świeże jaja 0 Napisano 13 Września 2017 Postaw sobie fermę będziesz miał jaja DARMO .dlaczego taka złość u ciebie?ja nikomu nie zazdroszczę i pieniędzy i pracy Ale towar za pół darmo to byś chciał !Co to znaczy "cena sie utrzymuje od roku dla producentów na poziomie lepszym niż zadowalający" ? I co ma niby z tego wynikać ?no ty to jesteś najgorszy placzek na forum. Tobie zadna cena nie odpowiada caly czas Malo i malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Września 2017 Postaw sobie fermę będziesz miał jaja DARMO .dlaczego taka złość u ciebie?ja nikomu nie zazdroszczę i pieniędzy i pracy Ale towar za pół darmo to byś chciał !Co to znaczy "cena sie utrzymuje od roku dla producentów na poziomie lepszym niż zadowalający" ? I co ma niby z tego wynikać ? Żebyś przestał wreszcie marudzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Września 2017 Postaw sobie fermę będziesz miał jaja DARMO .dlaczego taka złość u ciebie?ja nikomu nie zazdroszczę i pieniędzy i pracy Ale towar za pół darmo to byś chciał !Co to znaczy "cena sie utrzymuje od roku dla producentów na poziomie lepszym niż zadowalający" ? I co ma niby z tego wynikać ? Żebyś przestał wreszcie marudzić Póki co, to Ty razem ze swoimi klakierami marudzicie i narzekacie na to, że Wam drogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Września 2017 Postaw sobie fermę będziesz miał jaja DARMO .dlaczego taka złość u ciebie?ja nikomu nie zazdroszczę i pieniędzy i pracy Ale towar za pół darmo to byś chciał !Co to znaczy "cena sie utrzymuje od roku dla producentów na poziomie lepszym niż zadowalający" ? I co ma niby z tego wynikać ? Żebyś przestał wreszcie marudzić Póki co, to Ty razem ze swoimi klakierami marudzicie i narzekacie na to, że Wam drogo. Pokaz mi, kto oprócz Ciebie narzeka i po co odrazu obrażasz To ty ciągle piszesz za dużo kury za dużo konkurencji za nachalni za niska cena weterynaria zła to są twoje wpisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 13 Września 2017 http://m.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/fipronil-sieci-handlowe-w-holandii-zadaja-odszkodowan-od-dostawcow-jaj,148909.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Września 2017 W temacie L-0,34 gr dla CWANIACZKÓW co teraz szukają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Września 2017 U handlarzy można kupić taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 13 Września 2017 http://m.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/fipronil-sieci-handlowe-w-holandii-zadaja-odszkodowan-od-dostawcow-jaj,148909.html Czyli belgijskie cwaniaczki dostały rządową zapomogę... ktoś powinien to zgłosić bo to łamie zasady konkurencji na rynku unijnym. Chyba, że KE wyraziła zgodę... Nieodpowiedzialność nie jest działaniem siły wyższej a ta jako taka uprawnia do nadzwyczajnej pomocy państwa. Na razie widać że nasze rodzime firmy bronią się jak lwy przed oskarżeniami GIS o stosowanie fipronilku... Więc albo GIS popełnił błąd, albo PIW pobrał inne jaja... Tak czy siak dobre jaja są w tym temacie Od wyniku Puław nie ma odwołania, więc wszyscy są oczyszczeni z zarzutów M 0,25-0,27 L 0,33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 13 Września 2017 W temacie L-0,34 gr dla CWANIACZKÓW co teraz szukają .a ile dla stałych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Września 2017 Przestanciecie (słowo zostało usunięte) cena na dzień dzisiejszy;L 31/32M 25/26BASTA!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Września 2017 To jak z tą ceną, stoi w miejscu, idzie w górę, czy w dół.- u mnie zejście jest normalne, ile kto brał tak bierze, a ceny jak niżej podałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Września 2017 Rynek dyktuje ceny a nie ty .Od poniedziałku szykuje się kolejna podwyżka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 14 Września 2017 Rynek dyktuje ceny a nie ty .Od poniedziałku szykuje się kolejna podwyżka .ty co tydzień podnosisz odkąd jestem na forum weź tabletki i idź spać.dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Września 2017 Rynek dyktuje ceny a nie ty .Od poniedziałku szykuje się kolejna podwyżka . nie dyskutować z takim, bo to tylko nobilituje głupotę - co za tepak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 18 Września 2017 Zejście bardzo dobre, zasadniczo pojawiają się braki w możliwościach produkcyjnych.Na dziś ceny bez zmian (z tamtego tygodnia), co będzie później nie wiadomo, być może, trzeba będzie podnieść. A jak to u was wygląda?M 0,25-026 L 0,33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Września 2017 Brakuje L-ki. Cena na dziś L-ka 0.33 netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 18 Września 2017 Brakuje L-ki. Cena na dziś L-ka 0.33 netto U mnie wszystkiego brakuje na tą chwilę , Lka od dawna to towar reglamentowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 18 Września 2017 Brakuje L-ki. Cena na dziś L-ka 0.33 netto U mnie wszystkiego brakuje na tą chwilę , Lka od dawna to towar reglamentowany... O XL to nawet nie wspominajmy kiedyś ją widziałem Niestety to są skutki działań naszego rządu. gdyby nie wycinać kury na salmonellę , tylko ją leczyć, jajka by było. Ceny L- 33 M- 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Września 2017 a będzie drożej ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Września 2017 a co do XL 0,40 gr na palety tylko kto ją ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr 0 Napisano 18 Września 2017 https://www.topagrar.pl/articles/aktualnosci/fipronil-w-polskich-jajach-ciag-dalszy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 18 Września 2017 a będzie drożej ..... 2 gr od poniedziałku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Września 2017 I dla tego DUBLU 2 gr do góry pod koniec tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 19 Września 2017 Można się spodziewać, że L-ka w najbliższym czasie będzie po 0,35 netto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 19 Września 2017 Można się spodziewać, że L-ka w najbliższym czasie będzie po 0,35 netto. Można można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach