jajeczny 0 Napisano 18 Października 2017 akurat sciolki, wolnego, zielononozki i eko sprzedaje najwiecej w PL wiec nie musicie mnie pouczac jakie sa ceny Normalnie padłem. Śmiech na sali. Ty jakiś dzieciak jesteś, czy pod górkę do szkoły miałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 18 Października 2017 Ceny panowie cenyL 44-47M 40-44i cały czas rośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 18 Października 2017 Sprawdzam kto jak płacił w zeszłym roku i odpowiednio teraz dostajeP.S Towar tylko dla stałych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 18 Października 2017 L-46gr.dzisiejsza dostawa.cena dla stałego odbiorcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 18 Października 2017 Panowie pierwsza oferta przemysłu 10zl kg ps z pozdrowieniami dla Pana Dariusza K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 18 Października 2017 Panowie pierwsza oferta przemysłu 10zl kg ps z pozdrowieniami dla Pana Dariusza K.WTF ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Października 2017 akurat sciolki, wolnego, zielononozki i eko sprzedaje najwiecej w PL wiec nie musicie mnie pouczac jakie sa ceny Normalnie padłem. Śmiech na sali. Ty jakiś dzieciak jesteś, czy pod górkę do szkoły miałeś? przeczytaj co dalej napisałem, bo to właśnie chyba ty miałeś pod górkę i to nie tylko do szkoły. najbardziej miałeś wchodząc na dywan. wiesz kiedy ? wtedy co z niego spadłeś, zaje... łbem o podłogę i ci się poprzestawiało. jesteś kozak to mi sprzedaj towar w cenach o jakich piszesz. wyjedziesz paletą, a ja podstawię samochód. jak trzeba to 2,3 ile dasz tyle kupię.a jak nie to nie pitol, bo ja mogę powiedzieć, że kupuję jutro ferrari za 10000PLN od stałego kolegi od wódki.jak chcesz zaniżać realne ceny to idź na trola do pisu- tam znajdziesz pewnie robotę, bo dobre kłamczuchy mile widziane. to jest forum, a nie baśń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Października 2017 i powiedział handlarz handlarzowi, żeby nie zaniżał cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Października 2017 Ceny panowie cenyL 44-47M 40-44i cały czas rośnie zgadzam się, choć czasami jeszcze L-42 i M-39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Października 2017 Panowie pierwsza oferta przemysłu 10zl kg ps z pozdrowieniami dla Pana Dariusza K. ja już wiem, że dojdzie do 15PLN, może nawet 20PLN w ciągu miesiąca. pytanie jak producent zachowa się w stosunku do handlarzy i detalu. jeśli utrzyma dzisiejszy poziom- jesteśmy w domu. jeśli przekroczy 0,55/0,60 zostanie tylko klatka/ściółka i max wolny wybieg oraz nie więcej niż 50% dzisiejszego handlu detalicznego. z jednej strony ludzie bez jajek nie potrafią żyć (choć nie tak jak bez masła, które podrożało dwukrotnie), a z drugiej będą szukać alternatyw, bo niestety KOWALSKIEGO 100% podwyżka i problem z dostępnością towaru bardzo zaboli i się obrazi na jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 18 Października 2017 przeczytaj co dalej napisałem, bo to właśnie chyba ty miałeś pod górkę i to nie tylko do szkoły. najbardziej miałeś wchodząc na dywan. wiesz kiedy ? wtedy co z niego spadłeś, zaje... łbem o podłogę i ci się poprzestawiało. jesteś kozak to mi sprzedaj towar w cenach o jakich piszesz. wyjedziesz paletą, a ja podstawię samochód. jak trzeba to 2,3 ile dasz tyle kupię.a jak nie to nie pitol, bo ja mogę powiedzieć, że kupuję jutro ferrari za 10000PLN od stałego kolegi od wódki.jak chcesz zaniżać realne ceny to idź na trola do pisu- tam znajdziesz pewnie robotę, bo dobre kłamczuchy mile widziane. to jest forum, a nie baśń. A ty wiesz jak mnie bardzo obchodzi co myślisz i co wiesz? Domyślasz się, czy napisać? Patrzcie kuźwa co za król jaj. Wie po ile kupują i sprzedają... Guru jakieś czy mafia jajeczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Października 2017 przeczytaj co dalej napisałem, bo to właśnie chyba ty miałeś pod górkę i to nie tylko do szkoły. najbardziej miałeś wchodząc na dywan. wiesz kiedy ? wtedy co z niego spadłeś, zaje... łbem o podłogę i ci się poprzestawiało. jesteś kozak to mi sprzedaj towar w cenach o jakich piszesz. wyjedziesz paletą, a ja podstawię samochód. jak trzeba to 2,3 ile dasz tyle kupię.a jak nie to nie pitol, bo ja mogę powiedzieć, że kupuję jutro ferrari za 10000PLN od stałego kolegi od wódki.jak chcesz zaniżać realne ceny to idź na trola do pisu- tam znajdziesz pewnie robotę, bo dobre kłamczuchy mile widziane. to jest forum, a nie baśń. A ty wiesz jak mnie bardzo obchodzi co myślisz i co wiesz? Domyślasz się, czy napisać? Patrzcie kuźwa co za król jaj. Wie po ile kupują i sprzedają... Guru jakieś czy mafia jajeczna. chodzi o to, że jak sądzę jest to forum nie dla sklepów, knajp i takich skrzynkowców jak ty, którzy mogą kupić 2 kosze taniej niż ja kilkadziesiąt palet. no chyba, że teraz role się odwracają i ktoś inny tworzy rynek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 18 Października 2017 spadek spożycia zatrzyma ceny tylko czy przemysł to wchłonie i po ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owieczka 0 Napisano 18 Października 2017 Podnoście podnoście za chwile sami zostaniecie i nawzajem się wykosiciePOWODZENIAps. ale później nie płaczcie Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 18 Października 2017 Jeszcze raz cenę reguluje rynek i jak jest po 45 gr i jak jest po 15 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2017 Kto płacze, to płacze, jeden miesiąc dobrej podwyżki i co , kaput Hm... dobra szkoła dla was, teraz każdy chce stałej współpracy, kontrakty itp;My przeżyliśmy nie jeden kryzys, wy też przeżyjecie - cena tak szybko nie spadnie, nie liczcie na to L - 48 / 49 M - 42 / 43 przemysł 7,5 / 8zł > ciągłe braki pozdrawiam Wink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 18 Października 2017 Przemysł 8 zł. Towaru brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 18 Października 2017 Dyskat biedronka M 3,99gr 1kg-6,90 brawo to sa ceny L-4,69gr cena detaliczna, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 18 Października 2017 potracimy klientów pójdą na biedronki ja przemysł 8 to czemu ktoś daje tak tanio, tu rynek nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 18 Października 2017 co powiesz jak przemysł będzie płacił za 1kg 1,80 gr będziesz szukał zakładów pakowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Października 2017 Ciągłe braki telefon dzwoni L-ka 0,50 gr . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 18 Października 2017 przy biedronce 4,60 na polskiej polce na pewno L-8,00 będzie atrakcyjna Cena i będą kolejki ,martwicie sie o cukierników . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Października 2017 Będziemy się pózniej martwić, teraz to wy macie problem, my musimy odrobić to co nam nie raz było zabrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 18 Października 2017 PEWNE SKLEPY PRZESTAJĄ HANDLOWAĆ JAJAMI Z CHOWU KLATKOWEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owieczka 0 Napisano 18 Października 2017 OK niech drożeje ale wszędzie RÓWNO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach