FarmaKB 1 Napisano 30 Maja 1 godzinę temu, Mrok napisał: Tak tylko to cena z 15-21 .05 a Panowie piszą cenę 30.05 . Przez 2 tygodnie różnie z cenami bywa.. i to nie jest miarodajne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajkujeOd87 6 Napisano 30 Maja 7 godzin temu, Mrok napisał: za towar do przetwórstwa więcej płacą Nie bądź gołosłowny i napisz które przetworstwo tyle płaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 30 Maja 2 godziny temu, JajkujeOd87 napisał: Nie bądź gołosłowny i napisz które przetworstwo tyle płaci. A klasa 8,20 Okolice Ostrowa Wielkopolskiego resztę się Domyśl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 31 Maja M50 L55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 1 Napisano 6 Czerwca Jak ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 6 Czerwca 4 godziny temu, PanKurnikarz1 napisał: Jak ceny? Totalne dno UA jajo tu już L 46gr M 42 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 10 Czerwca W dniu 30.05.2023 o 20:33, Morus napisał: A klasa 8,20 Okolice Ostrowa Wielkopolskiego resztę się Domyśl Cena w dół ? Jest aktualizacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 10 Czerwca Na tym forum cena tylko rośnie i nigdy nie spada 🤣🤣🤣 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariuszz 9 Napisano 13 Czerwca @eggland jak tam ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 13 Czerwca Krem L68, M58 Brąz, białe L63, M53 Ceny świeżego towaru, różnice +/- 3gr Syf z ua którego nikt nie chce L55, M45 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 13 Czerwca Godzinę temu, witekjaj0 napisał: Krem L68, M58 Brąz, białe L63, M53 Ceny świeżego towaru, różnice +/- 3gr Syf z ua którego nikt nie chce L55, M45 Ty to ziomek jesteś dobry dobrze widzę zjarałeś sie zioła , takie ceny to były na Wielkanoc chłopie 🤣🤣😅😅 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 13 Czerwca Wiem że chciałbyś taniej i chcesz zbijać cenę bo tutaj sami handlarze i sobie piszecie między sobą 😄 ale tanio już było, ceny kur wysokie, pensje PIS podnosi także nie wiem po ile Ty chcesz jajko? 30gr? Buduj kurnik i wstawiaj kury i możesz sprzedawać nawet po 20gr , oh wait jesteś za głupi na to żeby zostać producentem, siedzisz i przerzucasz towar a teraz gówno zarabiasz bo nie ma zejścia, a ja wiozę na wybijanie i dalej zarabiam a Ty zatrudniasz się na kasę w biedrze pozdro Moronie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajaBB 1 Napisano 13 Czerwca (edytowane) 18 godzin temu, witekjaj0 napisał: Krem L68, M58 Brąz, białe L63, M53 Ceny świeżego towaru, różnice +/- 3gr Syf z ua którego nikt nie chce L55, M45 Co ty p... gościu ?? Jak były święta to skakliscie po 5 groszy . Zarobiliscie ? Teraz my musimy coś zarobić ! Co do Ukrainy , moim zdaniem jajko lepsze niż od nie jednego producenta w Polsce , nie wyważone i odkąd tym handluję, zawsze świeże . A ceny naprawdę masz z przed dwóch miesięcy . UA 0.42 O.50 Pl 0.49 0.56 Edytowane 14 Czerwca przez Kasia-mod 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 13 Czerwca A po co mam Ci zniżać jak teraz mało co sprzedajesz ? Braliście x a teraz x/4 🤭 a cenę podałeś niższa niż na wybijalni, ja już od dawna szeroki łukiem od pseudo handlarzy ... Możesz sobie szczekać i pisać te śmieszne ceny a no rozumiem chcesz za mnie zawieźć do przetwórstwa i zarobić 🤮 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 13 Czerwca I co Ty chcesz zarobić przy twoim śmiesznym volume w tym momencie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JajaBB 1 Napisano 13 Czerwca (edytowane) 14 godzin temu, witekjaj0 napisał: A po co mam Ci zniżać jak teraz mało co sprzedajesz ? Braliście x a teraz x/4 🤭 a cenę podałeś niższa niż na wybijalni, ja już od dawna szeroki łukiem od pseudo handlarzy ... Możesz sobie szczekać i pisać te śmieszne ceny a no rozumiem chcesz za mnie zawieźć do przetwórstwa i zarobić 🤮 G..., daj namiary na tą wybijalnie , kupię od Ciebie i zawiozę . Edytowane 14 Czerwca przez Kasia-mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 13 Czerwca (edytowane) G... jak tam volume? Zarabiasz coś? Czy starcza na waciki? I jedyne co zostało zbić cenę żeby coś zostało konkretnego 🤭 Edytowane 14 Czerwca przez Kasia-mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 13 Czerwca 2 godziny temu, witekjaj0 napisał: Wiem że chciałbyś taniej i chcesz zbijać cenę bo tutaj sami handlarze i sobie piszecie między sobą 😄 ale tanio już było, ceny kur wysokie, pensje PIS podnosi także nie wiem po ile Ty chcesz jajko? 30gr? Buduj kurnik i wstawiaj kury i możesz sprzedawać nawet po 20gr , oh wait jesteś za głupi na to żeby zostać producentem, siedzisz i przerzucasz towar a teraz gówno zarabiasz bo nie ma zejścia, a ja wiozę na wybijanie i dalej zarabiam a Ty zatrudniasz się na kasę w biedrze pozdro Moronie Na wybijalnie wozi po 6 zł i zarabia beka w h…..J , widać zero rozumu w tej pustej bani 🤣🤣 różne tu typy pisali swoje wypociny , ale ty jesteś MISTRZ 🤝🤝😂😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 14 Czerwca 12 godzin temu, witekjaj0 napisał: Wiem że chciałbyś taniej i chcesz zbijać cenę bo tutaj sami handlarze i sobie piszecie między sobą 😄 ale tanio już było, ceny kur wysokie, pensje PIS podnosi także nie wiem po ile Ty chcesz jajko? 30gr? Buduj kurnik i wstawiaj kury i możesz sprzedawać nawet po 20gr , oh wait jesteś za głupi na to żeby zostać producentem, siedzisz i przerzucasz towar a teraz gówno zarabiasz bo nie ma zejścia, a ja wiozę na wybijanie i dalej zarabiam a Ty zatrudniasz się na kasę w biedrze pozdro Moronie Ja teraz właśnie zarabiam na takich baranich cycach jak ty i inni z twojej branży , teraz handlarze maja swoje 5 min. A wy zaczynacie już pomału oddawać swoje extra zarobki 🤓🤓 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 14 Czerwca 15 minut temu, Morus napisał: Ja teraz właśnie zarabiam na takich baranich cycach jak ty i inni z twojej branży , teraz handlarze maja swoje 5 min. A wy zaczynacie już pomału oddawać swoje extra zarobki 🤓🤓 Co Ty zarabiasz? Handlarze swoje 5min haha.... człowieku co Ty teraz sprzedajesz? Baranich cycach? kto tak wgl mówi ? Ty siedzisz i piszesz na tym forum to twoje główne zajęcie i CHCESZ zarobić a nie możesz 😄 albo kupisz tanie jajko i srasz na kiblu bo nie ma zejścia, a jajo już gotuje się 😄 6zł skąd wyssałeś tą cenę ? Jak resztę cen ze swojego baraniego cyca ?🤣😂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 14 Czerwca Od tylu lat wiadomo że lato to słaby okres dla jaj, ja się tym nie przejmuje, będziecie wydzwaniać bliżej świat i się prosić i mówić jacy Wy to handlarze ile to sprzedajecie, a teraz kupicie 20% z tego co zawsze i jeszcze cena nie pasuje 😄 i dodatku kupicie i sracie po kontach gdzie to sprzedać, wiadomo lepiej byłoby kupić poniżej cen przetwórni, bo nie wyrabiacie na papier toaletowy 😍🤩😪 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman 1031 0 Napisano 14 Czerwca (edytowane) 16 godzin temu, witekjaj0 napisał: Крем L68, M58 Бронза, белая L63, M53 Цены на свежие продукты, разница +/- 3гр Бардак от уа что никому не надо L55,M45 Poczekaj chwilę i zobacz, czy ktoś potrzebuje "Syf" z UA. Bądź cierpliwy. Edytowane 14 Czerwca przez Roman 1031 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 1 Napisano 14 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, witekjaj0 napisał: Post został usunięty Panu już podziękujemy i żegnamy z forum. Wstyd... Edytowane 14 Czerwca przez Kasia-mod 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morus 12 Napisano 14 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, witekjaj0 napisał: Post został usunięty Właśnie widać kto sra w gacie no cóż hodowcy mają słabe zbieracze , Zaraz będziesz srał w gacie i kupował pampersy z Biedronki cwaniaczku za 0,05 zł Edytowane 14 Czerwca przez Kasia-mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witekjaj0 8 Napisano 14 Czerwca 1 godzinę temu, PanKurnikarz1 napisał: Panu już podziękujemy i żegnamy z forum. Wstyd... Idź robić interesy z UA 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach