pozdrawiam I oby tak zostałopzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 L 23M 20 Zobaczymy po majówce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 Uważasz, ze jak taniej kupisz to wiecej sprzedaż?- żebyście nie wymuszali od producentów obniżek, tak źle by nie było, wiecznie wam mało mało i mało Ps.1 gr dziennie spadku szokkkkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 L 23M 20 Zobaczymy po majówce Po majowce będzie Boże Ciało, nastepna podstawa do obniżki Ps.- nie dajcie sie d.y.m.a.ćL 25M 22Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 az nie chce mi sie cen podawac L 0,24 do 0,25 M 0,21 do 0,22teraz tylko Panowie trzymac i nie puszczac taniej bo w detalu cena sie trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Kwietnia 2017 Uważasz, ze jak taniej kupisz to wiecej sprzedaż?- żebyście nie wymuszali od producentów obniżek, tak źle by nie było, wiecznie wam mało mało i mało Ps.1 gr dziennie spadku szokkkkk Znowu muszę zgodzić się z Jajczarkiem. 100% racji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach