jest cenanienaceny 0 Napisano 5 Marca 2018 Nie krytykuje, jedynie pokazuje jak ktoś bzdury wypisuje L-ka 30 gr w lutym ciekawePS Potrafisz dyskutować bez obrażania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 5 Marca 2018 A trzy miesiunce tymu była Cyna 0,50 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 5 Marca 2018 Na zachodzie cały czas tendencja wzrostowa.Na kraju... oporowo. Niektórym się trafiają nawet tacy co chcą obniżek... Odzywają się tacy co dawno nie handlowaliJaja zakolejkowane na przyszły tydzień. Dziwny w tym roku ten handel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Cyna weź się jebni w czerep co 3 dni się ceny zmieniają , nic tu nie wnosisz tylko krytyka innych może co dwa dni ?Cena się nie zmienia od dobrych dwóch miesięcy. Także nie pisz głupot.cene napisze później bo niedługo dostawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 6 Marca 2018 Cyna weź się jebni w czerep co 3 dni się ceny zmieniają , nic tu nie wnosisz tylko krytyka innych może co dwa dni ?Cena się nie zmienia od dobrych dwóch miesięcy. Także nie pisz głupot.cene napisze później bo niedługo dostawa Ku ścisłości to od końca stycznia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Marca 2018 U mnie bez zmian się sprzedaje . Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 6 Marca 2018 Już niedługo wszyscy pójdziemy się przerzucić na inny towar kilkanaście ognisk salmonelli w Polsce a to dopiero marzec. I 0 odszkodowań. Kolejna wpadka i żegnam się z branżą produkcyjną. Ceny stabilne, a są słuchy, ze idzie w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 6 Marca 2018 Już niedługo wszyscy pójdziemy się przerzucić na inny towar kilkanaście ognisk salmonelli w Polsce a to dopiero marzec. I 0 odszkodowań. Kolejna wpadka i żegnam się z branżą produkcyjną. Ceny stabilne, a są słuchy, ze idzie w górę. Gdzie niby ta salmonella, bo oficjalnych komunikatów jeszcze brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Cyna weź się jebni w czerep co 3 dni się ceny zmieniają , nic tu nie wnosisz tylko krytyka innych może co dwa dni ?Cena się nie zmienia od dobrych dwóch miesięcy. Także nie pisz głupot.cene napisze później bo niedługo dostawa Ku ścisłości to od końca styczniano racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Zapomniałem L-27 dzisiejsza dostawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 6 Marca 2018 Zapomniałem L-27 dzisiejsza dostawa Ja już dawno zapomniałem o L za 27. Od poniedziałku 0,25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 6 Marca 2018 tak ale euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcoo 0 Napisano 6 Marca 2018 Już niedługo wszyscy pójdziemy się przerzucić na inny towar kilkanaście ognisk salmonelli w Polsce a to dopiero marzec. I 0 odszkodowań. Kolejna wpadka i żegnam się z branżą produkcyjną. Ceny stabilne, a są słuchy, ze idzie w górę. Gdzie niby ta salmonella, bo oficjalnych komunikatów jeszcze brak. jajeczny oni muszą znaleźć temat zastępczy czyt. salmonella bo cena leci do dołu. A w tym przypadku wprowadzanie jakiejś dramaturgii niby ma to zapobiec. Jednak ja osobiście jeszcze nie słyszałem aby w moim woj. był jakiś przypadek.... Co do cen L 0.25, m 0.21, s od młodej kury 0.14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Marca 2018 Panie jajcoo i Panie jajeczny- malo wiecie i widać kompletnie nie zdajecie sobie sprawy z "dramaturgii" sytuacji. Panie jajeczny, a gdzie Ty byś chciał te "oficjalne komunikaty" zobaczyć ? Tak na marginesie, to ciekawe dlaczego na fermach robią wymazy np z kurzu a w Waszych pakowniach nie ? Jeśli by coś wyszło, to zakaz sprzedaży a towar z magazynu do utylizacji. I nie ma tu znaczenia, czy jest w nim salmonella, czy nie. Bez odszkodowania oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 6 Marca 2018 DEMI- faktycznie ten handel jakiś dziwny w tym roku. Zero ruchu na detalu i nie mówię tu tylko o jajkach, ani o samych sklepach osiedlowych. Cena faktycznie -1 do -2gr w dół w tym tygodniu też dostałem 0,26, ale to może w ramach tego, że nie płaczę w jakiej cenie są jajka Na przyszły tydzień zamówione dwa auta białego:L-0,27M (1b)- 0,24 więc też miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 6 Marca 2018 Już niedługo wszyscy pójdziemy się przerzucić na inny towar kilkanaście ognisk salmonelli w Polsce a to dopiero marzec. I 0 odszkodowań. Kolejna wpadka i żegnam się z branżą produkcyjną. Ceny stabilne, a są słuchy, ze idzie w górę. Gdzie niby ta salmonella, bo oficjalnych komunikatów jeszcze brak. jajeczny oni muszą znaleźć temat zastępczy czyt. salmonella bo cena leci do dołu. A w tym przypadku wprowadzanie jakiejś dramaturgii niby ma to zapobiec. Jednak ja osobiście jeszcze nie słyszałem aby w moim woj. był jakiś przypadek.... Co do cen L 0.25, m 0.21, s od młodej kury 0.14 Może jednak odpuści branżę produkcyjną i przestanie siać farmazony a najlepiej w mediach niech się zatrudni. Są dotacje - jest salmonella. Nie ma dotacji - nie ma salmonelli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 6 Marca 2018 Panie jajcoo i Panie jajeczny- malo wiecie i widać kompletnie nie zdajecie sobie sprawy z "dramaturgii" sytuacji. ARMAGIEDON !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy [/quote Każdy handlarz uważa, że pozjadał wszystkie rozumy, a ciemnota promieniuje i słoma z butów wyłazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał. Nistety tak gruboskórnego chama jak ty już się nie wyedukuje, tylko utylizacja cię może wyzwolić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał.dobre he he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 6 Marca 2018 Zapomniałem L-27 dzisiejsza dostawa Ja już dawno zapomniałem o L za 27. Od poniedziałku 0,25. Kol. nie wydaje mi się żebys kupił L po 25 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał.dobre he he he nie wiem co bierzesz, ale szkodzi ci i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach