leonis 0 Napisano 7 Lipca 2011 niezły jajcarz z tego Jajcarka,humor go nie opuszcza chociaż zaraz będzie musiał dokładać do jajeczka żeby go dostać,ale ważne że ma dobrą mine do złej gry co do jajek to są braki towaru!!!! na fermach towar tylko dla stałych a dla gości(odbiorców świątecznych) dobre słowo czyli ''przyjedz jutro''-tak dziś usłyszałem .... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 7 Lipca 2011 Jakto dokladac mam taniej sprzedawac niz kupuje ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Lipca 2011 .........ale............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 7 Lipca 2011 ..................czad................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 8 Lipca 2011 Witam ale wiem ze sieje ferment ale te ceny sa juz nie aktualne w przyszlym tygodniu popadaja rekordy a dla chetnych kupienia tanio jaja z poludnia Polski póki co jest towar 748419635 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 8 Lipca 2011 Tam , też mają tanio , dzwońcie : (77) 435 63 15 lub (77) 435 63 83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjJajko 0 Napisano 8 Lipca 2011 Kol.Gall nie siej zamętu jedyne co tam możesz usłyszeć to "dzien dobry i do widzenia " jaja mają tylko dla swoich odbiorców ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 8 Lipca 2011 Jakto dokladac mam taniej sprzedawac niz kupuje ??? To jest zajebi....ste panowie takie rzeczy to tylko rolnik potrafi zrobić dla chandlaża słowo dołożyć do interesu nieistnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JimmyOstryga 0 Napisano 8 Lipca 2011 ale co spowodowało te nagłe braki? kury tez maja wakcje?:P jestem nowy w tej branzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliszef 0 Napisano 8 Lipca 2011 Jeżeli jest to "sztuczny " wzrost - to albo przetwórnie kupują na zapas żeby nie kupować smrodów za miesiąc, albo któryś z dużych wrzuca na magazyn i mówi że nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JimmyOstryga 0 Napisano 8 Lipca 2011 czyli sytuacja powinna sie ustabilizować tak za 2-3 tygodnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Lipca 2011 1a dojdzie do 0,35gr i wtedy się ustabilizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 8 Lipca 2011 Kolego jak jestes nowy to musisz wiedziec ze w tej branzy to i najstarsi gorale nie wiedza O CO CHODZI !! Wrozbitow tu duzo juz bylo... moze nadal bedzie ssanie a moze za jakis czas sie pozmieniac .. Dlatego jesli na to rynek pozwala to sie sprzedaje na dzis 1A-0.26 itd Duze jajo grubo pow.0.30 gr. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 8 Lipca 2011 JAK dojdzie do 35 wtedy powiemy Kolego JestCena i Twój nick ulegnie skróceniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 8 Lipca 2011 witam,Panie Jajcarku nie chodziło mi o to żebyś taniej sprzedawał niż kupujesz ale o to że do tych 20gr które placisz za 1A będziesz musiał jeszcze dołożyć.w poniedziałek pewnie będziesz musiał już zapłacić blisko 30gr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 wierz czy nie na poniedzialek i wtorek mam 1A 22-23 1B 20-21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 I mowie o jaju krajowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 8 Lipca 2011 i mówisz o tym jaju które już wystało w marketach albo w magazynach miesiąc i teraz wystarczy je tylko przetrzeć szmatką i będzie jak nowe?!?!? jeśli o tym mówisz to nigdy nie porównuj jaja miesięcznego ze świeżynko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Lipca 2011 Chętnie bym dokupił w takich cenach jak pan Jajcarek, 5gr czystego zysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 Nie, mowie o jaju ktore przywozi producent a zapasow przeciez nie macie bo magazyny puste wiec raczej swieze Co was tak boli, juz kiedys pisalem , ja kupuje po 20 23 gr i jestem zadowolony, wy sprzedajecie po 28 i tez sie cieszycie , wiec o co chodzi , czy ja pisze ze wy nie sprzedajecie po 28 gr , nie ja tylko pisze po ile kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 Mam pytanie do kupujacych kto zaplacil 1A 28 groszy w tym tygodniu ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Lipca 2011 Może trzeba napisać kto płacił po 30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 Mysle ze wystarczy 26 gr za 1A kto ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 8 Lipca 2011 Oj , osobiście znam takich co płacili. Choć sam produkuje brakuje mi tego jaja. Mam młode stado i wiem dokładnie po ile ono chodzi. U nas w rejonie brakuje ogólnie 1 A i jak ktoś chce kupić to cena ponad 28 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Lipca 2011 A ktos kto ma nick starszy niz 1 miesiac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach