Yoyo 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 24 Października 2017 L-50gr.dzisiejsza dostawa.ceny biedny m4.49 l4.99 dobre co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Października 2017 Dzisiejsze info Francia i Holandia bez jaj , a przed nami dwa święta będzie wesoło propozycje padają 0,52-53 gr za L-kę byle by mieć towar . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczrub 0 Napisano 24 Października 2017 Dzisiejsze info Francia i Holandia bez jaj , a przed nami dwa święta będzie wesoło propozycje padają 0,52-53 gr za L-kę byle by mieć towar . Francja zawsze była bez jaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 Dzisiejsze info Francia i Holandia bez jaj , a przed nami dwa święta będzie wesoło propozycje padają 0,52-53 gr za L-kę byle by mieć towar . Francja zawsze była bez jaj... Dokładnie ! :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem Potwierdzam, mniejsze sieci biorą 2x tyle co wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 24 Października 2017 Sklep robią male zapasy boja sie podwyżek ,w Tesco mala S 6,00zl 10szt odbiorcy zemszczą sie na nas.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem niedługo jajówkę z ochroniarzem trzeba będzie robić detal stoi tam gdzie sieci mają towar- pamiętajmy, że większość sieci ma kilka magazynów dystrybucyjnych/centrali i to nie jest tak, że nagle 500 sklepów nie ma towaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem detal stoi tam gdzie sieci mają towar- pamiętajmy, że większość sieci ma kilka magazynów dystrybucyjnych/centrali i to nie jest tak, że nagle 500 sklepów nie ma towaruMisiu, czy Ty czasami zastanawiasz się nad tym, co piszesz ? Chcesz powiedzieć, że tam, gdzie sklepy nie mają towaru, to jest zejście, a tam, gdzie towar leży na półkach, to nikt go nie kupuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 24 Października 2017 Export idzie dopóki polska polska jest czysta,zobaczymy jak przemysł będzie płacił za kilka miesięcy? a skupuje ok. 4 mld szt.jaj,ciekawy jestem do czego pan jojo będzie sie odnosił.Podobno ptasia grypa w Rumuni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 Export idzie dopóki polska polska jest czysta,zobaczymy jak przemysł będzie płacił za kilka miesięcy? a skupuje ok. 4 mld szt.jaj,ciekawy jestem do czego pan jojo będzie sie odnosił.Podobno ptasia grypa w Rumuni? Raczej Firponil, ale nie dam sobie ręki uciąć Ten sam szczep lata co w tamtym roku na południu UE czyli indyki głównie są ofiarami. Jak wychodzi u niosek... to ja tu czuje drugie dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 http://wolnosc24.pl/2017/10/24/najnowsza-prognoza-takiej-zimy-jeszcze-nie-bylo-mozemy-spodziewac-sie-sporych-strat/ Nikt nie wie co to będzie Ostatnio straszyli że zima stulecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem detal stoi tam gdzie sieci mają towar- pamiętajmy, że większość sieci ma kilka magazynów dystrybucyjnych/centrali i to nie jest tak, że nagle 500 sklepów nie ma towaruMisiu, czy Ty czasami zastanawiasz się nad tym, co piszesz ? Chcesz powiedzieć, że tam, gdzie sklepy nie mają towaru, to jest zejście, a tam, gdzie towar leży na półkach, to nikt go nie kupuje ? yoyusiu słodziaku mój ty przemiły... chodzi mi o to, że jak w biedzie, lidku i innych towar stoi jeszcze po 4 czy 5 na polce, to w moich sklepach nikt nie kupi klatkowej L10 za 8PLN bo blagam cie.tam gdzie sieciowki puste sprzedaje 2/3 x tyle, wiec mam nadzieje ze bilans sie zgadza pomimo tych super wysokich cen. lepiej sie pochwal jaka dysponujesz wiedza i co wdg ciebie wydarzy sie w najblizszym czasie na rynku. czy cena sie zatrzyma, wzrośnie, spadnie i kiedy to nastapi ? o tym, ze brakuje jajek wszyscy wiemy wiec nei musisz brac w rozwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Października 2017 http://wolnosc24.pl/2017/10/24/najnowsza-prognoza-takiej-zimy-jeszcze-nie-bylo-mozemy-spodziewac-sie-sporych-strat/ Nikt nie wie co to będzie Ostatnio straszyli że zima stulecia... to mnie nie pocieszyles a zwlaszcza detalu :D:D nie dosc ze nie beda mieli towaru to jeszce nie bedzie jak do nich dojechac, bo albo auto nie odpali albo sie zakopie w metrowym sniegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 http://wolnosc24.pl/2017/10/24/najnowsza-prognoza-takiej-zimy-jeszcze-nie-bylo-mozemy-spodziewac-sie-sporych-strat/ Nikt nie wie co to będzie Ostatnio straszyli że zima stulecia... to mnie nie pocieszyles a zwlaszcza detalu :D:D nie dosc ze nie beda mieli towaru to jeszce nie bedzie jak do nich dojechac, bo albo auto nie odpali albo sie zakopie w metrowym sniegu kup sobie to : https://www.olx.pl/oferta/hagglund-bv206-amfibia-pojazd-gasienicowy-ratrak-CID5-ID74bwD.html#493afbc532 dojedziesz wszędzie i dopłyniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Października 2017 lepiej sie pochwal jaka dysponujesz wiedza i co wdg ciebie wydarzy sie w najblizszym czasie na rynku. czy cena sie zatrzyma, wzrośnie, spadnie i kiedy to nastapi ? o tym, ze brakuje jajek wszyscy wiemy wiec nei musisz brac w rozwageMisiaczku, chyba przeceniasz moje prorocze zdolności. Co będzie ? Nie wiem.Wiem natomiast, że październik i listopad był zawsze spokojniejszym miesiącem w handlu. Jeśli więc już dziś brakuje jaj, to nie chcę myśleć, co będzie w grudniu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 24 Października 2017 lepiej sie pochwal jaka dysponujesz wiedza i co wdg ciebie wydarzy sie w najblizszym czasie na rynku. czy cena sie zatrzyma, wzrośnie, spadnie i kiedy to nastapi ? o tym, ze brakuje jajek wszyscy wiemy wiec nei musisz brac w rozwageMisiaczku, chyba przeceniasz moje prorocze zdolności. Co będzie ? Nie wiem.Wiem natomiast, że październik i listopad był zawsze spokojniejszym miesiącem w handlu. Jeśli więc już dziś brakuje jaj, to nie chcę myśleć, co będzie w grudniu ! no widzisz co kraj to obyczaj, u mnie zwykle od polowy pazdziernika handel ruszal i zatrzymywal sie z poczatkiem lutego.. podobno w NL ogniska ptasiej grypy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem detal stoi tam gdzie sieci mają towar- pamiętajmy, że większość sieci ma kilka magazynów dystrybucyjnych/centrali i to nie jest tak, że nagle 500 sklepów nie ma towaruMisiu, czy Ty czasami zastanawiasz się nad tym, co piszesz ? Chcesz powiedzieć, że tam, gdzie sklepy nie mają towaru, to jest zejście, a tam, gdzie towar leży na półkach, to nikt go nie kupuje ?wszystko zależy od ceny panie yoyuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owieczka 0 Napisano 24 Października 2017 CZYŻBY STABILIZACJA..?? PRZEMYSŁ OBNIŻYŁ CENĘ 1ZŁ W DÓŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 24 Października 2017 CZYŻBY STABILIZACJA..?? PRZEMYSŁ OBNIŻYŁ CENĘ 1ZŁ W DÓŁ Nic z tych rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Października 2017 L-ka 0,52-53 gr na dużych fermach magazyny na 00000000 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 24 Października 2017 Jak ktoś mówi, że detal wyhamował, to opowiada bajki. Sklepy, na które ja dostarczam biorą 2x tyle towaru co zwykle. Może to dlatego, że w dużych sieciówkach zostały po jajkach tylko kartki z ceną, więc ludzie szukają jajek w innych sklepach. Jeszcze 2 tygodnie temu, trzeba było tłumaczyć się z podwyżek. Dzisiaj nikt już nawet o cenę nie pyta- byle byłby towar. Ssanie na jajko jest olbrzymie. Braki towaru widać praktycznie w każdym sklepie. P.S.Jajecznica na maśle powoli staje się rarytasem detal stoi tam gdzie sieci mają towar- pamiętajmy, że większość sieci ma kilka magazynów dystrybucyjnych/centrali i to nie jest tak, że nagle 500 sklepów nie ma towaruMisiu, czy Ty czasami zastanawiasz się nad tym, co piszesz ? Chcesz powiedzieć, że tam, gdzie sklepy nie mają towaru, to jest zejście, a tam, gdzie towar leży na półkach, to nikt go nie kupuje ? yoyusiu słodziaku mój ty przemiły... chodzi mi o to, że jak w biedzie, lidku i innych towar stoi jeszcze po 4 czy 5 na polce, to w moich sklepach nikt nie kupi klatkowej L10 za 8PLN bo blagam cie.tam gdzie sieciowki puste sprzedaje 2/3 x tyle, wiec mam nadzieje ze bilans sie zgadza pomimo tych super wysokich cen. lepiej sie pochwal jaka dysponujesz wiedza i co wdg ciebie wydarzy sie w najblizszym czasie na rynku. czy cena sie zatrzyma, wzrośnie, spadnie i kiedy to nastapi ? o tym, ze brakuje jajek wszyscy wiemy wiec nei musisz brac w rozwage Ja myślę , że brać bo taniej nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 24 Października 2017 CZYŻBY STABILIZACJA..?? PRZEMYSŁ OBNIŻYŁ CENĘ 1ZŁ W DÓŁ Czyżby zaczęło się strzyżenie owiec??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Października 2017 https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/budzet-domowy/ceny-jaj-w-polsce-prognoza-na-swieta-2017/636xy37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 24 Października 2017 przetwórstwo 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach