Jaja2PL 4 Napisano 31 Października 5 godzin temu, Ovum napisał: W Środzie jest na Kórniku 60tyś szt Taaa razy 5 chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 31 Października Krem L 0,9 + od przyszłego tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 31 Października 1 godzinę temu, Jaja2PL napisał: Taaa razy 5 chyba też słyszałem różne ilości ale od 200 do 400 tys ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 10 Napisano 1 Listopada Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaja2PL 4 Napisano 3 Listopada W dniu 1.11.2025 o 11:31, Ovum napisał: Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/ptasia-grypa/40659-od-poczatku-roku-na-terenie-polski-stwierdzono-juz-100-ognisk-ptasiej-grypy Chyba nie do końca znasz ta sytuację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jmwj 1 Napisano 3 Listopada W dniu 1.11.2025 o 11:31, Ovum napisał: Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 To ładnie znasz sytuację jak nawet na stronie weterynarii jest napisane że 171 tysięcy sztuk było zarażonych a gdzie reszta co była obok i została prewencyjnie wycięta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 3 Listopada Zna ktoś ceny na ten tydzień ? Ja zadzwoniłem na "skoczka" do jednego miejsca (duży hurt) to oni sie chyba nie słyszą 🤣🤣 : M - 70 L - 82 Tyle mi powiedzieli bo pewnie nie mają towaru, ale przeciez to są jakieś jaja.... Podnieśli wam coś czy zostawili z tamtego tygodnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 3 Listopada 3-5gr wszystko w górę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 9 Napisano 10 Listopada Jak sytuacja z nowym tygodniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxik 1 Napisano 10 Listopada Chyba ciągłe podwyżki MASAKRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 10 Listopada 47 minut temu, Maxik napisał: Chyba ciągłe podwyżki MASAKRA Ale to co słyszeliście ? Ja jeszcze nie dzwoniłem bo zazwyczaj "magnaci" dopiero koło 12 jakies te ceny mają ustalone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxik 1 Napisano 10 Listopada M 0.68 L 0.80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 12 Listopada W dniu 10.11.2025 o 14:11, Maxik napisał: M 0.68 L 0.80 Małpolska M 0.68 L 0,78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozd 0 Napisano 14 Listopada panowie po ile teraz kupujecie krem m,l? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 14 Listopada 19 minut temu, drozd napisał: panowie po ile teraz kupujecie krem m,l? L 0,90-0,92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 17 Listopada Panowie powiedzcie mi kiedy (słowo zostało usunięte), bo juz inaczej nie napisze, skoncza podnosic ? Ja dzis odmowilem dostawe bo znowu chcieli 1/2 grosze do gory. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 9 Napisano 17 Listopada 1 godzinę temu, jajcarzjajcarz napisał: Panowie powiedzcie mi kiedy (słowo zostało usunięte), bo juz inaczej nie napisze, skoncza podnosic ? Ja dzis odmowilem dostawe bo znowu chcieli 1/2 grosze do gory. Od 2-3 tygodni na Żurominie nie bylo żadnej podwyżki. Zmień producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 10 Napisano 17 Listopada Jaka cena na Żurominie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 24 Listopada Ten tydzien jakies zmiany w cenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 24 Listopada 3 godziny temu, jajcarzjajcarz napisał: Ten tydzien jakies zmiany w cenie ? Cena stoi i raczej juz nie ruszy. Jajka wszędzie do wyboru do koloru... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 9 Napisano 25 Listopada 15 godzin temu, Xantro napisał: Cena stoi i raczej juz nie ruszy. Jajka wszędzie do wyboru do koloru... Potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozd 0 Napisano 30 Listopada panowie jak ceny kremu na nowy tydzien? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 1 Grudnia Bez zmian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1989 0 Napisano 1 Grudnia Witam jak ceny brąz M i L ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 2 Napisano 2 Grudnia 14 godzin temu, Kogut1989 napisał: Witam jak ceny brąz M i L ? Chyba zamrożone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach