Chce_po_świętach 0 Napisano 6 Marca 2018 Witam , potrzebuję do 15-go marca białe świeże jajko 1A ("L") Od 2 do 10 palet.Tylko z własnej produkcji. Tel. 577-578-926 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał.dobre he he he nie wiem co bierzesz, ale szkodzi ci i to bardzo i vice versa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Staram sie na tym forum pisac cenę prawdziwa.czyli taką ile płace, ale jeżeli kogoś boli ile zarabiam no to sorry.nie ja dyktuje cenę bylo 52za l.placilem i nikomu nie ubliżałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 6 Marca 2018 m-0,25l-0,28 UWAGA NA ZAKŁAD PAKOWANIA Z MAŁOPOLSKI NIE PŁACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Marca 2018 Staram sie na tym forum pisac cenę prawdziwa.czyli taką ile płace, ale jeżeli kogoś boli ile zarabiam no to sorry.nie ja dyktuje cenę bylo 52za l.placilem i nikomu nie ubliżałem Nie bądź taki egocentryczny. Nikogo nie "bolą" Twoje zarobki. Naprawdę, nikogo nie interesuje jakie "siano teraz kosisz". Daj Ci, żebyś zarabiał jak najwięcej (kosztem klientów, nie producentów). Hodowcy martwią się nie tym, ile Ty zarabiasz, tylko tym, ile oni będą musieli przy niskich cenach dołożyć do biznesu. Widzisz różnicę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Marca 2018 A tak na marginesie, to wierz mi, że ceny hurtowe jakie płaci Pan "świerze jaja" to jest ostatnia rzecz, jaką w tej chwili martwią się producenci w kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli boli co że my teraz dobre siano kosimy i nie ublizaj ja ci nie ublizam oddaj tacie laptopa i za naukę się weź bo nie zdasz do następnej klasy Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał.dobre he he he nie wiem co bierzesz, ale szkodzi ci i to bardzo i vice versa idiota no coments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Staram sie na tym forum pisac cenę prawdziwa.czyli taką ile płace, ale jeżeli kogoś boli ile zarabiam no to sorry.nie ja dyktuje cenę bylo 52za l.placilem i nikomu nie ubliżałem Nie bądź taki egocentryczny. Nikogo nie "bolą" Twoje zarobki. Naprawdę, nikogo nie interesuje jakie "siano teraz kosisz". Daj Ci, żebyś zarabiał jak najwięcej (kosztem klientów, nie producentów). Hodowcy martwią się nie tym, ile Ty zarabiasz, tylko tym, ile oni będą musieli przy niskich cenach dołożyć do biznesu. Widzisz różnicę ?a Ty ciągle narzekasz.odpusc. bo popuscisz cena jest jaka jest ja jej nie ustalam ponowie troche powagi.wiem że się przez chwilę przyzwyczaili kasować za wytlaczanke po 17 w detalu z fermy.ale szybko to nie powróci chyba że znów fipronil,salcia ,i nie wiem co jeszcze.niech każdy zarabia.a ten kumaty najwięcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał. ty nie jesteś żaden "JA". jesteś prymitywny przygłup z wielkim ego !!! ps.gdybyś miał jakikolwiek rozum byłbyś wielki, a tak jesteś tylko kupą kupy de...lu zbuki 10gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 6 Marca 2018 Misiek.. ja tam mam normalnie na detalu. Nie widzę żeby jakiś spadek zainteresowania był. Generalnie towar schodzi. Czy u wszystkich M schodzi lepiej od L ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 6 Marca 2018 Misiek.. ja tam mam normalnie na detalu. Nie widzę żeby jakiś spadek zainteresowania był. Generalnie towar schodzi. Czy u wszystkich M schodzi lepiej od L ? Tak jest poruszenie za M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał. ty nie jesteś żaden "JA". jesteś prymitywny przygłup z wielkim ego !!! ps.gdybyś miał jakikolwiek rozum byłbyś wielki, a tak jesteś tylko kupą kupy de...lu zbuki 10gr żal To czytać.rynsztok nic więcej.że z takimi ludzie handlują.szpk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 6 Marca 2018 Ty ciągle narzekasz.odpusc. bo popuscisz cena jest jaka jest ja jej nie ustalam ponowie troche powagi.wiem że się przez chwilę przyzwyczaili kasować za wytlaczanke po 17 w detalu z fermy.ale szybko to nie powróci chyba że znów fipronil,salcia ,i nie wiem co jeszcze.niech każdy zarabia.a ten kumaty najwięcej Czy Ty potrafisz czytać chociaż trochę ze zrozumieniem ? W (słowop zostało usunięte) mam ile zarabiasz i w (słowop zostało usunięte) mam po ile kupujesz. Gdybyś umiał czytać rozumiejąc to co czytasz, to byś wiedział, że od dawna już oprócz produkcji handluje obcym towarem. Ale jeśli prawo się nie zmieni, to w perspektywie najdalej dwóch lat, nie będzie ani mojej produkcji, ani handlu. Mojego i Twojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
świeże jaja 0 Napisano 6 Marca 2018 Ty ciągle narzekasz.odpusc. bo popuscisz cena jest jaka jest ja jej nie ustalam ponowie troche powagi.wiem że się przez chwilę przyzwyczaili kasować za wytlaczanke po 17 w detalu z fermy.ale szybko to nie powróci chyba że znów fipronil,salcia ,i nie wiem co jeszcze.niech każdy zarabia.a ten kumaty najwięcej Czy Ty potrafisz czytać chociaż trochę ze zrozumieniem ? W (słowop zostało usunięte) mam ile zarabiasz i w (słowop zostało usunięte) mam po ile kupujesz. Gdybyś umiał czytać rozumiejąc to co czytasz, to byś wiedział, że od dawna już oprócz produkcji handluje obcym towarem. Ale jeśli prawo się nie zmieni, to w perspektywie najdalej dwóch lat, nie będzie ani mojej produkcji, ani handlu. Mojego i Twojego.troche prawdy napisałeś ale...wiesz jak jest powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2018 jajcoo,, świeże jajo i jajeczny - hm.... same zbuki na tym forum ps.hej kretyni, spróbujcie pomyśleć, myślenie nie boli Spoko... Nie irytuj się. Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Może już słomę z buta wyjął ale smród jeszcze pozostał. ty nie jesteś żaden "JA". jesteś prymitywny przygłup z wielkim ego !!! ps.gdybyś miał jakikolwiek rozum byłbyś wielki, a tak jesteś tylko kupą kupy de...lu zbuki 10gr żal To czytać.rynsztok nic więcej.że z takimi ludzie handlują.szpk piszesz o sobie zbuku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 6 Marca 2018 Co do ubojów sanitarnych (salka) to jak nie wierzycie podzwońcie po ubojniach... idzie tego od cholery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 6 Marca 2018 Misiek.. ja tam mam normalnie na detalu. Nie widzę żeby jakiś spadek zainteresowania był. Generalnie towar schodzi. Czy u wszystkich M schodzi lepiej od L ? Detal jest identyczny jak był w poprzednich latach- nie ma rekordu na ilość sztuk, ale też nie czuć zastoju. U mnie M-ka (0,7zł) i L-ka (0,8zł) schodzą podobnie. Nawet powiedział bym, że L-ka ostatnio lepiej idzie. Najgorzej teraz schodzi XL (0,9zł), ale tutaj cena już trochę ma znaczenie, no i jakość skorupy też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 7 Marca 2018 ...Hodowcy martwią się nie tym, ile Ty zarabiasz, tylko tym, ile oni będą musieli przy niskich cenach dołożyć do biznesu. Widzisz różnicę ? A te niskie ceny to przepraszam kto wystawia? Ksiądz Rybiczko? Skoro w takich sprzedajecie to ja kupuję. Na Marsa nie polecę po jaja to chyba oczywiste. Jak tylko jestem w tej branży to producenci zawsze dokładają. Żeby tylko zdradzili skąd... Też bym chętnie dołożył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 7 Marca 2018 I TO JEST KOLEJNY POWÓD Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Marca 2018 Misiek.. ja tam mam normalnie na detalu. Nie widzę żeby jakiś spadek zainteresowania był. Generalnie towar schodzi. Czy u wszystkich M schodzi lepiej od L ? Detal jest identyczny jak był w poprzednich latach- nie ma rekordu na ilość sztuk, ale też nie czuć zastoju. U mnie M-ka (0,7zł) i L-ka (0,8zł) schodzą podobnie. Nawet powiedział bym, że L-ka ostatnio lepiej idzie. Najgorzej teraz schodzi XL (0,9zł), ale tutaj cena już trochę ma znaczenie, no i jakość skorupy też. Zgadza się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 7 Marca 2018 I TO JEST KOLEJNY POWÓD Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM A ten jak zdarta płyta analogowa... Ty, te twoje ceny i handel nadają się tylko do antykwariatu. Tu ludzie przyszłościowo myślą a nie w miejscu stoją żeby nie powiedzieć cofają w rozwoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Marca 2018 I TO JEST KOLEJNY POWÓD Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM A ten jak zdarta płyta analogowa... Ty, te twoje ceny i handel nadają się tylko do antykwariatu. Tu ludzie przyszłościowo myślą a nie w miejscu stoją żeby nie powiedzieć cofają w rozwoju.Rozumiem, że według Ciebie myśleć przyszłościowo, to znaczy nabrać kredytów, nabudować kurników i handlarzom oddawać towar po 25 gr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 7 Marca 2018 I TO JEST KOLEJNY POWÓD Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM A ten jak zdarta płyta analogowa... Ty, te twoje ceny i handel nadają się tylko do antykwariatu. Tu ludzie przyszłościowo myślą a nie w miejscu stoją żeby nie powiedzieć cofają w rozwoju.Rozumiem, że według Ciebie myśleć przyszłościowo, to znaczy nabrać kredytów, nabudować kurników i handlarzom oddawać towar po 25 gr ? Skoro tak to zrozumiałeś to jest was dwóch... Do antykwariatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 7 Marca 2018 I TO JEST KOLEJNY POWÓD Xl- 0,60-70 L- 0,45-50 M- 0,35-45 KTO SAM SPRZEDAJE TEN ŻYJE . POZDRAWIAM A ten jak zdarta płyta analogowa... Ty, te twoje ceny i handel nadają się tylko do antykwariatu. Tu ludzie przyszłościowo myślą a nie w miejscu stoją żeby nie powiedzieć cofają w rozwoju.Rozumiem, że według Ciebie myśleć przyszłościowo, to znaczy nabrać kredytów, nabudować kurników i handlarzom oddawać towar po 25 gr ? Yoyo oczywiscie, że jak bym miał możliwisć sprzedawania okło 500 skrzynek dziennie w takich cenach to bym skorzystał, ale on pisze bzdury i do tego bije jajeczny Te ceny można uzyskać w najlepszym przypadku, tylko przy sprzedaży 1 skrzynkowej, znajdz mi zakład który zapłaci za L 50 gr przy palecie czy dwóch I teraz sprzdaj mi dziennie 500 skrzynek po 360 szt , b. mało prawdopodobne nie mówię już o o kosztach takiej dystrybucji Dlatego uważam ze to największy kłamca na tym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 7 Marca 2018 Coraz więcej hodowców zaczyna "wchodzić" w handel. Przy dużej produkcji sam wszystkiego oczywiście nie sprzedasz, ale to co CI się uda, to Twój zarobek. Lepiej sprzedać 1/3 produkcji po 40 gr. niż 100% po 25 gr. Prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach