maksiu432 0 Napisano 19 Września 2017 Okolice Poznania bardzo podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 19 Września 2017 U mnie jest XL-ka, ale po 60-65 w mikrohurcie , dla większych upustów brak jaja. S-ki brak, M pod dostatkiem, L-ki brakuje nawet na detal, XL lekki niedostatek (pomimo ceny stabilnie idzie również w mikrohurcie). Byłoby ilościowo więcej XL-ki, gdyby nie te przeklęte skorupy, co roku ten sam problem. PS. dla mnie mikrohurt to od 500 do 3-4k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synuśproducenta 0 Napisano 19 Września 2017 https://www.topagrar.pl/articles/aktualnosci/fipronil-w-polskich-jajach-ciag-dalszy/ Co się jarasz. Nie potwierdzone w Puławach. Nie ma tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 19 Września 2017 https://www.topagrar.pl/articles/aktualnosci/fipronil-w-polskich-jajach-ciag-dalszy/ Co się jarasz. Nie potwierdzone w Puławach. Nie ma tematu. Wiem że w dobie XXIw. umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika... zwłaszcza wśród młodzieży. TAM MASZ NAPISANE: Iż podał do wiadomości Główny Inspektorat Weterynarii. Badanie podwójne. Czyli na 100 % potwierdziły to Puławy. GIW przeprowadza badania tylko w Puławach, chyba że one nie robią jakiś badań (do tej pory nie spotkałem się z tym) Tu masz linka jakbyś nie wierzył mimo wszystko: https://www.wetgiw.gov.pl/main/komunikaty/Komunikat-nr-3-Glownego-Lekarza-Weterynarii-w-sprawie-obecnosci-niedozwolonej-substancji-fipronil-w-jajach-konsumpcyjnych-pochodzacych-z-polskich-ferm-/idn:626 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Września 2017 http://biznes.onet.pl/wiadomosci/zywnosc/fipronil-w-drobiu-i-jajach-kontrola-gis/mjcbkm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 20 Września 2017 Dobrze Yoyo nagłaśniaj , oby było jak w Holandii. Konsumenci wypieli się na jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Września 2017 Gadanie o tym nikomu nie służy Klienci się przestraszą i będzie potem kłopot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 20 Września 2017 Gadanie o tym nikomu nie służy Klienci się przestraszą i będzie potem kłopot To nie trzeba wsadzać gówna do jaj. Od tygodnia przyjmuję jaja tylko z aktualnymi badaniami na zawartość fipronilu. Reszta trzymać się od mego zakładu z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 20 Września 2017 Gadanie o tym nikomu nie służy Klienci się przestraszą i będzie potem kłopot To nie trzeba wsadzać gówna do jaj. Od tygodnia przyjmuję jaja tylko z aktualnymi badaniami na zawartość fipronilu. Reszta trzymać się od mego zakładu z daleka. O jaki grymaśny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synuśproducenta 0 Napisano 20 Września 2017 https://www.topagrar.pl/articles/aktualnosci/fipronil-w-polskich-jajach-ciag-dalszy/ Co się jarasz. Nie potwierdzone w Puławach. Nie ma tematu. Myślałem że to te pierwsze , gdzie "paru" nie potwiedzili. A jednak ,to teraz w polskich fermach będzie będą się zwracać "Bartłomiej K" i czarny pasek na oczy trzeba dodać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogutkowo 0 Napisano 20 Września 2017 Dzisiaj jest hehe , jutro nie ma. Sprawa dla skarbówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2017 Dzisiaj jest hehe , jutro nie ma. Sprawa dla skarbówki.chyba dla reportera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 20 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobekzapraszam dawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobekzapraszam dawajkuj-pom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 20 Września 2017 Jak zwykle każdy szczeka a jak ma dojść do transakcji to morfa w kubeł.znam takich cwaniackow Idź lepiej obornik opróżnić jak co cena na dzie dzisiaj szt l-31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 20 Września 2017 Niemiecki przemysł płaci w przeliczeniu 5.20 zl/kg i skupuje każdą ilość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2017 L-0,34 netto i echo na magazynie ........................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Września 2017 Nasze pakownie za niesort 5,20-5,40 kg . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 20 Września 2017 Jak zwykle każdy szczeka a jak ma dojść do transakcji to morfa w kubeł.znam takich cwaniackow Idź lepiej obornik opróżnić jak co cena na dzie dzisiaj szt l-31 Przepraszam, czy pisałeś do mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 20 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobekzapraszam dawajkuj-pom. Przywieziesz mi w tej cenie pod Warszawę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 20 Września 2017 Jak zwykle każdy szczeka a jak ma dojść do transakcji to morfa w kubeł.znam takich cwaniackow Idź lepiej obornik opróżnić jak co cena na dzie dzisiaj szt l-31 Chyba jednak pisałeś do mnie po 3 min. odpisujesz sam sobie i do tego mnie obrażasz. Tak się składa, ze nie siedzę na forum 24h tak jak ty, wiec miej troszkę szacunku do innych. Miałem ci odpisać inaczej, ale nie zniżę się do twojego niskiego poziomu. Cieszy mnie tylko, że to ty musisz żyć sam ze sobą jak ty to wytrzymujesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 21 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobekzapraszam dawajkuj-pom. Przywieziesz mi w tej cenie pod Warszawę?a kto chce kupic ja czy ty?pakuj sie w busa i dawaj masz tylko 200km. W warszawie wszystko jest drożej.niestety ale ja po tyle kupuje .stały odbiorca tylko gotówką.a łosi kasujcie nawet po 35.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 21 Września 2017 L-31 dzisiejsza dostawa.ilości nie tirowe Odkupie po 32gr, czysty zarobekzapraszam dawajkuj-pom. Przywieziesz mi w tej cenie pod Warszawę? Jeżeli płaci po 31, to jak Ci przywiezie po 32 i jego transport to gdzie widzisz ten czysty zarobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach