ffermiarz 0 Napisano 31 Maja 2020 IIA 0.19IB 0.21IA 0.25DUZA S 0.32"O" 0.4 Krem IA 0.35"S" 0.41"O" 0.46mniejsze jak brązowe Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 3 Napisano 31 Maja 2020 Większego kozaka na tym forum od Ciebie to niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 3 Napisano 31 Maja 2020 Wjechałem ci na twoje ego , dobrze o tym wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 0 Napisano 31 Maja 2020 Wjechałem ci na twoje ego , dobrze o tym wiemprzyszedłeś i pajacujesz że chcesz kupić tira, dla mnie głupiś i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 3 Napisano 31 Maja 2020 Dobry jesteś znam kilku takich z branży cwaniaczków z nazwiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 3 Napisano 31 Maja 2020 Jak by nie RODO to już byś był na tapecie całego kraju. A odnośnie tira to już dawno kupiłem z okolic Żurka , tam przynajmniej maja towar a nie tak jak ty ze tylko krzyczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PZZHIPD 0 Napisano 31 Maja 2020 Zapraszamy do zapoznania się z informacjami dot. zakończenia produkcji klatkowej. www.pzzhipd.pl zakładka TŁUMACZENIA (teksty na końcu pt. Węgry - chów klatkowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Maja 2020 DUBEL i jak to już ta cena idzie czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 31 Maja 2020 Zapraszamy do zapoznania się z informacjami dot. zakończenia produkcji klatkowej. www.pzzhipd.pl zakładka TŁUMACZENIA (teksty na końcu pt. Węgry - chów klatkowy)Szukam, szukam i nie mogę znaleźć tych informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 31 Maja 2020 Zapraszamy do zapoznania się z informacjami dot. zakończenia produkcji klatkowej. www.pzzhipd.pl zakładka TŁUMACZENIA (teksty na końcu pt. Węgry - chów klatkowy)Szukam, szukam i nie mogę znaleźć tych informacji Leń ! http://pzzhipd.pl/wp-content/uploads/2013/01/Węgry-chów-klatkowy-część-I.doc http://pzzhipd.pl/wp-content/uploads/2013/01/Węgry-chów-klatkowy-część-II.doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 31 Maja 2020 Całość trzeba skopiować to forum jest ułomne jeśli chodzi o linkowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 1 Czerwca 2020 Czy inni też potwierdzą że już drugi tydzień jest ostrego ssania ? Ceny może nie są najoptymalniejsze, źle nie jest choć mogłoby być lepiej.W piątek nie będę miał jaja z maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BialyB 0 Napisano 1 Czerwca 2020 Czy mozna to nazwac saniem to nie wiem....Ale ja nie mam juz jaj z czerwca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Czerwca 2020 U mnie też brak jaja ale to dlatego że 50% wycięte i na większości ferm podobna sytuacja lub na bieżąco i dalej nima cyny Kurka 16 tygodniowa już prawie 30 zł kiedy to pęknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 3 Czerwca 2020 No niestety w sklepach wszystko w GÓRĘ a u producentów do dołu będzie dramatyczne lato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczny 0 Napisano 3 Czerwca 2020 ...w sklepach wszystko w GÓRĘ ... Jak widzę taki tekst to mam wrażenie, że wszyscy są poje...ani. Łącznie ze mną. Strasznie to dołujące. Może czasem warto nie uogólniać, a sprawdzić wybiórczo Co w górę? A najlepiej nie używać słowa wszystko, wszyscy itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczorek 0 Napisano 4 Czerwca 2020 Przepraszam JAJA POSZŁY W DÓŁ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demiurg 0 Napisano 4 Czerwca 2020 Przepraszam JAJA POSZŁY W DÓŁ . W czyich majtkach ? Wiem że ordynarne ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Czerwca 2020 Chyba u DUBLA bo mówił że podciągnie a tu opadło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenanienaceny 0 Napisano 4 Czerwca 2020 Chyba u DUBLA bo mówił że podciągnie a tu opadło W gaciach ci opadło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 5 Napisano 13 Maja 2022 Ceny ktore obowiazywaly w tym tyg XL 0,55 IA 0,45 IB 0,42 IIA 0,39 IIB 0,34 nastepny tydzien nastepne korekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baas 0 Napisano 13 Maja 2022 Oooo. Działa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtas1998800 0 Napisano 13 Maja 2022 Hej jakie obecne ceny ww krem i braz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 14 Maja 2022 https://www.thegazette.com/agriculture/beyond-iowa-gruesome-avian-flu-persists/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 15 Maja 2022 Witam ponownie :)) jak tam sytuacja w polskim drobiarstwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach