jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio (słowo zostało usunięte) się w ten czerep , większość ferm rozwozi SAMA SWÓJ TOWAR i tobie nie idzie i znowu nie zarobisz bo zostaniesz z tym starym i drogim jajem buha ha ha ha .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Grudnia 2017 ...szmateks niech otworzą!! Będzie tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jak nic Ci nie idzie, to zmień branżę, powaga po co się męczyć otwórzcie z Yoyo PEWX jemu też zawsze jest żleOd Yoyo to się odpiórkuj. Jemu akurat jest (słowo zostało usunięte) dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nukito 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Za chwilę się okaże ,że daliście się wpuścić w bańkę spekulacyjną. Jeżeli by jajka "brakowało" jak to mówicie to by nie było takiej sytuacji jak w tym momencie. Telefony dzwonią i to mi wystarczy aby ocenić tą sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Pani Farmerka nie użalała się nad sobą jak sprzedawała po 10 gr i nie robiła histerii że ma pod sufit towaru bonie łyka więcej niż może połknąć .A Kolegę Misia nie powinna interesować już obniżka bo już od miesiąca jest zapakowany pod sufit pazerność nie popłaca .Wyszydzanie i złośliwości nie zmienią tego ze rynek jest nieprzewidywalny i trzeba być ostrożnym choć kto nie ryzykuje nie pije szampana .Osobiste wycieczki są nie na miejscu . Na szczęście jestem handlarzem i jedyne co się zmieniło to, że z zakupem kolejnego bentleya będę musiał poczekać 3 msce do wyprzedaży rocznika I czy jajko będzie za 2 czy za 10 groszy jest mi rybka- swoje zarobię. Jak dla mnie możecie sprzedawać towar po 0,60 czy ile tam się marzy jeśli rynek to udźwignie.Ważne jest jednak to jak niektórzy się obnoszą tym, że poczuli przez miesiąc smród ze swojej własnej jak się dzisiaj okazuje za przeproszeniem D.U.P.Y (nie mówię tutaj o Pani), a teraz dopiero się nim porządnie sztachają, bo pół Polski obdzwonili, żeby tylko wywieść klamoty z magazynu. Takie bohatery chwilowej spekulacji cenowej co to myśleli, że pałace jak cyganeria będą stawiać i im się nie odbije karmą o czkawce nie mówiąc. Na całe szczęście nie mam z takimi już nic wspólnego i daj Panie Boże żebym więcej na takich nie trafił. Tak samo jak na konkurencję, która dokłada do biznesu, bo aż taki dobry i przebiegły handlarz, żeby dokładać to nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jak nic Ci nie idzie, to zmień branżę, powaga po co się męczyć otwórzcie z Yoyo PEWX jemu też zawsze jest żle poradzę sobie. trust me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jak nic Ci nie idzie, to zmień branżę, powaga po co się męczyć otwórzcie z Yoyo PEWX jemu też zawsze jest żleOd Yoyo to się odpiórkuj. Jemu akurat jest z.jeb.ście dobrze. Odpiórkuj to takie rozumiem branżowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jak nic Ci nie idzie, to zmień branżę, powaga po co się męczyć otwórzcie z Yoyo PEWX jemu też zawsze jest żleOd Yoyo to się odpiórkuj. Jemu akurat jest z.jeb.ście dobrze. A to bardzo miło przeczytac Ps czekam przypomnę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jak nic Ci nie idzie, to zmień branżę, powaga po co się męczyć otwórzcie z Yoyo PEWX jemu też zawsze jest żleOd Yoyo to się odpiórkuj. Jemu akurat jest z.jeb.ście dobrze. Odpiórkuj to takie rozumiem branżowe ? Nie rozumiesz , ale nie martw się to między drobiarzami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio bez hodowców jesteś nikim bo jak hodowca ci nie da to zęby w beton chyba ze sam zniesiesz ............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 SAM WYPRODUKOWAŁEM SAM SPRZEDAJE DO CZEGO WAM POŚREDNIK . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Dobra mysie pysie daję Wam od siebie odpocząć. Pewnie będziecie bardzo tęsknić. Nie dzwońcie i nie piszcie Wybieram się zaczerpnąć trochę słońca. Życzę Wam na Boże Narodzenie i Nowy Rok żebyście wszyscy handlowali i kupowali Bentleye Wszystkiego dobrego. Tymczasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio bez hodowców jesteś nikim bo jak hodowca ci nie da to zęby w beton chyba ze sam zniesiesz ............... ale zawsze jest i będzie od kogo kupić, jak nie w Polsce to za granicą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 7 Grudnia 2017 misio jedz już daj odpocząć ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 7 Grudnia 2017 nie zawracaj ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Grudnia 2017 a cenki aktualne są: 1a-0,38-0,40 1b-0,36-0,382a-0,34-0,36 amen ro... mnie ... :D:D:D przeor wygrał konkurs na najlepszą ripostę tygodnia "wolne myśli" :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Dobra mysie pysie daję Wam od siebie odpocząć. Pewnie będziecie bardzo tęsknić. Nie dzwońcie i nie piszcie Wybieram się zaczerpnąć trochę słońca.Życzę Wam na Boże Narodzenie i Nowy Rok żebyście wszyscy handlowali i kupowali Bentleye Wszystkiego dobrego.Tymczasem ALE CZAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Panowie, Holandia w górę !! niewiele, ale jednak. jedyna korekta w dół to na XL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokojajo 0 Napisano 7 Grudnia 2017 L 0,50-0,52M 0,46-0,48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 L 0,50-0,52M 0,46-0,48 Zamilcz lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Grudnia 2017 Od poniedziałku u mnie leci:XL-0,64L-0,60M-0,55I bez żadnych promocji dla tzw. stałych. Takie czasy, że towar trzeba szanować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synuśproducenta 0 Napisano 8 Grudnia 2017 Panowie, Holandia w górę !! niewiele, ale jednak. jedyna korekta w dół to na XL. No to od poniedziałku jak ruszą nasi na holandię to im trampki pospadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 8 Grudnia 2017 SAM WYPRODUKOWAŁEM SAM SPRZEDAJE DO CZEGO WAM POŚREDNIK . Jak wyprodukujesz jednego dnia pół miliona jaj to się wówczas dowiesz do czego pośrednik !!! A na razie to szkodzisz tylko sam sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 8 Grudnia 2017 ciach i jest M 35 L 41 xl 53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 8 Grudnia 2017 ciach i jest M 15 L 21 xl 33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach