jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 królkur wyjdz się przewietrz z tej kawalerki bo to siedzenie ci nie służy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 Ja Mke właśnie po 0,20 kupiłem. Stały dostawca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 Witam królu to sprzedaj tej xl tira dwa po 0.3 zarobisz, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 Kurde, chłopaki mają naprawdę dobry towar. M 0,22-0,24 zł nettoL 0,26-0,30 netto (w zależności od fermy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 15 Kwietnia 2020 Kurde, chłopaki mają naprawdę dobry towar. M 0,22-0,24 zł nettoL 0,26-0,30 netto (w zależności od fermy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 16 Kwietnia 2020 witam podaje aktualne cenkixl-0,22l-0,18m-0,15s-0,11 No to mamy rekord toru Jak z przodu dodasz 1 to wyjdą ci prawdziwe ceny. L 18 gr zaje...,..bałeś tą ceną jak łysy grzywa o kant kuli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg3636 0 Napisano 16 Kwietnia 2020 witam podaje aktualne cenkixl-0,22l-0,18m-0,15s-0,11 No to mamy rekord toru Jak z przodu dodasz 1 to wyjdą ci prawdziwe ceny. L 18 gr zaje...,..bałeś tą ceną jak łysy grzywa o kant kuli Nie bądź taki do przodu bo za chwile będziesz się cieszyć z tej ceny, zobacz sobie dział brojlera jak wyglada. Cieszmy się z tego co mamy bo może być gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jumanjis 0 Napisano 16 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, Znajomy z Niemiec szuka 10.000 nioski 16 tygodniowej - brązowe. Możecie pomóc w tym temacie, bo trochę nie moja branża. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 17 Kwietnia 2020 Wszyscy wiemy co misio dostaje ... Ja nie wiem i założę się, że Ty też nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 0 Napisano 17 Kwietnia 2020 Na przetwórstwie od poniedziałku 2,20zł/kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 17 Kwietnia 2020 Na przetwórstwie od poniedziałku 2,20zł/kg.to chyba zjazd o ponad 40% w stosunku do tego co było przed świętami... znaczy się już zapasy porobili i tera będzie kisota z cenami w przetwórstwie i wielkopowierzchniówce, ale to było do przewidzenia patrząc na mięso drobiowe. U mnie puki co bez zmian, zapas ze świąt topnieje a ceny utrzymane puki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 17 Kwietnia 2020 Nie no jak zaraz zaraz korekta tylko o grosik w stosunku do cen sprzed świat 😂😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokojajo 0 Napisano 17 Kwietnia 2020 Niestety, ale Ia 0,22Ib 0,18II 0,15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 Będzie jazda wszyscy ubijają część produkcji bo tak jak słyszymy wszyscy prędzej czy później musimy przechorować czeka to hodowcę i handlarza lecz my hodowcy mamy gorzej bo mamy więcej na głowie .Co do cen i zejścia mogą się co niektórzy zdziwić bo eksport mocno szuka i rusza jedyny problem to logistyka więc wytrwałości życzę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeden dziad z drugim podkręcają atmosferę przetwórnie jak co roku tydzień po świąteczny nie pracują i szczelanie z cenami 2,20 2 a może 1,50 jest puste a może 4 . W tym czasie nie wiemy co będzie na koniec tygodnia i pocieranie kuli nic nie da . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeden dziad z drugim podkręcają atmosferę przetwórnie jak co roku tydzień po świąteczny nie pracują i szczelanie z cenami 2,20 2 a może 1,50 jest puste a może 4 . W tym czasie nie wiemy co będzie na koniec tygodnia i pocieranie kuli nic nie da .jedno jest pewne, zacznie się promocja na "świeżutkie jajeczka" (nie czepiać się, specjalnie napisałem przez "ż") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeden dziad z drugim podkręcają atmosferę przetwórnie jak co roku tydzień po świąteczny nie pracują i szczelanie z cenami 2,20 2 a może 1,50 jest puste a może 4 . W tym czasie nie wiemy co będzie na koniec tygodnia i pocieranie kuli nic nie da .jedno jest pewne, zacznie się promocja na "świeżutkie jajeczka" (nie czepiać się, specjalnie napisałem przez "ż") miało być "świerzutkie"- mój błąd ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 Będzie jazda wszyscy ubijają część produkcji bo tak jak słyszymy wszyscy prędzej czy później musimy przechorować czeka to hodowcę i handlarza lecz my hodowcy mamy gorzej bo mamy więcej na głowie .Co do cen i zejścia mogą się co niektórzy zdziwić bo eksport mocno szuka i rusza jedyny problem to logistyka więc wytrwałości życzę . "Mamy więcej na głowie". Hahahahahaha. Idiota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 Jeden dziad z drugim podkręcają atmosferę przetwórnie jak co roku tydzień po świąteczny nie pracują i szczelanie z cenami 2,20 2 a może 1,50 jest puste a może 4 . W tym czasie nie wiemy co będzie na koniec tygodnia i pocieranie kuli nic nie da . Jeden dziad drugi dziad a ty za to górnolotny malorolny co SZCZELA 😂😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rydzek 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 witam mam na sprzedaż 2b,2a krem tel 664970002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 misiek co cycki cię swędzą wiesz że bez hodowców to ty zęby w beton co do małorolny to nie taki małorolny bo trochę hektarów się nazbierało i jak nie z drobiarstwa to z rolnictwa się utrzymam byle by zdrowie było gorzej z tobą uzależniony od jednego i drugiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 "Mamy więcej na głowie". Hahahahahaha. Idiota A jakie Ty masz miszaczku problemy na głowie ?Że Ci klimatyzator wysiądzie w chłodni ? Że bus nawali i nie rozwiezie towaru ? Że pracownik zachla i nie przyjdzie do roboty ? A może, że sklepy mniej towaru biorą ? Ależ tragedia. Najwyżej nie zamówisz nowego towaru zanim nie sprzedasz tego, co masz na magazynie.No normalnie TRAGEDIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 19 Kwietnia 2020 "Mamy więcej na głowie". Hahahahahaha. Idiota A jakie Ty masz miszaczku problemy na głowie ?Że Ci klimatyzator wysiądzie w chłodni ? Że bus nawali i nie rozwiezie towaru ? Że pracownik zachla i nie przyjdzie do roboty ? A może, że sklepy mniej towaru biorą ? Ależ tragedia. Najwyżej nie zamówisz nowego towaru zanim nie sprzedasz tego, co masz na magazynie.No normalnie TRAGEDIA No jednak trochę więcej. Ale jak to mówią co ty możesz wiedzieć producenciku co przy okazji parę skrzynek na detal sprzeda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 19 Kwietnia 2020 misiek co cycki cię swędzą wiesz że bez hodowców to ty zęby w beton co do małorolny to nie taki małorolny bo trochę hektarów się nazbierało i jak nie z drobiarstwa to z rolnictwa się utrzymam byle by zdrowie było gorzej z tobą uzależniony od jednego i drugiego to wyobraz sobie ze nie jestem od nikogo uzalezniony, bo producenci drzwiami i oknami caly rok do mnie probuja sie dostac to po pierwsze. wyobraz sobie tez ze firme mam tak skonstruowana ze dzisiaj jajka, a jutro wszystko inne co chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio8 0 Napisano 19 Kwietnia 2020 "Mamy więcej na głowie". Hahahahahaha. Idiota A jakie Ty masz miszaczku problemy na głowie ?Że Ci klimatyzator wysiądzie w chłodni ? Że bus nawali i nie rozwiezie towaru ? Że pracownik zachla i nie przyjdzie do roboty ? A może, że sklepy mniej towaru biorą ? Ależ tragedia. Najwyżej nie zamówisz nowego towaru zanim nie sprzedasz tego, co masz na magazynie.No normalnie TRAGEDIA "klimatyzator w chlodni" dobrze, że nie lodówka w windzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach