jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Listopada 2019 No teraz to już nie powinno się nic zmienić bo handel pełną parą , ciężko dzielić towarem jedni biorą za L 0,32 drudzy 0,34 kto ile wyrwie to jego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 18 Listopada 2019 No teraz to już nie powinno się nic zmienić bo handel pełną parą , ciężko dzielić towarem jedni biorą za L 0,32 drudzy 0,34 kto ile wyrwie to jego No, ty jesteś spec sprzedajesz L po 36, mało tego walą do ciebie drzwiami i oknami po tą L-ke w tej cenie, normalnie magik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Listopada 2019 Wszyscy wiemy jaka pakownia Ja.... bo na pewno nowe auto kupione lub zamówione i koszty poniosą dostawcy jaj .Ceny bez zmian .L 32-34M 28-29 Ale to płytkie i małorolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Listopada 2019 DUBEL właśnie tacy jak ty teraz płacą takie ceny tak zwane pijawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 19 Listopada 2019 ...Dziś jedna pakownia w wielkopolsce obniżyła cenę zakupu... Chciałbym mieć taaaaką MOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 19 Listopada 2019 DUBEL właśnie tacy jak ty teraz płacą takie ceny tak zwane pijawy Tak sobie to tłumacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Listopada 2019 No panowie coś słychać że grosik dwa może podskoczyć do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 20 Listopada 2019 No panowie coś słychać że grosik dwa może podskoczyć do góry No teraz to żeś pojechał... Dziś przyjmuję towar o 2 gr niżej i nikt (z moich dostawców)nawet nie starał się utrzymać ceny z zeszłego tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 20 Listopada 2019 XL 36 L 30 M 27 S 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Listopada 2019 jak nie wiesz to co piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koko1963 0 Napisano 21 Listopada 2019 No i cena w dół. : ZEJŚCIE SŁABE,EXPORT KICHA. L,1A 0,301B O,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 21 Listopada 2019 Nie w dół tylko chwila zastoju.L- 30gr sprzedają ci którzy robili zapasy myslac,ze cena bedzie szybować w nieskończonośc.Po miesiącu wypuszczają przetrzymany towar.To samo z Mką.Ja sprzedaję 32-33 za L na bieżąco.Owszem,handlarze miałczą że na wlkp puszczają dużo towaru w niższych cenach.Tydzień i zapasy zejdą.No chyba,ze bedą znów przytrzymywać na święta.Jak na razie cena co jedynie dobra,bez szaleństw.Każdy z nas spodziewał się ceny dużo wyższej ale cóż. Tyle w temacie jak na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 21 Listopada 2019 Nie w dół tylko chwila zastoju.L- 30gr sprzedają ci którzy robili zapasy myslac,ze cena bedzie szybować w nieskończonośc.Po miesiącu wypuszczają przetrzymany towar.To samo z Mką.Ja sprzedaję 32-33 za L na bieżąco.Owszem,handlarze miałczą że na wlkp puszczają dużo towaru w niższych cenach.Tydzień i zapasy zejdą.No chyba,ze bedą znów przytrzymywać na święta.Jak na razie cena co jedynie dobra,bez szaleństw.Każdy z nas spodziewał się ceny dużo wyższej ale cóż. Tyle w temacie jak na raziepotwierdzam na większości ferm sprzedaż na bieżąco i tam cena bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 22 Listopada 2019 To normalne jak cena się ustabilizowała to już handlarze cisną w dół by tylko mieć większy zysk , ale spokojnie na większości ferm zero zapasu a teraz dopiero się zacznie miesiąc do świąt .Ceny L-32 a M -28 tak wszędzie dla stałych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 To normalne jak cena się ustabilizowała to już handlarze cisną w dół by tylko mieć większy zysk , ale spokojnie na większości ferm zero zapasu a teraz dopiero się zacznie miesiąc do świąt .Ceny L-32 a M -28 tak wszędzie dla stałych . Bo ty wiesz, że wszyscy w całej Polsce mają takie ceny na wszystkich fermach A kolejnej szóstki w lotto nie znasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 Panowie nie denerwujcie się jeszcze 5 lat i wszyscy będziemy musieli się likwidować z produkcją .Ale będzie tak dobrze że będziemy żyli ze sociali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 22 Listopada 2019 To normalne jak cena się ustabilizowała to już handlarze cisną w dół by tylko mieć większy zysk , ale spokojnie na większości ferm zero zapasu a teraz dopiero się zacznie miesiąc do świąt .Ceny L-32 a M -28 tak wszędzie dla stałych . Bo ty wiesz, że wszyscy w całej Polsce mają takie ceny na wszystkich fermach A kolejnej szóstki w lotto nie znasz? Bull's eye, czyli w punkt. Jakby co, to dla mnie też o szóstkę poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 22 Listopada 2019 Panowie nie denerwujcie się jeszcze 5 lat i wszyscy będziemy musieli się likwidować z produkcją .Ale będzie tak dobrze że będziemy żyli ze sociali kolego zlikwidować nas da rade tylko salsaa z ekipą dobrej zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcoo 0 Napisano 22 Listopada 2019 Handel jeśli chodzi o listopad- tragedia... na poniedziałek umówiona M-ka z łódzkiego po 0.27 płatne gotówką . L 0.3 s 0.16 2b 0,19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 Taa nic nie idzie wszystko stoi a każdy zwiększa zamówienia A u mnie 12-16 palet M poszło 0,28 a 4 palety M za 0,30 taka rotacja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 Taa nic nie idzie wszystko stoi a każdy zwiększa zamówienia A u mnie 12-16 palet M poszło 0,28 a 4 palety M za 0,30 taka rotacja . Po co zaniżasz ceny pisałeś ze M po 34 sprzedajesz a teraz 28 ty już lepiej nic nie pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 Jak ktoś miał wizje jaj po 40 gr to teraz właśnie psuje cenne, a ci co normalne sprzedawali są na pusto. Jak pisałem wcześniej jak szanujesz producentów to oni szanują ciebie i odwrotnie, ja do świąt na pewno nie bede musiał opuszczać, bo nie krzyczałem za L 35 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 DUBEL ty nie będziesz opuszczał bo kupujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Listopada 2019 Gdzie pisałem M po 0,34 DUBEL ty kłamczuchu kolejna wpada ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Listopada 2019 Sprzedam kurki Isa Brown ok 80 tyś wstawienie 20.07.2019. kontakt na priw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach