89dziki89 0 Napisano 29 Kwietnia 2017 Panowie, szybciej opuszczać, bo kurę sprzedałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 30 Kwietnia 2017 jajczarek czy jajczorek jestes posrednikiem dla ciebie najlepsza opcja jest zdolowanie ceny idz na rampe tiry ladowac a nie z kilku kont pisac Miłego wypoczynku Majowego wszystkim życze oprocz jajczarka bo on jako jedyny na rampie bedzie gnił Czytaj posty z zrozumieniem ...- zamieniłeś się z osłem na mózg? Poziom twoich wypocin jest na poziomie dna i do tego jeszcze 2 metry mulu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Kwietnia 2017 jajczarek czy jajczorek jestes posrednikiem dla ciebie najlepsza opcja jest zdolowanie ceny idz na rampe tiry ladowac a nie z kilku kont pisac Miłego wypoczynku Majowego wszystkim życze oprocz jajczarka bo on jako jedyny na rampie bedzie gnił Czytaj posty z zrozumieniem ...- zamieniłeś się z osłem na mózg? Poziom twoich wypocin jest na poziomie dna i do tego jeszcze 2 metry mulu co ty żresz, czasem nie mirabelki z jadem niesioła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 30 Kwietnia 2017 I szczaw😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PZZHIPD 0 Napisano 30 Kwietnia 2017 Bardzo ważna informacja dot. rekompensat za straty spowodowane grypą ptaków czytaj aktualności : www.pzzhipd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Maja 2017 dwa duże sie ładująL 25M 20Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Maja 2017 No i nic nie spada ... a będzie problem z grubym sortem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 2 Maja 2017 Też się obawiam że ciężko będzie sprzedaćpzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 2 Maja 2017 Też się obawiam że ciężko będzie sprzedaćpzdr dobre Widać humor dopisuje skoro takimi kawałami częstujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 3 Maja 2017 Też się obawiam że ciężko będzie sprzedaćpzdr Jak nie ma czego to fakt, że ciężko będzie sprzedać... Na magazynie 3 dni produkcji... faktycznie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Maja 2017 U Was też takie szaleństwo za jajkiem ? Powiem szczerze, że tego to ja się nie spodziewałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Maja 2017 Dziś i jutro wszystko sprzedane , dużych brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 5 Maja 2017 Wszystko jasne. Na sklepach towar poschodził i trzeba pouzupełniać... Dlatego poszukiwania jaja są. Przy okazji próba wydarcia jeszcze ceny, że niby źle schodzi.A wcale źle nie schodzi. Tanio jaja nie sprzedawajcie... Uparto wielu sądzi, że po 0,19 M i 0,23 L kupują. NIEDAJCIE się na to nabrać. !!! M 0,22 i L 0,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2017 L 24 M 20 Po tyle płacą, a są tacy co chcą zbić aż o 3 grosze w dół.- nie dajcie sie dymac, nie ma takiej złej sytuacji jak przepowiadano. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2017 Dźwigajmy ceny w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 5 Maja 2017 Rzekłbym nawet, że jak na tą porę roku, to zejście jest (słowo zostało usunięte) !Tak, jak pisałem wcześniej, jestem tym nawet trochę zaskoczony. Sklepy biorą jak szalone. Magazyn pusty L-ka 0.26 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2017 Wszyscy na raz dwa od poniedziałku robimy L 28 M 24, zobaczycie czy nie zapłacą, będą skomleć a płacić będą ino szum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Maja 2017 Wszystko schodzi na pniu L-0,26 netto i wszystko sprzedane na przyszły tydzień . A takie podobno miały być zabite magazyny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 6 Maja 2017 IIa 0,2Ib 0,21Ia 0,25Duża S 0,28pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 6 Maja 2017 m 23/25L 27/28XL 32 netto pusto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 6 Maja 2017 IIa 0,2Ib 0,21Ia 0,25Duża S 0,28pzdr 👍 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Maja 2017 Hej Panie i Panowie. Jakie ceny na nadchodzący tydzień ? Dziwna sytuacja się zrobiła. Jedni dzwonią i pytają o cenę mówiąc, że "na Polsce" L-ka jest po 0.23, inni bez zbędnych dyskusji umawiają się na odbiór L-ki po 0.26 zł. Póki co zejście stabilne, zastoju nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Maja 2017 Kolego L-0,25-26 gr na większości ferm , bajki opowiadają ale po to by wyrwać za darmo .Co do XL to na pęczki ale zamówień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 7 Maja 2017 ale się porobiło L wołają 0,33 mi udało się kupić po 0,30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 8 Maja 2017 IIa 0,2Ib 0,21Ia 0,25Duża S 0,28pzdrNie puszczać niżej !!!pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach