jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 Ty DUBEL Cyna nie doliwej bo nie zeżresz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Lutego 2018 I jak zwykle wszystko spada na hodowcę .A handlarz powie że 0,20groszy to dobra cena , a sprzedaje po 0,40-50 groszy .Ps. zaczynają się telefony za jajem głównie XL . Pawia puszczam jak to czytam , najwięcej płacze ten co nic nie dokłada bo sam wszystko zjada Dubel, spróbuj choć raz wnieść coś mądrego do dyskusji. A sprawa jest poważna. Naprawdę poważna. Wszyscy, co ironizują lub "zlewają" temat albo są kompletnymi d.bilami, albo nie zdają sobie jeszcze sprawy z powagi sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 A co ten d.ebil jest cenanieNaceny wnosi tylko krytykuje i ubliża , nawet pajac nicka nie potrafił wymyśleć . A wpisy robi jak stary zostawi kompa i zapi... z jajami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 I jak zwykle wszystko spada na hodowcę .A handlarz powie że 0,20groszy to dobra cena , a sprzedaje po 0,40-50 groszy .Ps. zaczynają się telefony za jajem głównie XL . Pawia puszczam jak to czytam , najwięcej płacze ten co nic nie dokłada bo sam wszystko zjada Dubel, spróbuj choć raz wnieść coś mądrego do dyskusji. A sprawa jest poważna. Naprawdę poważna. Wszyscy, co ironizują lub "zlewają" temat albo są kompletnymi d.bilami, albo nie zdają sobie jeszcze sprawy z powagi sytuacji. A ty nie obrażasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 A co ten d.ebil jest cenanieNaceny wnosi tylko krytykuje i ubliża , nawet pajac nicka nie potrafił wymyśleć . A wpisy robi jak stary zostawi kompa i zapi... z jajami Następny co sam obraża a do innych ma pretensje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 A co ten d.ebil jest cenanieNaceny wnosi tylko krytykuje i ubliża , nawet pajac nicka nie potrafił wymyśleć . A wpisy robi jak stary zostawi kompa i zapi... z jajami Ty wnosisz za to strasznie dużo : ręka na pulsie, od poniedziałku 2 gro do góry całym rokiem, jednego dnia sprzedajesz tiry drugiego wszystko wyjeżdża busami, nie handlujesz z pośrednikami a wszystko o nich wiesz, a ceny które podajesz są wyższe od tych na półkach sklepowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 tirami wysyłam na eksport a busami na kraj a ciebie tak boli że nie oddaje tobie za 20 gr i co jeszcze daj głos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 12 Lutego 2018 Jeden i drugi ma racje. Będzie dla was ok ? Czy wy może jesteście botami ? Nie jestem specjalnie długo na forum, ale odkąd pamiętam to po sobie lecicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 12 Lutego 2018 i praktycznie ciągle to samo. z tym ręka na pulsie wręcz się uśmiałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 :lol: tirami wysyłam na eksport a busami na kraj a ciebie tak boli że nie oddaje tobie za 20 gr i co jeszcze daj głos Boli mnie strasznie mnie boli , nie wiem czy wogule zasnę PS Każdy choć trochę inteligentny, widzi że to co piszesz kupy się nie trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 12 Lutego 2018 :lol: tirami wysyłam na eksport a busami na kraj a ciebie tak boli że nie oddaje tobie za 20 gr i co jeszcze daj głos Boli mnie strasznie mnie boli , nie wiem czy wogule zasnę PS Każdy choć trochę inteligentny, widzi że to co piszesz kupy się nie trzymaTrzyma się, trzyma. Jest cenaniemaceny ma bardzo dużo racji w tym, co pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 :lol: tirami wysyłam na eksport a busami na kraj a ciebie tak boli że nie oddaje tobie za 20 gr i co jeszcze daj głos Boli mnie strasznie mnie boli , nie wiem czy wogule zasnę PS Każdy choć trochę inteligentny, widzi że to co piszesz kupy się nie trzymaTrzyma się, trzyma. Jest cenaniemaceny ma bardzo dużo racji w tym, co pisze. No przecież napisałem INTELIGENTNY czy ty ze zrozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 Mogę stwierdzić że ja i kol. Yoyo to hodowcy a co niektórzy tu mają ze 3 nicki ,jeden do pisania bzdur drugi do zaniżania cen trzeci do ubliżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 12 Lutego 2018 A co ten d.ebil jest cenanieNaceny wnosi tylko krytykuje i ubliża , nawet pajac nicka nie potrafił wymyśleć . A wpisy robi jak stary zostawi kompa i zapi... z jajami To twój trzeci nick ten do ubliżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 13 Lutego 2018 No no co za nienawiść tego dubla Cyny PANOWIE CENY CENY BO ZEJŚCIE BARDZO DOBRE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Lutego 2018 Magazyn pusty. Sam w chwili obecnej dokupuję kilka palet tygodniowo dużego jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Lutego 2018 U mnie i na kilku znajomych fermach też wszystko sprzedane na bieżąco , a cena ani drgnie .Zaraz ten jest cenanieNaceny napisze z kilku nicków że magazyny na ful i cena do dołu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Lutego 2018 U mnie i na kilku znajomych fermach też wszystko sprzedane na bieżąco , a cena ani drgnie .Zaraz ten jest cenanieNaceny napisze z kilku nicków że magazyny na ful i cena do dołu To ty napisałeś że będzie tanieć, ja napisałem że jajo będzie drożeć dopóki nie wróci stara kura PS widać komu zależy na tanim jaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Lutego 2018 U mnie i na kilku znajomych fermach też wszystko sprzedane na bieżąco , a cena ani drgnie .Zaraz ten jest cenanieNaceny napisze z kilku nicków że magazyny na ful i cena do dołu I nie mierz wszystkich swoją miarą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 13 Lutego 2018 Dubel, przeczytaj dziesięć ostatnich swoich postów, i wskaż, w którym z nich odniosłeś się merytorycznie do tematu ceny jaj, obecnej sytuacji na rynku bądź prognoz związanych z przewidywanymi ruchami cen towaru. Panie i Panowie, coś zaczyna się dziać. Pakownie zaczynają dzwonić w poszukiwaniu towaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 13 Lutego 2018 ...Pakownie zaczynają dzwonić w poszukiwaniu towaru. Raczej dzwonią w poszukiwaniu korzystnej dla nich ceny. Z towarem to akurat nie zauważyłem jakiegoś problemu. Od kogo chcesz i ile chcesz. Do wyboru do koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 13 Lutego 2018 Dubel, przeczytaj dziesięć ostatnich swoich postów, i wskaż, w którym z nich odniosłeś się merytorycznie do tematu ceny jaj, obecnej sytuacji na rynku bądź prognoz związanych z przewidywanymi ruchami cen towaru. Panie i Panowie, coś zaczyna się dziać. Pakownie zaczynają dzwonić w poszukiwaniu towaru. Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem sam znajdziesz P.S. A to, że cos się dzieje pisałem już tydzień temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 13 Lutego 2018 Ten Dubel co mówicie non stop się czepia a nic nie wnosi .Co do pakowni to ostro na ten tydzień biorą L , tam gdzie dobieram jaja zaczyna brakować XL . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synuśproducenta 0 Napisano 14 Lutego 2018 Popatrzcie w kalendarz i się nie podniecajcie że "zaczyna się coś dzisać". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 14 Lutego 2018 Popatrzcie w kalendarz i się nie podniecajcie że "zaczyna się coś dzisać".Czy chodzi o walentynki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach