marcin.farm 1 Napisano 15 Marca 18 minut temu, JakubM napisał: Skąd jesteś? U mnie ten tydzień: M - 0,66-0,67 L - 0,72 Mazowieckie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipp1979 0 Napisano 15 Marca Dzisiaj kupione 14 palet . 0.70 1a 0.66 2a Śląsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovotum 0 Napisano 15 Marca U nas zakup wczoraj, L 73. Zamówione 14 palet, dostałem 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipp1979 0 Napisano 15 Marca 8 minut temu, Ovotum napisał: U nas zakup wczoraj, L 73. Zamówione 14 palet, dostałem 5 Wystarczy się upomnieć o cenę zeszłego tygodnia , jaja już leżakowane czekające na święta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 15 Marca 8 minut temu, Filipp1979 napisał: Wystarczy się upomnieć o cenę zeszłego tygodnia , jaja już leżakowane czekające na święta . :)))) rozwaliłeś system na stacji benzynowej czy w sklepie też się upominasz o cene z zeszłego tygodnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovotum 0 Napisano 15 Marca 19 minut temu, Filipp1979 napisał: Wystarczy się upomnieć o cenę zeszłego tygodnia , jaja już leżakowane czekające na święta . Tam gdzie ja jeżdżę, wszędzie puste magazyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipp1979 0 Napisano 15 Marca 16 minut temu, eggland napisał: :)))) rozwaliłeś system na stacji benzynowej czy w sklepie też się upominasz o cene z zeszłego tygodnia ? Chodziło mi o jajko a nie cenę 🙂 Jajko przelerzane na dużych kurnikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hazardzista 2 Napisano 15 Marca Tak jak mówiłem Święta Będą Bez jaj ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubM 1 Napisano 15 Marca 4 godziny temu, marcin.farm napisał: Mazowieckie Jak masz własny transport to zapraszam w przyszłym tygodniu na Górny Śląsk. Może będzie na tyle dodatkowego towaru, że pohandlujemy. Za 0,69 to ja sprzedaje hurtownikom co biorą po 4-6 palet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 16 Marca W dniu 15.03.2023 o 17:51, Hazardzista napisał: Tak jak mówiłem Święta Będą Bez jaj ....... na tą chwilę już są braki a do świąt jeszcze troche czasu.... będzie się działo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipp1979 0 Napisano 17 Marca 10 godzin temu, eggland napisał: na tą chwilę już są braki a do świąt jeszcze troche czasu.... będzie się działo Ty to tak przeżywasz , że aż mi Cie żal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 17 Marca 18 minut temu, Filipp1979 napisał: Ty to tak przeżywasz , że aż mi Cie żal żal to ci dupę ściska że jest taka sytuacja a nie odwrotna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANOSIK 1 Napisano 17 Marca 17 minut temu, eggland napisał: żal to ci dupę ściska że jest taka sytuacja a nie odwrotna Spokojnie bez emocji doczekasz się, za 3-4 tygodnie będzie odwrotna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 17 Marca Gosc ma produkcji palete dziennie i wypisuje tu dumny jak paw 😂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipp1979 0 Napisano 17 Marca 12 godzin temu, eggland napisał: na tą chwilę już są braki a do świąt jeszcze troche czasu.... będzie się działo A druga sprawa , przypomnij sobie co było rok temu , tydzień przed świętami cena już leciała w dół bo każdy magazyn wypchany jajem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 17 Marca 21 minut temu, dariuszz napisał: Gosc ma produkcji palete dziennie i wypisuje tu dumny jak paw 😂 Otóż to , każdy dobrze wie że po świętach będą zjazdy co nowe a do tego na pewno swoje 0,03 zł dorzuci Ukraina 😝😝 Polacy im tak chętnie pomagają później w czasie odbudowy swoje Różki pokażą bracia ze wschodu. Ale wróciwszy do tematu nie ma co narzekać towaru jest cena Gruba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 17 Marca 21 minut temu, Filipp1979 napisał: A druga sprawa , przypomnij sobie co było rok temu , tydzień przed świętami cena już leciała w dół bo każdy magazyn wypchany jajem . Tak jak co niektórzy pisali że cena na przetwórni 12 zł za kilo nie ma nigdzie takiej ceny by najmniej w Polsce Każdy dobrze o tym wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 8 Napisano 17 Marca Cena raczej duzo juz nie podskoczy nie ma się co oszukiwać. Jajka z UA coraz więcej. Po świętach cena leci na kolana, to jest nieuniknione 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubM 1 Napisano 17 Marca 2 godziny temu, Xantro napisał: Cena raczej duzo juz nie podskoczy nie ma się co oszukiwać. Jajka z UA coraz więcej. Po świętach cena leci na kolana, to jest nieuniknione Ukraina też podnosi ceny na przyszły tydzień, mimo to wciąż są super. Zgodzę się z przedmówcami, że ruch bożonarodzeniowy 2022 rozpoczął się dużo szybciej i dużo szybciej się nie skończył, tak że przed samymi świętami było załamanie cenowe. Wiele wskazuje, że teraz też tak może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 6 Napisano 18 Marca 21 godzin temu, Morus napisał: Tak jak co niektórzy pisali że cena na przetwórni 12 zł za kilo nie ma nigdzie takiej ceny by najmniej w Polsce Każdy dobrze o tym wie Na Wielkopolsce jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 6 Napisano 18 Marca 2 godziny temu, Ovum napisał: Na Wielkopolsce jest! Ale na fermach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 6 Napisano 21 Marca Panowie po ile kupujecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 21 Marca m po 63 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 21 Marca M 69 L 72 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 21 Marca 4 godziny temu, 2.70netto napisał: m po 63 taaaaa.... zapomniał dopisać eurocenta :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach