Jaja2PL 4 Napisano 31 Października 5 godzin temu, Ovum napisał: W Środzie jest na Kórniku 60tyś szt Taaa razy 5 chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 10 Napisano 31 Października Krem L 0,9 + od przyszłego tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 1 Napisano 31 Października 1 godzinę temu, Jaja2PL napisał: Taaa razy 5 chyba też słyszałem różne ilości ale od 200 do 400 tys ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 10 Napisano Sobota o 10:31 Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaja2PL 4 Napisano Poniedziałek o 09:43 W dniu 1.11.2025 o 11:31, Ovum napisał: Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/ptasia-grypa/40659-od-poczatku-roku-na-terenie-polski-stwierdzono-juz-100-ognisk-ptasiej-grypy Chyba nie do końca znasz ta sytuację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jmwj 1 Napisano Poniedziałek o 10:58 W dniu 1.11.2025 o 11:31, Ovum napisał: Piszę bo znam sytuację mieszkam niedaleko 🤓 To ładnie znasz sytuację jak nawet na stronie weterynarii jest napisane że 171 tysięcy sztuk było zarażonych a gdzie reszta co była obok i została prewencyjnie wycięta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 1 Napisano Poniedziałek o 13:46 Zna ktoś ceny na ten tydzień ? Ja zadzwoniłem na "skoczka" do jednego miejsca (duży hurt) to oni sie chyba nie słyszą 🤣🤣 : M - 70 L - 82 Tyle mi powiedzieli bo pewnie nie mają towaru, ale przeciez to są jakieś jaja.... Podnieśli wam coś czy zostawili z tamtego tygodnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 10 Napisano Poniedziałek o 14:22 3-5gr wszystko w górę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach