2.70netto 2 Napisano 14 Października 2017 nowa sól 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 14 Października 2017 ..... no i już po stabilizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 14 Października 2017 aldi 2de L 10 4,99 ale jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 14 Października 2017 aldi 2de L 10 4,99 ale jaja Czyja marka ? Chciałoby się odśpiewać "Deutschland, Deutschland uber alles..." Jak ktoś ma czas niech leci i wykupuje puki są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 14 Października 2017 biedronka dalej ceny M-3,79 gr L-4,49 ,ruch mały jaja na stokach kupione taniej ,na XL nie ma zamówień,co u was,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 14 Października 2017 i tu jest problem przez (słowo zostało usunięte) sieci które nie dadzą wam podnieść cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Października 2017 W nowym tygodniu nowe ceny L-0,50 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 15 Października 2017 śmiesznie to już było teraz będzie ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 15 Października 2017 selgros L do 23 listopada 42gr netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Października 2017 No i super- niech się cena stabilizuje. Nie będę protestował. Rosnąć bez końca przecież nie może. Obecny poziom cenowy jest bardziej niż satysfakcjonujący dla producentów, a po stabilizacji i wyrównaniu cen w detalu, mam nadzieje, że będzie również atrakcyjny i dla osób zajmujących się handlem. Podnosić ceny w detalu ! To jest właśnie ten moment, w którym należy "dźwigać" ceny dla odbiorców końcowych ! Jeżeli uda się odpowiednio podnieść ceny w detalu, to przez dłuuuugie miesiące będzie to procentowało zarówno nam producentom, jak i Wam handlarzom. Podnosić podnosić nie czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Października 2017 selgros L do 23 listopada 42gr netto No to na selgros Panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 Chyba mamy stop. Telefony milkną powoli. Ludzie albo nie zainteresowani jajkiem, albo płacą ile trzeba, albo mają taniej i sam musisz na to wpaść, bo nikt nie zadzwoni Ceny podobno "ustabilizowane", choć w różnych miejscach różnie: 3PL:XL-0,52-0,55ESA- 0,46-0,521A- 0,40-0,461B- 0,37-0,402A- 0,35-0,372B- 0,34 2PL:+0,03 1PL:XL-0,55L-0,50M-0,48 0PL:L-0,60M-0,54 netto przy ilościach paletowych/samochodowych dla stałych i dla skoczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 selgros L do 23 listopada 42gr netto No to na selgros Panowie a kto taki mądry w tej cenie im oddaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . jak wybrałeś taki interes to siedź cicho albo się z niego wycofaj a nie plujesz jadem i zaglądasz do cudzego portfela ! ja się nie zgadzałem na żadne dokładki i nie mam zamiaru dokładać, a gdy wycofa się 20-100 takich jak ja to ciekawe komu będziecie sprzedawać towar i w jakich cenach. myślisz o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . jak wybrałeś taki interes to siedź cicho albo się z niego wycofaj a nie plujesz jadem i zaglądasz do cudzego portfela ! ja się nie zgadzałem na żadne dokładki i nie mam zamiaru dokładać, a gdy wycofa się 20-100 takich jak ja to ciekawe komu będziecie sprzedawać towar i w jakich cenach. myślisz o tym ? a za chwilę niestety ale ludzie zamienią zwykłe jajka na Kinder niespodzianki, bo cenowo za 10 szt. niebawem wyjdzie tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . jak wybrałeś taki interes to siedź cicho albo się z niego wycofaj a nie plujesz jadem i zaglądasz do cudzego portfela ! ja się nie zgadzałem na żadne dokładki i nie mam zamiaru dokładać, a gdy wycofa się 20-100 takich jak ja to ciekawe komu będziecie sprzedawać towar i w jakich cenach. myślisz o tym ?Lepiej jak się z rynku wycofa 20-100 handlarzy niż 20-100 ferm. A poza tym, od miesiąca nie robisz nic innego tylko jątrzysz, płaczesz i mędrkujesz. Skończ już waść Pan te głupie gadki. Jest cenaniemaceny ma 100%racji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 15 Października 2017 Lekka korekta cen w detalu, od jutra XLki + 5groszy, reszta na razie bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . jak wybrałeś taki interes to siedź cicho albo się z niego wycofaj a nie plujesz jadem i zaglądasz do cudzego portfela ! ja się nie zgadzałem na żadne dokładki i nie mam zamiaru dokładać, a gdy wycofa się 20-100 takich jak ja to ciekawe komu będziecie sprzedawać towar i w jakich cenach. myślisz o tym ?Lepiej jak się z rynku wycofa 20-100 handlarzy niż 20-100 ferm. A poza tym, od miesiąca nie robisz nic innego tylko jątrzysz, płaczesz i mędrkujesz. Skończ już waść Pan te głupie gadki. Jest cenaniemaceny ma 100%racji. Yoyo ja myslalem ze ty już za dołożona przez twoich odbiorców kasę pocisnales na safari. Wy za to nie piszecie nic poza dźwigać cenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 15 Października 2017 Chyba mamy stop. Telefony milkną powoli. Ludzie albo nie zainteresowani jajkiem, albo płacą ile trzeba, albo mają taniej i sam musisz na to wpaść, bo nikt nie zadzwoni Ceny podobno "ustabilizowane", choć w różnych miejscach różnie: 3PL:XL-0,52-0,55ESA- 0,46-0,521A- 0,40-0,461B- 0,37-0,402A- 0,35-0,372B- 0,34 2PL: +0,03 1PL:XL-0,55L-0,50M-0,48A przemysł 7,5<8 złotych. Kto umie liczyć, niech liczy na siebie. 0PL:L-0,60M-0,54 netto przy ilościach paletowych/samochodowych dla stałych i dla skoczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 15 Października 2017 A przemysł 7,5<8 złotych. Kto umie liczyć, niech liczy na siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Października 2017 Całym rokiem mieli 10gr na jaju to ich stać teraz dołożyć , my hodowcy miesiącami robimy na zero lub dokładamy teraz jest czas aby zarobić na te kredyty i inwestycje długoterminowe .OD PONIEDZIAŁKU L-KA 50 GR . jak wybrałeś taki interes to siedź cicho albo się z niego wycofaj a nie plujesz jadem i zaglądasz do cudzego portfela ! ja się nie zgadzałem na żadne dokładki i nie mam zamiaru dokładać, a gdy wycofa się 20-100 takich jak ja to ciekawe komu będziecie sprzedawać towar i w jakich cenach. myślisz o tym ?Lepiej jak się z rynku wycofa 20-100 handlarzy niż 20-100 ferm. A poza tym, od miesiąca nie robisz nic innego tylko jątrzysz, płaczesz i mędrkujesz. Skończ już waść Pan te głupie gadki. Jest cenaniemaceny ma 100%racji. Polemizował bym minus 100 dużych ferm ......... wyższa cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 15 Października 2017 Co Ty na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 15 Października 2017 Serio ? Naprawdę nie zrozumiałeś przekazu ?Jak padnie 100 handlarzy to ojoj "wielki dramat". Ale napewno nie dla rynku. Jak padnie 100 ferm- to na pewno rynek to odczuje. Rynek, i przede wszystkim handlarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 15 Października 2017 Serio ? Naprawdę nie zrozumiałeś przekazu ?Jak padnie 100 handlarzy to ojoj "wielki dramat". Ale napewno nie dla rynku. Jak padnie 100 ferm- to na pewno rynek to odczuje. Rynek, i przede wszystkim handlarze. nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz kolego.gdyby padlo 100 producentow w pl, to tez nikt by nie plakal, bo to my bysmy kupowali od niemcow tak jak oni teraz od nas, wiec bzdurki piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach