Jajczarek 0 Napisano 16 Maja 2017 22/05/2016 L 16M 12SZOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Maja 2017 W tym samym okresie ......Przemysł 2zł kg SZOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Maja 2017 W maju 2014 były takie same ceny jakie mamy teraz SZOK !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 17 Maja 2017 22/05/2016 L 16M 12SZOK Chyba oszalałeś... Ceny up na przyszły tydzień, chyba.Ruch jest zajedwabisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 17 Maja 2017 aaaa, teraz zauważyłem cena historyczna z 2016. zwracam honor. Aktualnie: M 0,21-0,22 L 0,25-0,26 na kraju tak to wygląda.Jaj z "drugim" terminem świeżości brak po fermach. Miłego dnia, zapowiada się upalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 17 Maja 2017 W tym tygodniu zauważalny jest spadek handlu w detalu.Żeby zamiast podwyżek nie było obniżek, po mojemu niech się utrzyma to co jest.pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 17 Maja 2017 Ia 0.26Ib 0.242a 0.22 ceny netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 17 Maja 2017 W tym tygodniu zauważalny jest spadek handlu w detalu.Żeby zamiast podwyżek nie było obniżek, po mojemu niech się utrzyma to co jest.pzdr 100 % racji gdyby takie ceny utrzymały się do wrzesnia było by bajecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 17 Maja 2017 U mnie IIa 0,2Ib 0,21-0,22Ia 0,24-0,25pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 17 Maja 2017 U mnie IIa 0,2Ib 0,21-0,22Ia 0,24-0,25pzdr Po tyle kupujesz czy sprzedajesz? M- 22-24grL- 26gr Hurt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 17 Maja 2017 Ceny kilkunasto paletowe i wiecej L 24-25 GR M 20 GR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Maja 2017 Bez problemu ceny na dziś ..L 26M 22Przemysł 3,5 zł kgPozdrawiam Ps.Nie dajcie sie d y m a ć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczrub 0 Napisano 17 Maja 2017 Dzięki za dobre słowo na temat ptaszyńca... Póki co kupiłem jakiś rzekomo działający środek, Dergall się to nazywa, dam znać jak ze skutecznością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delir203 0 Napisano 21 Maja 2017 Kupie jajka od messy ( ściółka ) od producenta z dostawą na miejsce 20-30 skrzynek tygodniowo różny sort okolice Ostrowi Mazowieckiejtel 725319240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 21 Maja 2017 Z końcem tygodnia magazyn na 0. Jednym słowem koniunktura pomimo fali majowych upałów się utrzymuje, a właściwie to wzrasta.W tym tygodniu o dziwo zwiększony ruch był na sklepach.Przyszły tydzień będzie stabilny temperaturowo więc ruch dalej powinien się utrzymać. Wszystko wskazuje na trend wzrostowy cen. Na zagranicy ceny prawie jak przed więtami Wielkanocnymi !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2017 Potwierdzam, brak towaru, poszukiwanie małej S ...Oferty jakie miałem na koniec tygodnia...L 26M 22S 19Przemysł 3.6zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2017 Tak jak nam szybko z cen zjechali, my w tygodniu powinnismy tym samym odpowiedzieć .... 3gr na każdym sorcie w górę i będzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajakurze 0 Napisano 22 Maja 2017 panowie ruch mały ,mało zamówień co wy na to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Maja 2017 panowie ruch mały ,mało zamówień co wy na to.... że pleciesz głupoty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 22 Maja 2017 Yoyo marzyciel... A jak jest każdy wie dlatego taka cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Maja 2017 Yoyo marzyciel... A jak jest każdy wie dlatego taka cisza. Powiem tak.... jesteście zawiedzeni ceną, każdy z was myślał ze przez pół roku bedzie po 15GR, a tu lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 22 Maja 2017 Yoyo marzyciel... A jak jest każdy wie dlatego taka cisza. Powiem tak.... jesteście zawiedzeni ceną, każdy z was myślał ze przez pół roku bedzie po 15GR, a tu lipa I znów muszę przyznać rację Jajczarkowi ! Co za czasy L-ka 0.26M-ka (uśredniona) 0.23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 24 Maja 2017 I jak tam panowie i panie, co taka cisza ?pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Maja 2017 I jak tam panowie i panie, co taka cisza ?pzdr wakacje i relaks ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carman 0 Napisano 25 Maja 2017 cisza bo wszyscy zajęci szukaniem towaru bo za dużo podobno go nie maL 0,25M 0,21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach