jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Listopada 2017 OD PONIEDZIAŁKU 2 GR DO GÓRY TAK BĘDZIE ZOBACZYCIE . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 9 Listopada 2017 witam Ceny jaj sa bardzo różne Ale srednio L ponad 0.50 a M do 0.50Na markety idzie roznie to tez prawda ale wkoncu sie wyrowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 Teraz to i świnia by mogła jaja sprzedawać i by sobie poradziła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 9 Listopada 2017 Teraz to i świnia by mogła jaja sprzedawać i by sobie poradziła Ależ oczywiście. Chcesz kupić kurkę ładnie odchowaną ? 28 zł/szt. Będziesz miał jajka za darmo. Tylko musisz wcześniej kurnik sobie postawić. Myślę, że w 2 mln zł się wyrobisz za taki na 30 tys. szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ffermiarz 0 Napisano 9 Listopada 2017 Ale będzie się musiał dobrze sprężać żeby w dwójce się wyrobić. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaj_pol 0 Napisano 9 Listopada 2017 Witam. Wiadomo cena jak cena kupić trzeba sprzedać trzeba. Ale trochę to frustrujace jak słyszę właśnie reklamę z biedronkiM10- 3.79 a L10- 4.49 i nikt mi nie powie ze to stare kontrakty.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaj_pol 0 Napisano 9 Listopada 2017 http://nowagazetka.com/gazetka/biedronka-gazetka-w-tym-tygodniu-wazna-od-09-11-2017-15-11-2017/2/ a to dla uwiarygodnienia...[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 9 Listopada 2017 Kupię małe jajko - 3, 2B, czy S-kę.505 027 781 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Listopada 2017 Kolego to jest promocja, a promocja to inwestycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 9 Listopada 2017 Witam. Wiadomo cena jak cena kupić trzeba sprzedać trzeba. Ale trochę to frustrujace jak słyszę właśnie reklamę z biedronkiM10- 3.79 a L10- 4.49 i nikt mi nie powie ze to stare kontrakty.. pozdrawiam.... przy zakupie powyżej 99 złPoza tym, Ty się tak nie frustruj kolego jaj_pol. Przygotuj umowę, idź do swojego dostawcy i zaproponuj mu 35 gr za m-kę i 45 gr. za l-kę na cały przyszły rok. Zobaczysz, że się zgodzi. A Ty będziesz miał dzisiaj tanie jajko. Tak to działa. Biedronka podpisała umowę i ma tanie jajo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 9 Listopada 2017 Ale będzie się musiał dobrze sprężać żeby w dwójce się wyrobić. pzdr nierealne moim zdaniem żeby się wyrobić w 2 mln, chyba że sam ze szwagrem będzie wykonywać roboty budowlane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 Teraz to i świnia by mogła jaja sprzedawać i by sobie poradziła :lol: :lol: :lol: :lol:Ależ oczywiście. Chcesz kupić kurkę ładnie odchowaną ? 28 zł/szt. Będziesz miał jajka za darmo. Tylko musisz wcześniej kurnik sobie postawić. Myślę, że w 2 mln zł się wyrobisz za taki na 30 tys. szt.. Ja sobie Kurę sam odchowu je i wychodzi mi po 10 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 A odchowane sprzedajemy ile tygodni tyle złotówek nie wiem skąd ci się ta cena wzięła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 9 Listopada 2017 A odchowane sprzedajemy ile tygodni tyle złotówek nie wiem skąd ci się ta cena wzięła ostatnio to słyszałem że chodzą po 23-24 zł 16-17 tyg. Może i poszła w górę bo święta blisko... Ja sobie też sam odchowuje... no ale nie po 10 zł... coś szybko je przesadzasz chyba + kwestia programu szczepień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan jajko 0 Napisano 9 Listopada 2017 Witam. Wiadomo cena jak cena kupić trzeba sprzedać trzeba. Ale trochę to frustrujace jak słyszę właśnie reklamę z biedronkiM10- 3.79 a L10- 4.49 i nikt mi nie powie ze to stare kontrakty.. pozdrawiam.... przy zakupie powyżej 99 złPoza tym, Ty się tak nie frustruj kolego jaj_pol. Przygotuj umowę, idź do swojego dostawcy i zaproponuj mu 35 gr za m-kę i 45 gr. za l-kę na cały przyszły rok. Zobaczysz, że się zgodzi. A Ty będziesz miał dzisiaj tanie jajko. Tak to działa. Biedronka podpisała umowę i ma tanie jajo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Listopada 2017 2.70netto TO HANDLARZ i jemu wszystko wychodzi nisko W TEMACIE od poniedziałku 2 gr do góry bo koniec tygodnia przynosi masę telefonów za jajem a magazyny na zero . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 A odchowane sprzedajemy ile tygodni tyle złotówek nie wiem skąd ci się ta cena wzięła ostatnio to słyszałem że chodzą po 23-24 zł 16-17 tyg. Może i poszła w górę bo święta blisko... Ja sobie też sam odchowuje... no ale nie po 10 zł... coś szybko je przesadzasz chyba + kwestia programu szczepień :) przenoszenie 16 tyg szczepienia standard plus ostatnie domięśniowe kombajn + salcia, prądu i obsługi nie liczę w zależności od pory roku od 10 do 10,50 max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 9 Listopada 2017 2.70netto TO HANDLARZ i jemu wszystko wychodzi nisko W TEMACIE od poniedziałku 2 gr do góry bo koniec tygodnia przynosi masę telefonów za jajem a magazyny na zero . Ja myślę ,że handlarzem na tym forum to jesteś ty. Piszesz 2 gr do góry bo chcesz kupować taniej niż inni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 2.70netto TO HANDLARZ i jemu wszystko wychodzi nisko W TEMACIE od poniedziałku 2 gr do góry bo koniec tygodnia przynosi masę telefonów za jajem a magazyny na zero . ta pazerność wyjdzie ci bokiem przy tych cenach i tak jesteś zrobiony w ch...... chyba że masz 10000 szt starej kury co niesie 60% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s69 0 Napisano 9 Listopada 2017 Na Górnym Śląsku w promieniu 25 km nie ma żadnego niemieckiego marketu. Nawet w promieniu 100 km go nie ma. Dzisiejsi hodowcy różnią się od tych z przed 20 lat tym że takie rzeczy po prostu wiedzą. A nawet wiedzą więcej. Telefony walą z całej europy do biura codziennie. Taka dzisiaj jest rzeczywistość a ja znam perfect angielski i niemiecki będąc właścicielem. Czasy się zmieniają Co ty wiesz o handlu z dyskontami? Za krótki jesteś. Podpisz umowę na odbiór jaj na 6 miechów i odbieraj tirami a nie żukiem i będziesz miał cenę dyskontową. Dam ci namiar jak chcesz to ci opowiem jak kupuje dyskont?Ale co mnie obchodzi jak kupuje dyskont i umowy z nimi? Co się od razu długości czepiasz, gryzie cie, że chcecie sprzedawać L za 0,55 brutto, a w niemieckich marketach dostanę 15 groszy taniej? I ja nie mówię o skrzynce czy dwóch, ale normalnie z kierownikiem sklepu zamawiam paletę. Zerknij sobie ile na Górnym Śląsku w promieniu 25km masz niemieckich marketów, zapraszamy! Wystarczy dla każdego! Mogę ci nawet napisać kto dostarcza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 9 Listopada 2017 Na Górnym Śląsku w promieniu 25 km nie ma żadnego niemieckiego marketu. Nawet w promieniu 100 km go nie ma. Dzisiejsi hodowcy różnią się od tych z przed 20 lat tym że takie rzeczy po prostu wiedzą. A nawet wiedzą więcej. Telefony walą z całej europy do biura codziennie. Taka dzisiaj jest rzeczywistość a ja znam perfect angielski i niemiecki będąc właścicielem. Czasy się zmieniają Co ty wiesz o handlu z dyskontami? Za krótki jesteś. Podpisz umowę na odbiór jaj na 6 miechów i odbieraj tirami a nie żukiem i będziesz miał cenę dyskontową. Dam ci namiar jak chcesz to ci opowiem jak kupuje dyskont?Ale co mnie obchodzi jak kupuje dyskont i umowy z nimi? Co się od razu długości czepiasz, gryzie cie, że chcecie sprzedawać L za 0,55 brutto, a w niemieckich marketach dostanę 15 groszy taniej? I ja nie mówię o skrzynce czy dwóch, ale normalnie z kierownikiem sklepu zamawiam paletę. Zerknij sobie ile na Górnym Śląsku w promieniu 25km masz niemieckich marketów, zapraszamy! Wystarczy dla każdego! Mogę ci nawet napisać kto dostarcza! oj chyba byłeś najlepszy w klasie ? z tym, że nie ma w promieniu 100km to chyba przesadzasz ? gdzie w Polsce są jeszcze takie miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 9 Listopada 2017 tylko błagam nie piszcie, że na górnym śląsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 9 Listopada 2017 tylko błagam nie piszcie, że na górnym śląsku Panowie końcówka tygodnia: XL-0,58L-0,52M-0,49 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Listopada 2017 tylko błagam nie piszcie, że na górnym śląsku :D Panowie końcówka tygodnia: XL-0,58L-0,52M-0,49 netto to drogo bo ja dokupiłem traka L po 0,49 prawie 130 tysi ( biedni handlarze muszą tyle pieniążków płacić za te jaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 9 Listopada 2017 Stachu gdzie tu z brudnymi buciorami się pakujesz ....... Już dawno brudne gumowce zamieniłem na wygodne buty Panowie są w życiu lepsze i bardziej dochodowe biznesy niż drobiarstwo. Współczuje Wam teraz jajo po 40 groszy ale jak to spadnie na dół to znowu będzie jak to źle w drobiarstwie.Hodowca nigdy się nie nauczy liczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach