Jaja2PL 5 Napisano 20 Lutego 6 godzin temu, Xantro napisał: Podobno +2gr wszystko Też tak słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 3 Napisano 23 Lutego L 70-75 M 62-66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korzen 2 Napisano 26 Lutego Witam, znajdzie się jakiś król złoty co uchyli rąbka tajemnicy o produkcji jaj dla świeżaka, chce przejść z brojlerów - spokojnie nie będę pytał ile zarabiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 3 Napisano 2 Marca Jak ceny na ten tydzień ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 3 Marca 22 godziny temu, jajcarzjajcarz napisał: Jak ceny na ten tydzień ? Bez zmian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ovum 11 Napisano 3 Marca M 64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 3 Napisano 4 Marca L 75-77 M 65-67 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 10 Napisano 24 Marca Jak ceny ma ostatniej prostej przed świętami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 24 Marca 66 76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 3 Napisano 24 Marca na zurominie znowu ptasia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 10 Napisano 24 Marca Godzinę temu, jajcarzjajcarz napisał: na zurominie znowu ptasia ? Niby tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xantro 11 Napisano 24 Marca Śmierdzi to na kilometr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKurnikarz1 10 Napisano 25 Marca 9 godzin temu, Xantro napisał: Śmierdzi to na kilometr... Zgadza się. Kto ma wiedzieć to wie. Jestem z okolic Żuromina i wszyscy o tym wiedzą. To nie jest przypadek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asterix001 0 Napisano 25 Marca Dokładnie coś nam tu zrzuca bomby z zarazą😤😤😱🤬 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmaKB 1 Napisano 25 Marca 2 godziny temu, PanKurnikarz1 napisał: Zgadza się. Kto ma wiedzieć to wie. Jestem z okolic Żuromina i wszyscy o tym wiedzą. To nie jest przypadek... ??? możesz coś więcej powiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarzjajcarz 3 Napisano 25 Marca 12 godzin temu, PanKurnikarz1 napisał: Zgadza się. Kto ma wiedzieć to wie. Jestem z okolic Żuromina i wszyscy o tym wiedzą. To nie jest przypadek... Jak podkładali salmonelle, zeby dostać wiecej za kury to była jakaś logika, ale teraz podkładać ptasią żeby im wycieli kure, przy takiej cenie jajka ? troche mało logiczne, chyba, że masz na mysli że im ktoś podkłada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach