dariuszz 9 Napisano 21 Maja 2 godziny temu, witekjaj0 napisał: L krem 60? Ile ma 4tyg? gościu.... Myślisz że ktoś za darmo będzie robił ? Widziałeś po ile kura chodzi ? Obudź się Nie wiem ile krem ale L brąz 3pl 0,58-0,60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 21 Maja 3 godziny temu, dariuszz napisał: Nie wiem ile krem ale L brąz 3pl 0,58-0,60 No to nie wiem białe i brązowe na dużych fermach spuszczają żeby nie zalegało ot cała filozofia, ale jajka brakuje ceny są kolosalne zobacz jak warzywa teraz poszły do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 21 Maja 3 godziny temu, witekjaj0 napisał: No to nie wiem białe i brązowe na dużych fermach spuszczają żeby nie zalegało ot cała filozofia, ale jajka brakuje ceny są kolosalne zobacz jak warzywa teraz poszły do góry Ja ci pisze cena Jajek a ty mi tu (słowo zostało usunięte) o warzywach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubM 1 Napisano 22 Maja W dniu 20.05.2023 o 16:33, dariuszz napisał: Po co kupować M z ukrainy za 0,48 i ryzykować skoro polskie jajeczko rozm. M - „pierwsza klasa”, dwudniowe można kupić bez problemu wszędzie za 0,53? Ty myślisz że na produkcji im robi różnicę czy jajko ma 3 dni czy 30? Jedno i drugie można doskonale wykorzystać. Jak nie wiesz po co kupować 6 groszy taniej to przemnóż razy ponad 300tys i znajdziesz odpowiedź. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 22 Maja Aha czyli Dariusz i morus to ta sama osoba :D zeby robić zamieszanie na forum 😄 16 godzin temu, dariuszz napisał: Nie wiem ile krem ale L brąz 3pl 0,58-0,60 No to nie wiem białe i brązowe na dużych fermach spuszczają żeby nie zalegało ot cała filozofia, ale jajka brakuje ceny są kolosalne zobacz jak warzywa teraz poszły do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubM 1 Napisano 22 Maja 2 godziny temu, witekjaj0 napisał: Aha czyli Dariusz i morus to ta sama osoba 😄 zeby robić zamieszanie na forum 😄 No to nie wiem białe i brązowe na dużych fermach spuszczają żeby nie zalegało ot cała filozofia, ale jajka brakuje ceny są kolosalne zobacz jak warzywa teraz poszły do góry Nie masz pojęcia o czym piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 22 Maja 3 godziny temu, JakubM napisał: Ty myślisz że na produkcji im robi różnicę czy jajko ma 3 dni czy 30? Jedno i drugie można doskonale wykorzystać. Jak nie wiesz po co kupować 6 groszy taniej to przemnóż razy ponad 300tys i znajdziesz odpowiedź. Nie po to latami człowiek buduje renome na rynku żeby sobie to zepsuć przez kilka tirów ukraińskiego towaru. Idz, oszczędzaj, dla mnie lepiej jak ktoś wyleci przez brak jakości 😎 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 22 Maja 5 godzin temu, witekjaj0 napisał: Aha czyli Dariusz i morus to ta sama osoba 😄 zeby robić zamieszanie na forum 😄 No to nie wiem białe i brązowe na dużych fermach spuszczają żeby nie zalegało ot cała filozofia, ale jajka brakuje ceny są kolosalne zobacz jak warzywa teraz poszły do góry Ty jesteś gościu mocne szacunek dla ciebie sami dzwonicie ceny obniżacie Żeby tylko towar sprzedać a się teraz wymądrzasz 😆😆 chłopie taki biznes raz jest drogo , a później tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 6 Napisano 23 Maja L 60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaja2PL 1 Napisano 23 Maja (edytowane) Następny Dyzio Marzyciel się znalazł. Edytowane 23 Maja przez Jaja2PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 1 Napisano 24 Maja 19 godzin temu, Ovum napisał: L 60 Jak ceny kremu? 1a, 1b, 2a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 24 Maja 3pl brąz M50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 24 Maja 9 godzin temu, PanKurnikarz1 napisał: Jak ceny kremu? 1a, 1b, 2a? 1a 0,60 1b 0,56/0,58 2a około 0,54 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano 26 Maja W dniu 24.05.2023 o 19:03, Morus napisał: 1a 0,60 1b 0,56/0,58 2a około 0,54 Promocja w Lidlu M 0.40gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano 26 Maja https://gazetkolandia.pl/lidl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eggland 17 Napisano 28 Maja W dniu 26.05.2023 o 19:06, Pawel1981 napisał: Promocja w Lidlu M 0.40gr Lidl to niemiecki sklep więc stać go na to aby robić klientom promocje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 6 Napisano 29 Maja Ale nurkujemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 29 Maja Jakie ceny w tym tygodniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 29 Maja Ceny w górę 😆😆😆😆😆 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubM 1 Napisano 29 Maja M-0,50 L-0,56 Na giełdzie taniej, UA jeszcze taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 30 Maja 20 godzin temu, JakubM napisał: M-0,50 L-0,56 Na giełdzie taniej, UA jeszcze taniej. za towar do przetwórstwa więcej płacą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 30 Maja 17 minut temu, Mrok napisał: za towar do przetwórstwa więcej płacą ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogoot 0 Napisano 30 Maja W dniu 26.05.2023 o 19:06, Pawel1981 napisał: Promocja w Lidlu M 0.40gr Proszę podaj DOKŁADNE źródło. W przeciwnym razie nie jesteś wiarygodny. Ja widzę M w Lidlu po 0,70/szt. Źródło: https://www.lidl.pl/l/pl/gazetki/oferta-wazna-od-29-05-do-31-05-gazetka-pon-kw22/view/flyer/page/12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 30 Maja 54 minuty temu, FarmaKB napisał: ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrok 0 Napisano 30 Maja 39 minut temu, Mrok napisał: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach