megakura 0 Napisano 11 Lipca 2011 witamczy moglby ktos napisac w jakiej cenie jest 3, tzn. pierwsze jaja od wchodzacej nioski, waga ponizej 50gr.dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 11 Lipca 2011 podaję ceny które mam zagwarantowane na ten tydzień za klasy ...cena brutto:O - 38gr S - 34gr 1a - 30gr za klasy jaj 1b - 2a - 2b – 3 i 4 4zł netto - za 1kg Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 11 Lipca 2011 Potwierdzam ceny jakie podaje kol.Jacek-100% autentyczne również na pomorzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 11 Lipca 2011 1A- 30 gr. Większe o dwa grosze droższe, mniejsze dwa grosze w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Lipca 2011 a u mnie coraz więcej telefonów aby brać towar a ruch słaby ceny na dziś1a -0,281b-0,262a-0,24i na mój nos to max. ceny a w przyszłym tygodniu nastąpi odwrót cenowypozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 11 Lipca 2011 Fakt dzwonia czy aby napewno wezme , a ja tak tylko za ileTych co krzyczeki 1A 28 bylo kilku i co i juz nie krzycza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Lipca 2011 To dlaczego dzwonicie i szukacie towaru jak będzie taniej?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 11 Lipca 2011 ruch w jaju jaki był taki jest i będzie, tylko komuś zmieniły się widełki cenowe (zysk), oddaje to co od dawna należy do hodowcy, na dzień dzisiejszy jaja sprzedają się jak świeże bułeczki, sami handlarze windują cenę do góry byle towar kupić.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 11 Lipca 2011 tylko ci co nie mają stałych dostaw wydzwaniają i powodują panikę wśród hodowców a tym samym wzrost SZTUCZNIE ceny ale jak oni magazyny zapełnią to i przestaną dzwonić a wtedy cena sama się obniży.Ja od jutra nie kupuje tylko zaczynam wyprzedaż towaru kupionego po wysokich cenach i wam koledzy też tak radzę a zobaczycie efekty za 10 dni.pozdrawiam i dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Lipca 2011 Dokładnie kolego Jacku ciężko się pogodzić jak zysk z 15gr spada do 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Lipca 2011 Tak posłuchajcie pani Biedrinki z Warszawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Jajo 0 Napisano 11 Lipca 2011 tylko ci co nie mają stałych dostaw wydzwaniają i powodują panikę wśród hodowców a tym samym wzrost SZTUCZNIE ceny ale jak oni magazyny zapełnią to i przestaną dzwonić a wtedy cena sama się obniży.Ja od jutra nie kupuje tylko zaczynam wyprzedaż towaru kupionego po wysokich cenach i wam koledzy też tak radzę a zobaczycie efekty za 10 dni.pozdrawiam i dobranoc Potwierdzam Ceny jakie zapłaciłem w tym tygodniu1a - 0,251b - 0,232a - 0,202b - 0,175 3 - 0,145CENY NETTO !!!!wiekszość moich odbiorców są załadowani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 11 Lipca 2011 jak będzie z jajem to czas pokaże,a jak narazie to jest spore zapotrzebowanie w kraju i zagranicą .1A 28-30gr. a jeśli komuś uda sie kupić po 25gr to jego szczeście i większy zarobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 11 Lipca 2011 Witam ponownie Na mazowszu ceny bez zmian-towaru brak 1a-28gr1b-26gr pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 11 Lipca 2011 Kol. Biedronka i Jajcarek, już przepowiadaliście że w tym roku nie ma co się spodziewać jakichkolwiek podwyżek cen jaj i co??? - oj jak trudno wam się pogodzić z tą sytuacją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 11 Lipca 2011 Masz racje takich cen nie spodziewalem sie , ale poczekajmy 3 4 tygodne ,i jak sytuacja nie ulegnie zmianie chyle czola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 12 Lipca 2011 ALE CZAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 12 Lipca 2011 A niech już idzie nawet na 35 gr. przynajmniej trochę nasi producenci odrobią - dla handlu już to bez różnicy , czy będzie po 35 , czy po 25. Trzymam kciuki za 35 do 40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 12 Lipca 2011 A niech już idzie nawet na 35 gr. przynajmniej trochę nasi producenci odrobią - dla handlu już to bez różnicy , czy będzie po 35 , czy po 25. Trzymam kciuki za 35 do 40 W końcu mądre słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 12 Lipca 2011 Niech bedzie po 99 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maczka 0 Napisano 12 Lipca 2011 Czy wie ktoś jakie są aktualne ceny w krakowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 12 Lipca 2011 niech będzie po 1zł równiej do liczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 12 Lipca 2011 Mnie wystarczyłoby 4zł za 1kg brutto (całym rokiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 12 Lipca 2011 Kol. Jacek - coś mi nie pasuje. Wydaje mi się , że dopiero co producenci wyliczali ,że koszt 1B wraz z odchowem ,prąd ,ludzie , amortyzacja itd to 25groszy. A 4 zł za kg to 25 gr/szt 1b więc - albo zbyt skromnie liczysz koszty , albo ktoś nas ściemniał. Proszę o wyjaśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Lipca 2011 Po prostu skromnie liczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach