2.70netto 2 Napisano 7 Listopada 2017 robię to czynnie 30 lat mam kontakty po całej Polsce cena stanęła co przy jaju oznacza że zacznie spadać więc nie (słowo zostało usunięte) , zostały cztery tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egssboss 0 Napisano 7 Listopada 2017 Myślę że teraz się stabilizuje ale im bliżej świąt może trochę jeszcze zdrożeć .Stada bardzo mocno poprzeciągane z produkcją co niektóre nie doczekają świąt , ferma od fermy próbuje złapać jaja oj będzie ciekawie . Dokładnie... bardziej zaradni czują pismo nosem... za 2 tygodnie znowu będzie wystrzał w górę. Macie pany 100% racji- póki co staneło na poziomie bardzo dobrym.Co bedzie sie dzialo dalej czas pokaże pòki co robia się coraz wieksze rozbieżnośco cenowe :L-ka od 0.48do 0.53 realna cena aczkolwiek przy 5 skrzynkach 0.55 daje a i nawet wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2017 Ale handlarze to jednak jemioły. Skoro, tak jak mówią, mają dostęp do tańszego jajka, bo niby gdzieś ktoś się czymś tam zapchał i ma problem ze zbytem, to po jaką cholerę rozpowiadają to wszem i wobec tu na forum ? Powinni się cieszyć, że mają taniej niż inni, siedzieć cicho i nikomu o tym nie mówić. Tańszy zakup, to przecież ich przewaga konkurencyjna !A oni siedzą przy kompach i wypisują głupoty. Widocznie chcą, żeby konkurencja też kupowała tanio. A teraz na poważnie L-ka 0.53M-ka 0.50 Magazyn pusty i dużo zamówień na niezniesione jeszcze jajko. Detal bierze jak szalony. Możecie w to wierzyć lub nie- szczerze mówiąc mam to gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 7 Listopada 2017 kto jest długo w branży ten wie że trzeba mieć przynajmniej trzy nogi małolaty kredyty i jakoś to będzie bez klienta a potem na otomoto parasolki żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 7 Listopada 2017 po nowym roku przyjdzie pani zrobi próby i żegnaj gienia ha ha ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2017 kto jest długo w branży ten wie że trzeba mieć przynajmniej trzy nogi małolaty kredyty i jakoś to będzie bez klienta a potem na otomoto parasolki żenadaO kuźwa, to żeś teraz dał zagwostkę. To jakieś kalambury ? Nic a nic z tego nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2017 po nowym roku przyjdzie pani zrobi próby i żegnaj gienia ha ha ha ha haZ tego, to akurat handlarze raczej nie powinni się cieszyć. Chyba, że chcą się z handlem przerzucić np. na warzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 7 Listopada 2017 Ale handlarze to jednak jemioły. Skoro, tak jak mówią, mają dostęp do tańszego jajka, bo niby gdzieś ktoś się czymś tam zapchał i ma problem ze zbytem, to po jaką cholerę rozpowiadają to wszem i wobec tu na forum ? Powinni się cieszyć, że mają taniej niż inni, siedzieć cicho i nikomu o tym nie mówić. Tańszy zakup, to przecież ich przewaga konkurencyjna !A oni siedzą przy kompach i wypisują głupoty. Widocznie chcą, żeby konkurencja też kupowała tanio. A teraz na poważnie L-ka 0.53M-ka 0.50A jednak coś prawdy w moim poście jest.niestety ale prawda jest jaka jest.tak samo jak z ceną.małym się odkłada i taka jest prawda L-52gr.bez łaski .ilości nie tirowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 7 Listopada 2017 jacy handlarze ferma sklep i cena 1 zł jajko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2017 L-ka 0.54. M-ka 0.48/0.49 Tyle dzisiaj proponują mi za duży hurt. Towar reglamentowany- tylko dla stałych odbiorców. Następny opuszcza. Sprzedawałeś po 54 L to trzymaj cenę a nie na 53 schodzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2017 Ale handlarze to jednak jemioły. Skoro, tak jak mówią, mają dostęp do tańszego jajka, bo niby gdzieś ktoś się czymś tam zapchał i ma problem ze zbytem, to po jaką cholerę rozpowiadają to wszem i wobec tu na forum ? Powinni się cieszyć, że mają taniej niż inni, siedzieć cicho i nikomu o tym nie mówić. Tańszy zakup, to przecież ich przewaga konkurencyjna !A oni siedzą przy kompach i wypisują głupoty. Widocznie chcą, żeby konkurencja też kupowała tanio. A teraz na poważnie L-ka 0.53M-ka 0.50 Magazyn pusty i dużo zamówień na niezniesione jeszcze jajko. Detal bierze jak szalony. Możecie w to wierzyć lub nie- szczerze mówiąc mam to gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2017 L-ka 0.54. M-ka 0.48/0.49 Tyle dzisiaj proponują mi za duży hurt. Towar reglamentowany- tylko dla stałych odbiorców. Następny opuszcza. Sprzedawałeś po 54 L to trzymaj cenę a nie na 53 schodzisz Nikt, nic nie opuszcza. Czytać nie umiesz ? Masz problemy ze zrozumieniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Listopada 2017 Max to może być ale za 2-3 tygodnie I tu cyna ma 100% racji. Zgodzę się z nim, chociaż czasami mnie irytuje. 2,70netto Fakt niektórzy panikują, Ci co mają jaja ze stali i trochę oleju w głowie nic nie obniżają. Coś Jajczarka nie słychać... ciekawe gdzie się tym razem zaszył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Listopada 2017 L-ka 0.54. M-ka 0.48/0.49 Tyle dzisiaj proponują mi za duży hurt. Towar reglamentowany- tylko dla stałych odbiorców. Następny opuszcza. Sprzedawałeś po 54 L to trzymaj cenę a nie na 53 schodzisz Nikt, nic nie opuszcza. Czytać nie umiesz ? Masz problemy ze zrozumieniem ? Umiem czytać widzę ceny 54 teraz 53 towar dla stałych co więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Listopada 2017 L-ka 0.54. M-ka 0.48/0.49 Tyle dzisiaj proponują mi za duży hurt. Towar reglamentowany- tylko dla stałych odbiorców. Następny opuszcza. Sprzedawałeś po 54 L to trzymaj cenę a nie na 53 schodzisz Nikt, nic nie opuszcza. Czytać nie umiesz ? Masz problemy ze zrozumieniem ? Umiem czytać widzę ceny 54 teraz 53 towar dla stałych co więcej To przeczytaj raz jeszcze, bo widać masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 8 Listopada 2017 Ale handlarze to jednak jemioły. Skoro, tak jak mówią, mają dostęp do tańszego jajka, bo niby gdzieś ktoś się czymś tam zapchał i ma problem ze zbytem, to po jaką cholerę rozpowiadają to wszem i wobec tu na forum ? Powinni się cieszyć, że mają taniej niż inni, siedzieć cicho i nikomu o tym nie mówić. Tańszy zakup, to przecież ich przewaga konkurencyjna !A oni siedzą przy kompach i wypisują głupoty. Widocznie chcą, żeby konkurencja też kupowała tanio. A teraz na poważnie L-ka 0.53M-ka 0.50 Magazyn pusty i dużo zamówień na niezniesione jeszcze jajko. Detal bierze jak szalony. Możecie w to wierzyć lub nie- szczerze mówiąc mam to gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 8 Listopada 2017 Yoyo sprzedaje po 53gr. za L dla stałych, a handlarze proponują 54gr. Co w tym nie ścisłego??? problemy z czytaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Listopada 2017 Ale handlarze to jednak jemioły. Skoro, tak jak mówią, mają dostęp do tańszego jajka, bo niby gdzieś ktoś się czymś tam zapchał i ma problem ze zbytem, to po jaką cholerę rozpowiadają to wszem i wobec tu na forum ? Powinni się cieszyć, że mają taniej niż inni, siedzieć cicho i nikomu o tym nie mówić. Tańszy zakup, to przecież ich przewaga konkurencyjna !A oni siedzą przy kompach i wypisują głupoty. Widocznie chcą, żeby konkurencja też kupowała tanio. A teraz na poważnie L-ka 0.53M-ka 0.50 Magazyn pusty i dużo zamówień na niezniesione jeszcze jajko. Detal bierze jak szalony. Możecie w to wierzyć lub nie- szczerze mówiąc mam to gdzieś. A te ceny to proponowane czy dla stałych bo nie mogę doczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Listopada 2017 Nie ma zwyżek, nie ma zniżek,, u mnie narazie wygląda tak ... czyli jak było L - 54M -50przemysł 8,2 Pozdrowienia z Szwajcarii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 8 Listopada 2017 Nie ma zwyżek, nie ma zniżek,, u mnie narazie wygląda tak ... czyli jak było L - 54M -50przemysł 8,2 Pozdrowienia z Szwajcarii :D U MNIE i to jest najważniejsze w ty poście bo skąd się bierze handlarz który wjechał mi na 3 cukiernie z M po 0,46 - na pewno nie kupił u Jajczarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Listopada 2017 Ceny DLA STAŁYCH ilości od 18-8 palet L 48-52M 44 48 Nie będę kasował odbiorcy, który płacił mi L 20 jak skoczki latali po 16. Teraz wezmę kilka groszy mniej prze 3 miesiące ale w 3 słabych sobie odbije i nie muszę się wtedy głowić co zrobić z towarem.Dzięki temu nie jestem nigdy zmuszony handlować z pijawkami bo mam b. dużą grupę stałych pośredników P.S. Oczywiście solidnego odbiorcę poznaje w dołku a nie na górce. Teraz wszyscy są super i na stałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 8 Listopada 2017 A i jeszcze jedno, nie mam nawet jednego jaja w zapasie wiec towar tyko dla stałych, ale prawdą jest też to, że są tacy co płaca L 54 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sprzedawca rynkowy 0 Napisano 8 Listopada 2017 https://www.pch24.pl/spekulacyjna-banka-peka--ceny-masla-i-jaj-powoli-spadaja,55934,i.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 8 Listopada 2017 Ceny DLA STAŁYCH ilości od 18-8 palet L 48-52M 44 48 Nie będę kasował odbiorcy, który płacił mi L 20 jak skoczki latali po 16. Teraz wezmę kilka groszy mniej prze 3 miesiące ale w 3 słabych sobie odbije i nie muszę się wtedy głowić co zrobić z towarem.Dzięki temu nie jestem nigdy zmuszony handlować z pijawkami bo mam b. dużą grupę stałych pośredników P.S. Oczywiście solidnego odbiorcę poznaje w dołku a nie na górce. Teraz wszyscy są super i na stałe to już wiem gdzie ta handlarzyna kupiła M po 0,44 , ale ja też tak liczę wieloletnim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Listopada 2017 Dlaczego nie pisali o spekulacjach jak jaja były po 0,08-0,12 gr !!!TERAZ MAGAZYNY PUSTE A ZA 2 TYGODNIE BĘDZIE JESZCZE DROZAŁO . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach