eggland 17 Napisano 2 Maja W dniu 30.04.2023 o 18:05, dariuszz napisał: Zadna zawisc ani zlosc. Podpowiadam koledze ze przeplaca bo ceny za M juz ponizej 0,60. Po prostu kolejny fermiarz go oszukuje i daje zawyżoną cene MŚCICIELU DLACZEGO NIE PODPOWIADAŁEŚ JAK CENY ROSŁY ?!?!?! TAK JAK KOLEGA WYŻEJ CI NAPISAŁ.....ZŁOŚĆ I NIENAWIŚĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajazmazowsza 9 Napisano 2 Maja (edytowane) Oszukuje?? Czy ktoś w tych czasach może być oszukiwany co do ceny jaj.... trzeba pogodzić się z tym że niektórzy płacą więcej niż inni ale towar przecież też nie jest jednakowy u każdego... A co za tym idzie i cena. Tylko przemysł można próbować porównać gdzie wiadomo ile za kg.jaj i tam jakość niema wiele do żeczy. Ale za klasę świeżości A też dostaje się więcej. Edytowane 2 Maja przez jajazmazowsza 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 2 Maja 3 godziny temu, eggland napisał: MŚCICIELU DLACZEGO NIE PODPOWIADAŁEŚ JAK CENY ROSŁY ?!?!?! TAK JAK KOLEGA WYŻEJ CI NAPISAŁ.....ZŁOŚĆ I NIENAWIŚĆ Jak potrafiliście podnosić po 5gr co dostawe - nauczcie się tak samo opuszczać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 3 Maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 6 Napisano 3 Maja Transport już jedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 3 Maja Jaka cena jaja z ukrainy obecnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 3 Maja 12 godzin temu, Roman 1031 napisał: 11 godzin temu, JajkujeOd87 napisał: Transport już jedzie... no i co w związku z tym? Dla mnie i dla wielu innych zerowa konkurencja, a tak to Pana W i jemu podobnych bardziej wykończycie co dla mnie osobiście będzie dość dobrym posunięciem z Waszej strony. W dniu 2.05.2023 o 11:42, dariuszz napisał: Jak potrafiliście podnosić po 5gr co dostawe - nauczcie się tak samo opuszczać. Już dawno wyleczyłem się z handlu z handlarzami i biciem się o każdy grosz. Kto chce to kupuje ode mnie (drogo) albo z Ukrainy (tanio) wolny, nieuczciwy, krwiożerczy kapitalizm. 0 sentymentów. Tak samo będziecie traktowani jak ukry wygryzą rynek w UE i zaczniecie płacić powoli coraz to więcej. Sami mówicie zresztą że mały obniża a duży podnosi ceny jaj- to teraz to dogłębnie sprawdzicie na własnej skórze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 3 Maja 36 minut temu, thunder13 napisał: no i co w związku z tym? Dla mnie i dla wielu innych zerowa konkurencja, a tak to Pana W i jemu podobnych bardziej wykończycie co dla mnie osobiście będzie dość dobrym posunięciem z Waszej strony. Już dawno wyleczyłem się z handlu z handlarzami i biciem się o każdy grosz. Kto chce to kupuje ode mnie (drogo) albo z Ukrainy (tanio) wolny, nieuczciwy, krwiożerczy kapitalizm. 0 sentymentów. Tak samo będziecie traktowani jak ukry wygryzą rynek w UE i zaczniecie płacić powoli coraz to więcej. Sami mówicie zresztą że mały obniża a duży podnosi ceny jaj- to teraz to dogłębnie sprawdzicie na własnej skórze. Ciekawe czy się „nie biłeś” o każdy grosz wtedy kiedy drożało 🤣🤣🤣 ale jak trzeba opuścić to łeb w piach… szybko będziesz zweryfikowany przez rynek 🙂 poczekajcie chwile i M poleci na 0,45… i to jeszcze i tak najłagodniejszy scenariusz dla was. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thunder13 2 Napisano 3 Maja (edytowane) 14 minut temu, dariuszz napisał: Ciekawe czy się „nie biłeś” o każdy grosz wtedy kiedy drożało 🤣🤣🤣 ale jak trzeba opuścić to łeb w piach… szybko będziesz zweryfikowany przez rynek 🙂 poczekajcie chwile i M poleci na 0,45… i to jeszcze i tak najłagodniejszy scenariusz dla was. To się opuści, wielki problem. Nie raz się to robiło i nie raz będzie trzeba będzie to zrobić. Jeszcze kilka miesięcy temu kwiczeliśta, że to producent na detal rzucał po 30 groszy jaja- on swoje zarobił, a Wy? Zdziwię Cię- jako ostatni podniosłem cenę na detal w okolicy, a i tak wyszedłem przy okazji zabierając rynek takim jak Ty, teraz trzymam mimo obniżek w marketach i wcale nie będę płakał jak trzeba będzie obniżyć, ale nie handlarzom, a prosto w detalu. Już weryfikowany przez rynek byłem przez 40 lat i nadal istnieję, czego nie można powiedzieć po ilości handlarzy jakie przewinęły się przez plac. Sam będziesz chojrak do pierwszych braków jaj- a UKr wiecznie nie będzie sprzedawać w takich cenach. Edytowane 3 Maja przez thunder13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lohman Sandy 2 Napisano 3 Maja Dużo przepierzanej kury. Brak jaj w ok. Żuromina. L-0,73 M-0,69 Oczywiście zacznie się od pon walka na zbicie ceny. Ci w butach gumowych, co nie maja gdzie sprzedać opuszcza . Więc kupcy grzecznie ich nazywając u jednego kupią taniej , niestety z braku jaj u innych zapłacą normalne ceny. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 4 Maja 9 godzin temu, dariuszz napisał: Ciekawe czy się „nie biłeś” o każdy grosz wtedy kiedy drożało 🤣🤣🤣 ale jak trzeba opuścić to łeb w piach… szybko będziesz zweryfikowany przez rynek 🙂 poczekajcie chwile i M poleci na 0,45… i to jeszcze i tak najłagodniejszy scenariusz dla was. PATRZTA WRÓŻBITA TRAFIŁ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 4 Maja Szanowne Państwo, jeżeli ktoś zainteresowany w kupieniu Ukraińskiego jajka proszę dzwonić do Kierownika Regionalnego w Polsce bezpośrednio od firmy Avangardco pod numer +48 736 241 603 lub pisać na mejla R.Fediaiev@avangardco.ua Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 4 Maja M już 0,55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 6 Napisano 6 Maja M 56 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 6 Maja ??? Chyba śnisz, Ja sprzedaje L krem 55gr, M krem 47gr, bo kure kupiłem po 15zł a pasze mam ukraińską 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 6 Maja 4 godziny temu, witekjaj0 napisał: ??? Chyba śnisz, Ja sprzedaje L krem 55gr, M krem 47gr, bo kure kupiłem po 15zł a pasze mam ukraińską Troszke się przeniosłeś do przyszłości 😁 ale już niebawem takie ceny też będą 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 7 Maja Dariusz już są;) a Ty dalej przepłacaj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 8 Maja W dniu 4.05.2023 o 08:48, Roman 1031 napisał: Szanowne Państwo, jeżeli ktoś zainteresowany w kupieniu Ukraińskiego jajka proszę dzwonić do Kierownika Regionalnego w Polsce bezpośrednio od firmy Avangardco pod numer +48 736 241 603 lub pisać na mejla R.Fediaiev@avangardco.ua już chyba nikt nie chce tego syfu, w wielu miejscach były reklamacje.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 8 Maja Godzinę temu, eggland napisał: już chyba nikt nie chce tego syfu, w wielu miejscach były reklamacje.... Wielu klientów zamawia i wszyscy są zadowoleni. Możesz także zamówić. Jakość jest po prostu świetna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JANOSIK 1 Napisano 8 Maja Możecie czarować rzeczywistości jak sobie chcecie o UA jajku, a przemysł to łyka i łykać będzie dopóki cena będzie dobra, a jak wszyscy wiedzą cenę w hurcie zawsze kreuje przemysł, detal to jest ułamek rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 8 Maja 4 godziny temu, JANOSIK napisał: Możecie czarować rzeczywistości jak sobie chcecie o UA jajku, a przemysł to łyka i łykać będzie dopóki cena będzie dobra, a jak wszyscy wiedzą cenę w hurcie zawsze kreuje przemysł, detal to jest ułamek rynku. Całkowicie się z Tobą zgadzam. ale skoro cena polskich producentów jest wyższa niż ukraińskich, to dlaczego nie „rozwodnić” ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 8 Maja 2 godziny temu, Roman 1031 napisał: Całkowicie się z Tobą zgadzam. ale skoro cena polskich producentów jest wyższa niż ukraińskich, to dlaczego nie „rozwodnić” ceny. właśnie pokazałeś jak polak podchodzi do polaka w sprawach biznesowych dlatego cię nie szanują i pewnie dlatego musisz płacić drożej niż inni. no cóż takie życie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 8 Maja Kolego Roman niezaprzeczalnie czym więcej klientów nagonisz Avangardco tym więcej zarobisz wystarczy przesledzić Twoja przeszłość. Najlepsze jak zaczął sie problem to telefonu juz nie odbierałeś a teraz na siłe całą Polske z koleżanka obdzwaniacie aby tylko jak najwięcej sprzedać. Pamiętaj zachłanny dwa razy traci rób to z głową bo wiedzy na temat rynku jajecznego nabyłeś dopiero od tego roku nie znająć czym on sie rządzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 8 Maja 14 minut temu, Gall napisał: Kolego Roman niezaprzeczalnie czym więcej klientów nagonisz Avangardco tym więcej zarobisz wystarczy przesledzić Twoja przeszłość. Najlepsze jak zaczął sie problem to telefonu juz nie odbierałeś a teraz na siłe całą Polske z koleżanka obdzwaniacie aby tylko jak najwięcej sprzedać. Pamiętaj zachłanny dwa razy traci rób to z głową bo wiedzy na temat rynku jajecznego nabyłeś dopiero od tego roku nie znająć czym on sie rządzi. Nie rozumiem o jakiej chciwości mówisz. cenę ustala rynek. W każdym razie jeśli jesteś zainteresowany współpracą - zadzwoń. Rozwiążemy wszystkie problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 8 Maja 3 godziny temu, Roman 1031 napisał: Nie rozumiem o jakiej chciwości mówisz. cenę ustala rynek. W każdym razie jeśli jesteś zainteresowany współpracą - zadzwoń. Rozwiążemy wszystkie problemy. Po pierwsze mr ROMAN nie jest Polakiem 😆 tylko na Polskę Ukraiński kierownik od sprzedaży jaj firmy Avandgarco 🤣🤣 , ładnie was tu wszystkich podpuszcza 😁😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach